من از حداقل از یک نوع موجود فضایی مطمئن هستم که به کره زمین رفت و آمد دارند و چون در سیارشون آب نیست از اینجا با سفینه شون آب حمل می کنن . اما اشياء پرنده نورانی منشاء های مختلفی دارن . خیلی از اونها که به رنگهای مختلف در شب دیده میشن و به سرعت ظاهر میشن و بعد هم محو میشن مخصوص یک سری از انسانهای ناشناخته ست که در شهرهای نامریی روی زمین زندگی می کنن و به موجودات فضایی ارتباط نداره . تکنولوژی بسیار بالایی دارن که باعث میشه خودشون ، دستگاهها و شهرشون کاملا از دید ما نامریی و مخفی باشه و جای شهرشون هم وسط بعضی بیابونها و اقیانوسهاست. دو سه نقطه ش رو دقیقا میدونم کجاست که یکییش داخل ایرانه . البته این نقاط نورانی سفینه های سرنشین دار نیستن بلکه وسایلی هستن که از راه دور فرستاده و کنترل میشن . مثل موج ابتدا نامریی هستن و یکباره میتونن مرئی بشن . درباره شهرشون هم به اطلاعات جالبی دست پیدا کردم .
البته یه دسته دیگه از چیزهایی که با یوفو یا موجودات فضایی اشتباه گرفته میشه هم مربوط به جنها و شیاطین میشه که وارد این بحث نمیشم .
چیزهای دیگه هم که در توجیه یوفوها گفته شده مثلا اینکه اینها بالونهای هواشناسی ، شهاب ، اجزای مشتعل راکتهای فضایی و یا سفینه های سری آمریکا و یا شایعه هستند هم در جای خودشون درست هستن اما همه قضیه نیست . چیزی که من بیشتر
روی اون تاکید می کنم اینه که یوفوها بیشتر با انسانهای ویژه ای مربوط هستن که کاملا در فازی جدا از ما و تمدن ما زندگی می کنن و همونطور که قدرت نامریی کردن سفینه هاشون رو دارن قدرت نامریی کردن خودشون و شهرشون رو هم دارن . اونها تجهیزات اصلیشون زیر زمینه ...من بیست ساله در این زمینه تحقیق میکنم و چیزی رو نمی نویسم که دربارش شک داشته باشم و در این
موضوع با شاهد و دلیل زنده حرف زدم. البته به زودی صحت گفته هام رو تایید می کنین چون سالهایی که در پیش داریم خیلی خیلی عجیبتر از این چیزاییکه دربارش حرف زدیم و می زنیم .