سلام
ممنون اقای منصوری ما که داشتیم ولی بچه ها چیز توپی هتم استفاده کنید :31:
راستی اقای منصوری بد نیست بچه هارو به درست کردن این جور چیزا سوغ بدین نه مصرف کننده ای البته ما کوچک شما هستیم که نظر بدیم شرمنده
اقای منصوری یک مشکلی واسم پیش اومده من وار ارماگدون شمارو نصب کردم چند وقی داشتم ولی بعد حذف اون یک مشکلی پیش اومد اونم این بود که جنرال زروی معمولی اجرا میشد ولی مود اجرا نمی شد حیچ مودی اجرا نمی شه من کلی مد رو امتحان کردم ولی اجرا نمی شه نمی دونم واسه چی ولی یک بار وارارماگدونو نصب کردم دوباره مودا اجرا شد ولی چون همه چی توی بازی منفجر شد دوباره خذف کردم ودوبار جنرال زرو رو نصب کردم دیگه از اون موقع فقط جنرال زروی خالی قابل اجراست پچ 1.04نصب میشه ولی مودا نه ولا من اولین باره هم چین چیزی میبینم مشکل ازاین چیزای که قبل گفتی نیست
(1- اول قبل از نصب مطمئن بشید کرک بازی نصبه و بازی اجرا می شه .
2- تما م پک های قبلی رو پا ک کنید (بعضی از پک ها بعد از نصب بر ای پا ک کرد ن باید بازی را پا ک کنید و د و باره بازی رو از نو نصب کنید ) پس سعی کنید از فایلها تو ن یک پشتیبان (کپی)بگیر ید .
3-حتما قبل از نصب پک فایل ((generalszh-104-english.exe)) را در محل نصب بازی کپی کنید و در آنجا نصب کنید و مطمئن بشید 100% عملیات نصب پر شده .
4- اگر دیدید تما م این مرا حل رو انجا م می دید و می بینید هنوز همین ارور رو می ده احتمال دارد که شما یک مپ رو به بازی نصب کرده باشید که با این پک مچ نبا شه تما مپ ها تو ن رو که اضافه کردید پا ک کنید و در صو رت رفع اشکال تک تک آنها را اضا فه کنید تا مپ معیو ب شنا سا ئی بشو د .
5-باز اگر دیدید این مشکل بعد از همه این مرا حل ادا مه دارد بازی را دو باره نصب کنید و بعد این پک را اجرا کنید .
در صور تی که مشکل ادا مه داشت بگید تا بر اتو ن با چت روم یا هو مستقیم حلش کنم . )
بجون خودم من تمام اینارو رعایت کردم تازه تمام فایل های جنرالو حذف کردم ویندوز هم دوباره نصب کردم(ویندر7) قبلی ویدوز 2002پک3بود
ولا من توی این 7تا8سال این یکی مشکلو ندیده بودم بخودا حرجا که اقلم کارمی کرد فایل کل جنرال ها باشه رو حذف کردم ولی تنا مودو می ریزی همین ارورو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه یک راه حل مونده اونم فرمت کل حارد هست تا ببینم خدا چی میخواد من الان دیگه نمی دونم با مشکل جدیدم یعنی دوتا شاخ روی سرم چه کنم:31:
بازهم عید همه شما مبارک:11: