سلام
میخوام برای معافیت پزشکی اقدام کنم ؛ برای سینوزیت مزمن رفتم یه دکتر ؛ بهم گفت برم بیمارستان ارتش پیش متخصص گوش و حلق و بینی ، اونا تأیید کنند بهتره. خودش مثل اینکه سر در نمی آورد.
آدرس بیمارستان ارتش را که متخصص گوش و حلق و بینی داشته باشه میخوام هرکی میدونه بگه ، من عجله دارم، زیاد وقت ندارم ؛ 2ما از فارغ التحصیلیم داره میگذره.
من ساکن غرب تهران هستم ؛ هرچی بیمارستان نزدیکتر باشه بهتر.
* من خودم مطمئنم که سینوزیت مزمن دارم چون نزدیک 3 ساله که این عوارض را دارم :
1- ترشحات غلیظ زرد رنگ از پشت حلق و همچنین داخل بینی ( هرروز صبح که از خواب بیدار میشم این ترشحات هستند) ترشحات بقدری غلیظ هستند که با زور تخلیه میشن؛ گلوم حساس و تحریک شده باعث میشه عق بزنم و دل و رودم بالا میاد و از اونجایی که صبح ها معده خالی است ، این فشاری که به گلوم میارم برای تخلیه چرکها باعث عق زدن و حالت استفراغ میشه که فقط باد میاد بالا گاهاً زردآب هم بالا میاد.) گلاب به روتون، معذرت میخوام اینارو گفتم .
** این رو هم بگم که وقتی شمال ایران میرم مسافرت؛ این ترشحات پشت حلق خیلی کم میشه و مشکل عق و اینها را ندارم. درکل ترشحات رقیق ترند و بهترم.
2 – آبریزش بینی
3 – بوی بد دهان که بوی عفونت هست. (بازم معذرت)
**** تو این سه سال دکتر زیاد رفتم :
اوایل، دو تا سه تا دکتر داخلی رفتم که همشون سرم سدیم کلراید میدادن برای شستشو و یک اسپری ، نتیجه نگرفتم.
بعد یک متخصص گوش و حلق و بینی رفتم، عکس رادیولوژی گرفتم ، گفت سینوسات ملتهب هست و گلوم هم معاینه کرد گفت چقدر ملتهبه ، اونم سرم داد آمپول داد و قرص داد ، تا موقعی که داروها را مصرف میکردم بهتر بودم ولی در کل این ترشحات پشت حلق بودند فقط رقیق تر میشدند و راحت تر تخلیه میشدن ، ولی بعدش که دارو مصرف نمیکردم دوباره همون آش و همون کاسه.
بعد دوباره یک متخصص گوش و حلق و بینی دیگه رفتم همون عکس رادیولوژی که قبلاً گرفته بودم را نشونش دادم گفت سینوزیته اونم سرم داد و آمپولی که با سرم مخلوط میشد جهت شست و شو و قرص هم داد ؛ اونم تا موقع مصرف دارو کمی بهتر بودم ولی درکل این ترشحات پشت حلق بود ؛ فقط رقیق تر میشد.
دیدم نتیجه نمیگیرم رفتم پیش یک دکتر هومیاپات جهت درمان با طب هومیوپاتی ، نزدیک 10 ماه هم با این دکتر سر کردم؛ عین هر باری که میرفتم پیشش داروم عوض میشد چون نتیجه نمیگرفتم ، هنوز هم این مشکل را دارم ؛ قرار بود بعد از سیزده به در دوباره برم پیشش ولی دیگه بیخیال شدم ، گفتم این همه هزینه کردم هیچ فایده ای نداره.
*** حالا هم از دوستان راهنمایی میخوام برای معافیت پزشکی با توجه به بند 20 ماده 42 آیین نامه معافیت پزشکی سینوزیت مزمن معافیت دائم داره.
******یکی بیمارستان ارتش معرفی کنه به من با آدرس.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید چون زیاد وقت ندارم.
با تشکر