سلام به آدمهای خوب!
"سخن اول": وب سایتم هک شد! و البته مهم نیست.... فقط خواستم بگویم که هنوزو همیشه با دوستان در تماس خواهم بود
"سخن دوم" : ترانه ربایی آشکار خواننده عزیز و مهربان ستنوری ست! که به گفته ی دوستان نزدیکش و شاهدین عینی !ترانه ی بی پناه مرا به دو نفر دیگر هم فروخته!
"هق هق" ترانه ی من بود که بروی اینترنت گذاشتی علی سنتوری! به ایمان (خواننده ی شعر باخته) ترانه ای هدیه دادم تا از غصه ی اسپانسرش دق نکند! تا سیاهی اعمال تو را بپوشانم! تو همیشه مدیونی! تو همیشه به ما مدیونی!
5 آلبوم به صورت اتفاقی لو نمیرود! (اینهم قابل توجه دوستانی که نگران مجوز ایشان هستند
این کارها هم این چند روزه بروی نت آمده!!!!
با پول "خیانت " و "خودکشی " هم زندگی کن !
تو نمیدانی خواننده ی واقعی "هق هق" چقدر گریه کرد وقتی هق هق را با صدای تو شنید!
هیچ نمیدانم فقط بدان که نفرین و آه مثل گردباد بدورت می پیچد بزودی زود!البته که تو به هیچ چیز اعتقاد نداری !
دلم برای دلهای مهربان طرفدارانت میسوزد که نمیدانند چه بت سردرگمی را ستایش میکنند! حیف این لحن و استقبال برای تو!طرفدارانی که با تعصبی عجیب تو را دنبال میکنند و نمیدانند ترانه هایی که زمزمه میکنند ، ترانه ی کدام شاعر دلسوخته ست!؟
نظیر تو بسیارند که حتما رسوا میشوند اما تو چهره مظلوم و موجهی داری که شاید باز هم خیلی ها را فریب دهد!
"سخن سوم" تبعیض همیشگی دوستان بالادست است که نمیبینند آنچه را که باید!
مهم نیست که اسمی از من باشد یا نه! مهم این است که شنیده میشوم ! حتی با نقطه چین!
"سخن چهارم" مزاحمت های همه جوره ی طرفدار نمایانی بود که بقول شاعری بزرگ از دشمن بدتر بودند! یکماه وقتم را صرف دفع شر کردم! اینهم مهم نیست!
گفتم که هیچ مهم نیست! من سادگی را دوست دارم همیشه!
*چه خوب که هنوز هم حرف حقیقت تاثیر گذار است تا جائیکه آدمکهای کوچک را دیوانه ی تعصب احمقانه میکند! البته از حق نمیگذرم که پیامهای بسیاری از همان دوستان خوب و متفاوت و فرهیخته دریافت کردم در قالب دفاع و همدردی.نمیدانم که چرا بعضی ها خودشان را به نفهمیدن میزنند؟ یا حمله به وبلاگ دوستان و دیگران اما خدارو شکرگزارم که پرونده ی کاری خود را مدیون این آدمک نبوده و نیستم .خیانت را دوست دارم اما صرفا بخاطر حس خودم به این ترانه! خوشحالم که همه این کار را پسندیدند اما کاش نبود و تبعاتی مثل "هق هق" نداشت .باید یگویم که من خواننده هم نیستم که بگویند از روی حسادت به صدا آمده ! باور کنید که هیچ پدر کشتگی در کار نیست که خدا شاهد تمامی خوبی های من (میتوانید بپرسید).....بگذریم .صرفا سوال اینجاست که چه تفاوتی بین دو خواننده وجود دارد؟؟؟ یعنی یک آدم !!!! بخاطر قدیمی تر بودن باید هر چه خواست بکند؟؟؟؟و دیگری و دیگران باید بخاطر او له شوند؟ من این قانون هر روزه را قبول ندارم! او خواسته یا نا خواسته در پرونده ی من هست!
اما
تفاوت آدمها برای من در شعور شان است نه در
اسمشان!
ترانه ی مکرم
این نوشته ایه که چند روزه تو نت پخش شده ...... این ترانه خانوم خیلی داغ کرده...
هیچکدوم از این حرفا از علاقه من به صدای چاووشی کم نمیکنه اینو گذاشتم تا شما هم نظرتونو بگید .....
در انتظار آلبوم جدید چاوشی....