نقل قول:
یه سوال تخصصی.. . اینجور برنامه ها مثل آپدیت شدن پی اس پی که نیست ؟ منظورم اینه که وارد حافظه فلش شه و مثلا با یه اشتباه منجر به بریک شدن دستگاه شه... اگه اینطوریه هرگز ریسک چنین کاری رو نمی کنم.
تعجب می کنم. 360 برای اجرای بازی های ایکس باکس 1 از یه شبیه ساز استفاده می کنه دیگه چه نیازیه که برنامه توش ریخته بشه ؟
و یه سوال خیلی مهم تر ینکه این برنامه XBOX 360 DUMP EXTRACT که شما گفتید کجا ریخته میشه ؟
خب اگه هارد نباشه دیگه کجا میشه ریخت ؟
نه خب، کلا سیستم آپدیت کردن 360 با کنسولهای سونی فرق میکنه . البته این رو بگم که این جور کارها بالاخره ریسک خودش رو داره و حتی احتمال داره کنسول خراب هم بشه . در ضمن در رابهط با این شبیه ساز باید بگم که کنسول x360 در حالت عادی فقط میتونه بازیهای ارژینال xbox رو اجرا بکنه و نه هر بازی رو . بنابراین حتی فکر نمیکنم بشه با این برنام بازیهایی که تو بازار ایران هست رو اجرا کرد . من هم فقط برنامه رو معرفی کردم و استفاده ازش رو توصیه نمیکنم اصلا .
نقل قول:
کاملا.. اما چیکار کنم.. دوست دارم ایکس باکس رو هم تجربه کنم.
شاید پی اس پی مو بفروشم.
البته به نظر من psp امکانات بهتری داره و زمین تا زیر زمین با xbox فرق میکنه! پس من این راه رو پیشنهاد نمیکنم.
نقل قول:
از اونجایی که من شنیدم مثل اینکه این صدا از فن شه. نمی دونستم درایوشم صدا می خوره.
خب یه نتیجه گیری دیگه. اگه من بازی ها رو از رو هارد انجام بدم بنابراین دیگه هیچ صدایی نمی شنوم درسته ؟
نکنه هاردشم صدا می خوره ؟
نه هاردش دیگه صدا نداره :)
نقل قول:
نمی دونم واقعا گیج شدم.. این نسل هفتم کنسول ها خیلی چرند شده..
پلی 3 واقعا بی نقصه و یه خصوصیت خیلی خوبم داره و اونم اینه که پرتو آبی داره. اما قیمت بازی هاش بالاست. خب بایدم باشه. یه بدبختی بزرگتر اینکه باید یه مانیتور یا تلوزیونی بگیری که پورت مخصوص پلی 3 رو ساپورت کنه.
البته همونطور که میدونید اصلا این فرمت blu-ray قرار بود و هست که به جای dvd های معمولی بیاد و به مرور زمان قیمتش بیاد پایین اما در بازار ایران قصیه چیز دیگریست ...
نقل قول:
خاک تو سر مایکروسافت... با این همه پولش رفته کنسولی ساخته که پر از نقصه.
سه چراغ قرمز.. فن اضافه.. صدا و غیره... اما در عوضش بازی های کپی شده ش مفته.
البته اینجور که شما میفرمایید نیست . اسم این کنسول متاسفانه بد در رفته، در حالیکه نقصهای کنسول برای سال 2005 بود که تازه کنسول عرضه شده بود . کنسول من برای سال 2006 بود، اما واقعا خداروشکر تا حالا نقصی نداشته .
نقل قول:
Wii هم که اصلا به درد من نمیخوره.. اولا بازی هاش چرنده (اصلا با زلدا و قارچ خور حال نمی کنم.. نمی گم فقط همین بازی ها رو داره) و ثانیا اینکه من یه کنسول قدرتمند می خوام نه یه گیم کیوب دستکاری شده.
دست رو هر کدومش که بذاری یه بدبختیه.. اما با این حال الان 360 بهتر شده به خاطر همین فعلا کلیدشم.
درسته، اما به هر حال هیچ چیزی بی نقص نیست .
باز هم سوالی داشتید، بنده در خدمتم.
موفق باشید