نقل قول:
راستی کسی آخرین درجه ی کارما رو می دونه چیه ؟
اخریش رو خبر ندارم، ولی من الان توی مدل بدم خیلی بدم.:
very bad
scourge of humanity
یک چیز جالبی که دیشب کشف کردم، بچه ارو نمی شه کشت. می خواستم با شخصیت بده ام برم یکم ادم کشی (حوصله ام سر رفته بود، بازی دیگه هم نداشتم.) هیچ جا بجز لیتل لمپ لایت نبود که ادم داشته باشه و بتونم برم. برای همین رفتم ، هیچ کدومشون رو نمی شد کشت، بجز اونی که می گفتن بزرگ شده و باید بره بیگ سیتی. البته سگشون هم می شد کشت.
نقل قول:
راستی چه خوب شد که گفتید من هنوز منطقه oasis نرفتم... بریم آنجا را هم کشف کنیم
البته یکم سر کاریه اون قسمتش. ولی ، بالای نقشه همون وسطه. تقریبا توی یه کوه.
اخه پست خنده داری بود. ربطی به ملت شاد نداشت :
نقل قول:
سلام بر اساتید
این بازی برای اینگلیسی زبانهای گل وبلاخص امریکاییهای مامانی
ساخته شده که واسه ما ایرانیها هیچ جذابیتی نداره در کل ارزش بازی کردن نداره
که یکسال وقتتو تلف کنی
گیم پلی زیر صفر
خیلی جالبه که این دوستمون اومده تو تاپیک طرفداران این بازی، بعد هم می گه این بازی به درد ما ایرانی ها نمی خوره.
بعد هم به بهترین بازی سال می گه گیم پلی زیر صفر.
بعد هم که جواب می گیره یه همچین پستی می زنه:
نقل قول:
عزیزان من کلا باrpg بعنوان بازی حال نمیکنم
شماهم وقتتونو واسه این بازی تلف نکنین
من نمی فهمم شما اگه حال نمی کنی، به بقیه چی کار داری؟ اصلا اگر با این سبک حال نمی کنی، برای چی میای تو تاپیک طرفدارانش؟
اکثر بازی ها برای اینگلیسی زبان ها و بلاخص امریکای های مامانی ساخته می شن، دلیل می شه که ما بازی نکنیم؟
نقل قول:
شماهم وقتتونو واسه این بازی تلف نکنین
از طرف تمام این جمع از شما تشکر می کنم که نگران وقت ما هستی.
ولی این بازی نسبت به بازی های دیگه اصلا وقت تلف کردن نیست. چون هم داستان قوی داره، هم بعضی چیزاش فکریه و به پرورش فکر کمک می کنه(!) و هم این که باعث می شه زبانمون خوب بشه.
راستش تنها نکته ی مثبتی که من توی دو پست ایشون دیدم مودب بودنشون بود. معمولا کسانی که می رن توی جمع طرفداران چیز خاصی از همون چیز خاص بدگوی می کنن ادب رو رعایت نمی کنن. که خدا رو شکر این جا همچین چیزی نداشتیم.