سفر پدرم به تورين يك سفر تفريحى بود
ديه گو: هيچ مذاكره اى با يووه نداشتم
ديه گو يكى از بهترين هاى بوندس ليگا طى ۲ فصل اخير بوده است .بازى هاى خوب ديه گو باعث شد تا دونگا او را به تيم ملى برزيل دعوت كند. ديه گو را مى توان يكى از بازيكنان ثابت قنارى پوشان آمريكاى جنوبى دانست. هافبك برزيلى سبزپوشان شهر برمن در گفت و گو با وب سايت «اسپورت وان» درباره اهداف خود در دنياى توپ گرد صحبت كرده است .در ادامه شما را به خواندن اين مصاحبه دعوت مى كنيم:
• اين روزها برمن اصلاً شرايط خوبى در رقابت هاى بوندس ليگا ندارد. علت ناكامى هاى اخير برمن چيست؟
- واقعاً نمى دانم، ما خوب تمرين مى كنيم و خوب هم بازى مى كنيم شايد بتوانم پاسخ اين سؤال را با لغت بدشانسى بدهم! در خيلى از بازى ها ما با بدشانسى مواجه شديم و نتوانستيم به هدف مورد نظرمان دست يابيم.
• اين «بدشانسى ها» تا چه زمانى ادامه خواهند داشت؟
- به اندازه كافى امتياز از دست داده ايم. بايد به سريال هاى ناكامى خودمان پايان دهيم در غير اين صورت در نيم فصل دوم در جمع مدعيان حضور نخواهيم داشت.
• بسيارى مشكل اصلى تيم شما را دفاع متزلزل مى دانند نظر شما در اين باره چيست؟
- در كارهاى دفاعى مشكل داشته ايم خودمان هم اين را مى دانيم به همين دليل نيز كادرفنى در هر جلسه تمرين ۳۰ دقيقه را به مرور كارهاى دفاعى اختصاص داده اند.
• اين تمرينات تأثير مثبتى خواهند داشت؟
- صددرصد. مطمئن باشيد در ادامه رقابت ها تيم ما در كارهاى تدافعى عملكرد به مراتب بهترى را از خود به معرض نمايش خواهد گذاشت.
• قبول داريد اصلاً هماهنگى فصل گذشته در بين بازيكنان برمن ديده نمى شود؟
- بله. ما فصل گذشته در چنين مقطعى در صدر جدول قرار داشتيم اما حالا در ميانه جدول قرار گرفته ايم اين نشان مى دهد مثل فصل گذشته خوب نبوده ايم.
• مى توان علت اين ناهماهنگى را تمرينات ناقص پيش فصل برمن دانست؟
- خيلى از تيم ها به علت برگزارى بازى هاى المپيك در تمرينات پيش فصل ،بازيكنان اصلى خودشان را در اختيار نداشتند. برمن تنها تيمى نبود كه با اين مشكل مواجه شده بود به هر حال اين نمى تواند توجيه مناسبى براى ناكامى هاى اخير تيم ما باشد.
• بهتر نبود در رقابت هاى المپيك شركت نمى كرديد؟ شايد اگر در اختيار باشگاه برمن بوديد و مصدوم نمى شديد الان برمن وضعيت بهترى داشت.
- خير. حضورى موفق در تيم ملى برزيل يكى از اهداف هميشگى من بوده و هست. هيچ فوتباليستى دوست ندارد موقعيت خودش را در تيم ملى كشورش به خطر بيندازد. در آن مقطع زمانى من براى اثبات شايستگى هايم بايد برزيل را در رقابت هاى المپيك همراهى مى كردم. دونگا خودش هدايت تيم المپيك را بر عهده گرفته بود و اين فرصت مناسبى براى من بود. اگر باز هم به گذشته برگرديم من همين تصميم را مى گيرم. در ضمن من در پكن مصدوم نشدم مصدوميتم يك مصدوميت كهنه بود. من در رقابت هاى فصل گذشته بوندس ليگا مصدوم شده بودم و در رقابت هاى المپيك در برخورد با يكى از بازيكنان حريف مصدوميتم تشديد شد.
• موفقيت در تيم ملى برزيل هدف اصلى شما در دنياى فوتبال است؟
- بله. برتن كردن پيراهن تيم ملى برزيل افتخار بزرگى است من نمى خواهم اين فرصت را از دست بدهم.
• حضور در يك تيم باشگاهى بزرگ مى تواند يكى ديگر از اهداف شما باشد؟
- اين هدف هر فوتباليستى است. من هم دوست دارم پيراهن يك تيم بزرگ باشگاهى را بر تن كنم.
• رسيدن به اين هدف براى شما چندان هم دشوار نيست. همين حالا پيشنهادات زيادى از سوى باشگاه هاى بزرگ اروپايى داريد؟
- امضاى قرارداد با يك تيم بزرگ هدف من نيست. من مى خواهم با يك تيم بزرگ اروپايى قرارداد امضا كنم و حضورى موفق در آن تيم داشته باشم. نيمكت نشينى در باشگاه هاى بزرگ آسان است اما مسلماً تبديل شدن به يك بازيكن بزرگ و تأثيرگذار در يك تيم بزرگ بسيار دشوار است به همين خاطر مى خواهم با آمادگى كامل پا به يك تيم بزرگ بگذارم.
• به تازگى پدر شما در تورين ديده شده است علت اين سفر مذاكره با سران يووه بوده است؟
- درست است پدرم چند روزى را در تورين سپرى كرد اما علت سفر او مذاكره با سران يووه نبوده سفر پدرم به تورين يك سفر تفريحى بوده و هيچ مذاكره اى با يووه در كار نبوده است.
• در حال حاضر تا پايان سال ۲۰۱۱ با برمن قرارداد داريد قصد داريد تا پايان قراردادتان در برمن بمانيد؟
- من بارها گفته ام كه از حضور در برمن كاملاً راضى ام اما فراموش نكنيد كه دنياى فوتبال دنياى شگفتى است هر لحظه بايد منتظر يك خبر عجيب بود.