:27:نقل قول:
نقل قول:
:27:
Printable View
نقل قول:
:27:
ابول پست! :31:نقل قول:
دیدم میطلبه این اسمایلیو :27:
ترس چلسی از بابت اسیین !!
مایکل اسین که در بازی روز جمعه مقدماتی جام جهانی در مقابل لیبی که با نتیجه 1-0 به سود لیبی تمام شد بازی کرد بود دچار مصدومیت شد.
به گفته پزشک تیم غنا ممکن است به علت مصدومیت بیش از 4 هفته از میادین دور بماند .:41:
اسین که با اسکاری اسپرت صحبت می کرد گفت : " مصدومیتم ؟ بله جدیست اما می توانم خیلی سریع به شرایط آماده گی برگردم .
تیم پزشکی چلسی هم در حال تخمین میزان آسیب دیده گی برای اعلام مدت مصدومیت اسین می باشد .
روبینیو در پاسخ به سخنان پیتر کنیون مصاحبه ای انجام داد.
پس از اینکه کنیون درباره انتقال روبینیو به منچستر سیتی گفت: این باشگاه پول زیادی برای وی پرداخته است و روبینیو ارزش این مبلغ را ندارد.حال روبینیو در پاسخ به وی گفت:"این تقصیر تیم رئال مادرید بود که نگذاشت من به چلسی بروم و البته تقصیر از چلسی هم بود چون آنها برنامه ریزی خوبی نکرده بودند و تا آخرین دقایق منتظر آمدن من به تیمشان بودند که در آخر ضرر کردند.من می دانم اسکولاری از من ناراحت شده است ولی این چیزها در فوتبال پیش می آید.وقتی من در برابر آنها بازی کردم متوجه می شوند که من ارزش آن پول را داشته ام.منچستر سیتی 5 ساعت قبل از اتمام نقل و انتقالات به من پیشنهاد داد و من درباره پیشنهاد آنها فکر نکردم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب شانسی داریم ما اسین هم مصدوم شد!!!
خبر قطعی : اسین 5-6 ماه نمیتونه بازی کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به گفته پزشک تیم غنا ممکن است به علت مصدومیت بیش از 4 هفته از میادین دور بماند
ای بخشکی شانس...بالاک کی برمیگرده؟نقل قول:
خبر قطعی : اسین 5-6 ماه نمیتونه بازی کنه
بالاک فک کنم مصدوم نیست .:8:..تازه تو بازی انگلیس جو کول هم مصدوم شده و رفته بیمارستان :41:...نقل قول:
اسین هم 5-6 ماه نمیتونه ...:41:اسکولاری هم گفته امید وارم دروگبا 45 دقیقه واسه چلسی تو بازی بعدی بازی کنه ...
امیدوارم یعنی زرشک ...یعنی عمرا بازی کنه ...:41:
داره دقیقا میشه عین پارسال...:13:
:sad:نقل قول:
گفتن احتمال داره حتی تا آخر فصل نتونه بازی کنه :45: