ghiyafe 96 ro khosham nemiyad
95 bahaltare
hala on biyad chande?i
Printable View
ghiyafe 96 ro khosham nemiyad
95 bahaltare
hala on biyad chande?i
اولا اون اقایون اسم دارن...نقل قول:
بعدشم جواب خودشمنو ندادن...
من از اول گفتم با کار کم 4 روز دووم میاره...که بعد امنحان کردم دیدم با کار کم 6 روز و نیم دووم میاره...
در حالت کار زیاد 3 روز شارج میده...
لطفا اول پست رو درست بخون بع د پست بده...
ممنون...
بازم به عنوان یک بی طرف. از یکی از دوستام که ان95 8گیگ داره و از آلمان خریده و تمام وسایلش اصله اصله خواستم که باتریش رو تست کنه.چند روز طول کشید.واسه همین الآن پست می دم که با اطمینان حرفم رو بزنم.اولا از نمایندگی نوکیا تو آلمان واسه باتری ها پرسیده.گفته درجه 1 و 2 و 3 نداره.باتری یا اصله یا تقلبی.چینی یا ژاپنی بودنش فرقی نداره چون همشون تحت لیسانس ژاپن و با یک تکنولوژی ساخته می شن (اینا حرف من نیست)
واسه شارژ نگه داشتن:
با کار زیاد یعنی گرفتن عکس،پخش موزیک و از این قبیل کار ها حدود 40 تا 50 ساعت شارژ داره.با کار کم در حد چند اس ام اس در روز و 5-6 دقیقه مکالمه تا 4-5 روز شارژ نگه می داشته.نور صفحه روی حالت دیفالت بوده و 6 گیگ از هارد پر بوده.
ممنون.
(من خودم هیچ تستی انجام نداده ام)
پس خدارو شکر تست من درست بوده...نقل قول:
ممنون مجتبی جان...
این تقدیم به تمام کسانی که حرف ها را قبول نمیکنند...
باطری و شارژر اصل چقدره وازکجا میشه تهیه کرد ؟
واقعا خسته شدم هر روز باید گوشی رو شارژ کنم .
چرا اینجا یه سری نمیکشی عزیزم؟؟؟نقل قول:
باطری و شارژر اصل چقدره وازکجا میشه تهیه کرد ؟
واقعا خسته شدم هر روز باید گوشی رو شارژ کنم .
فکر کنم اینجا بری و فیلم رو دان کنی و ببینی 1 هفته مدهوش خواهی شد من خودم الاندارم دنبال باطری اصل میگردمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=220205
من با اقای اکتور موافقم ان 95 8گیگ در حالت استنبای حد اقل 5 روزشو خودم مطمئنم که باید شارژ بده چون ان 95 معمولی رو امتحان کردم دقیقا 4 روز شارژ داد با کار بسیار کم و اونایی که 8گیگشون مشکل شارژ داره 100 درصد از شارژرشون هست چون تنها گوشی های ان 95 8گیگی که مشکل شارژ نداشتن اونایی بودن که از خارج از ایران خریداری شده بودن و تنها تفاوت اونا هم در شاژرشون بوده مشکل نداشتن من فکر کردم تفاوت در باتری ها بوده ولی وقتی سومین باتریم هم داغون شد فهمیدم مشکل از کجاست
من نتیجه گرفتم که از شارژره و باتری رو داغون میکرده به خاطر همین یه باتری جدید و یه شارژر گرفتم مشکلم حل شد
اره 8گیگ حتما این مقدار شارژ رو نگه میدارهنقل قول:
من اخه تا حالا گوشیم استفاده کم رو به چشماشم هم ندیده بود ان 95 معمولیم که بیشتر از یک روز شارژ نمیداد ازش کار نکشیدم 4 روز بهم شارژ داده الانم باتری لو هست منتظرم خاموش بشه تا نتیجش رو تو تاپیک باتری ها ثبت کنم
من شدیدا دنباله گیر راپرت های شما هستم.منتظرم و متشکر
اقا من یه شارژر دارم فکر کنم ماله nokia 6030 هستش فنلاندیه تبدیلو بزنه ادم به یه همچین شارژری با این شارژ کنه بهتر نیست؟؟