من هم همین مسکل رو دارم تو ایکس پینقل قول:
چه طور رفع میشه
Printable View
من هم همین مسکل رو دارم تو ایکس پینقل قول:
چه طور رفع میشه
بازی با دو شخصیت بوداولی که تو چین بود حال نمیداد ولی دیمیتری یه چیز دیگه بود
مرحله اخر بازی هم به کل قسمت چین میرزید اونجام که میخواد بره پرچمو نصب کنه خیلی باحاله
در کل بسی حالیدیم بااین بازی
سلام:
من امروز يك كارت گرافيك 256 fx 6200 خريدم ولي وقتي ميخوام وترد بازي بشم ارور زير رو ميده:
[code]http://img.majidonline.com/pic/175260/untitled.jpg[/code
مشكل چييه اگه از كارت گرافيك هست زيد تر بگيد برم پس بدم
بله مشکل از کارتت هست چون حداقل واسه این بازی باید 6800 داشته باشی!نقل قول:
سلام:
من امروز يك كارت گرافيك 256 fx 6200 خريدم ولي وقتي ميخوام وترد بازي بشم ارور زير رو ميده:
[code]http://img.majidonline.com/pic/175260/untitled.jpg[/code
مشكل چييه اگه از كارت گرافيك هست زيد تر بگيد برم پس بدم
چرا اسمش قراره مدرن وارفار 2 باشه کاش جنگ 22 روزه غزه باشه خیلی حال میده:31:نقل قول:
Error during initialization: Unhandled exception caughtنقل قول:
برای حل این مشکل, وارد Control Panel و سپس System بشین.
وارد تب Hardware بشین و Device Manager رو انتخاب کنین.
بخش Sound, Video, Game Controllers رو باز کنید و Unimodem Half-Duplex Audio device رو در صورت وجود, Disable کنید.
در صورتیکه راه اول ممکن نباشه راه دوم رو عمل کنید یعنی هر گونه مودم رو حذف کنید.
شما این بازی رو تو چند ساعت رفتید؟
من این بازی رو ت 9 ساعت رفتم رو اخرین درجه سختی همون روزی که اومد یکسره رفتم.... شب شروع کردم تا صبح تموم شد
از نظر داستانی خیلی پیشرفت داشت و مخصوصا جاهایی که یه سری انتخابها باید تو بازی انجام میدادی و درنهایت اپیزود مربوط به نصب پرچم غوغا بود.
سلام. من بازی رو نصب میکنم که اجرا نمیشد ولی با همون Disable کردن Unimodem Half-Duplex Audio device تونستم وارد بازی بشم و تا پایان حرحله 2 هم هیچ مشکلی نداشتم ولی به محض اینکه لود مرحله 3 تموم میشه از بازی میپره بیرون و یه ارور(هر دفعه یه جور ارور) میده که بیشترشون مربوط به Direct3D هستن.
من میتونم وقتی که مرحله سوم(مرحله جنگل) لود میشه وسط لود Alt+Tab بزنم و وقتی که لود شدنش تموم شد دوباره وارد بازی شم و Click to Start... رو بزنم! و بازی هم اجرا میشه!
ولی بعضی جاها که با هم فرق هم میکنن از بازی خارج میشه و ارورهای مختلفی میده که بازم بیشترشون مربوط به Direct3D هستن و یه صفحه Console میاد که توش یه چیزایی نوشته که نمیدونم چین!
من آخرین نسخه کارت گرافیک و آخرین درایور کارت گرافیکی رو هم دانلود کردم.
هر چی هم بیشتر سرچ میکنم کمتر نتیجه میگیرم!
بیشتر اوقات هم وسط بازی از بازی خارج میشه و ارور زیر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبعضی اوقات هم این ارور رو:
در ضمن اول هم که 2 بار روی بازی کلیک میکنم تا اجرا شه اول این پیغام رو میده:
چاره چیه؟!:40:
دوست عزیز متاسفانه موتور گرافیکی بازی نسبت به COD4 وحشتناک ضعیف هست و واقعا با دیدن این بازی آدم می فهمه اکتیویژن چه سنگ تمومی گذاشته بود با پایین ترین سیستم ها میشد روی کیفیت مناسب بازی کرد ولی این یکی واقعا از لحاظ گرافیکی End ملامته واقعا به لحاظ موتو گرافیکی عقب هست و مثل بازی توروک به لحاظ گرافیکی کم میاره نمیدونم تا حالا توروک رو بازی کردی یا نه ولی اونم با توجه به اینکه گرافیکش حتی در حد COD2 هم نیست با این حال می بینی بعضی وقتها مشکل رندر میده و از بازی شوت می کنه بیرون حالا اینم اینطوریه یا حالا رم کم میاره و یا مشکلاتی از قبیل درست کار نکردن درایور کارت گرافیک پیش میاد و یکیشون کافیه تا از بازی بیاد بیرون ولی بازی هایی که موتور گرافیکی قوی دارن این مشکلات واسشون پیش نمیاد مثل بازی PES2009 یا کریسیس وارهد که از موتور گرافیکی قدرتمند تری بهره می برن. در مورد پیغامی که موقع ورود به بازی میاد باید NO بزنی چون بصورت ناگهانی بیرون میاد بازیت موقع لود مجدد سیستم فکر می کنه تو می خوای تنظیمات رو به حالت دیفالت شده برگردونده و وارد بازی بشی ولی تو اگه NO بزنی به تنظیماتت دست نزنینقل قول: