درود.نقل قول:
تست گذاشتم.
Printable View
درود.نقل قول:
تست گذاشتم.
چرا شاتل بی سر و صدا قیمت ها رو افزایش داده؟؟؟ این چه وضعشه، سرعت هم که واقعا مزخرف و لاکپشتیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو سایتش همون قیمت 150 تومن هست این اختلاف دو فاکتور مربوط به نوع خدمات هست فاکتور اولی خدمات نقره ای هست 150 تومنه فاکتور دوم خدمات طلایی 240 تومن زده باید زنگ بزنی درستش کنن
برای من هم این اتفاق افتاده.ظاهرا شاتل در هر سرعتی 4 نوع سرویس اضافه کرده.مثلا برای سرعت 8 مگ:نقل قول:
1-حجم 193 گیگ با دانلود شبانه
2-حجم 193 گیگ بدون دانلود شبانه
3-حجم 175 گیگ با دانلود شبانه
4-حجم 175 گیگ بدون دانلود شبانه
تو فاکتور این ماه سرویس همه مشترکین رو بدون اجازه به نوع اول یعنی با یک مقدار افزایش حجم و اضافه شدن دانلود شبانه تغییر داده.
شما باید تغییر سرویس بدید و سرویس نوع چهارم یعنی بدون افزایش حجم و بدون دانلود شبانه رو انتخاب کنید تا قیمتش مثل قبل بشه.
نقل قول:
آقا دمت گرم، من به اون طلایی نقره ایش دقت نکرده بودم. فردا صبح زنگ میزنم. نمیدونستم خدمات طلایی هم دارن!
ترافیک سرویسم یه هفته زودتر از خود از سرویس تموم شده، یه سرویس جدید گرفتم ولی شاتل میگه باید حتما ترافیک بخری نمیتونیم روزای باقیمونده سرویس فعلیتو بسوزونیم!
لعنت به شاتل، کسی راه حلی داره برا این موضوع ؟
تنها راه تغییر سرویس بوده که شما رفتی کلا یه سرویس جدید خریدی و تنها راهش خرید حجمه برای شما مگه این که باز یه هزینه بزنی برای تغییر سرویسنقل قول:
والا داداش من ماه اولمه که شاتلم با شیوه کار شرکت آشنایی نداشتم، فکر میکردم مثل بقیه شرکتا همچین امکانی داره، هر شرکتی بگی روزای باقیمونده رو برات میسوزونه بهونه ای هم نمیارن. به خاطر دو زار سود بیشتر حاظر نیستن چنین گزینه ای به پنل اضافه کنننقل قول:
یه فاکتور تمدید سرویس اومده بود اون رو تمدید کردم نمیدونستم باید تغییر سرویس رو بزنم
خدمات طلایی راه انداختن ؟ نکنه سرعت رو کم کردن که بگن طلایی سرعت واقعیه و کم نیست ؟ :دی:biggrin:
سلامنقل قول:
جالب اینجاست که اول بدون اطلاع کاربران پلن ها رو ارتقا میدن و طلب پول میکنن. بعد اگر دلشون خواست در مورد ویژگی هاش و... اطلاع رسانی میکنن. (حتا تو صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تا این لحظه اشاره ای به سرویس طلایی نشده).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها جایی که به اختلاف این دو سرویس اشاره شده.