نقل قول:
فقط قطعی نیست
البته برای من قطع نشده ولی سرعت افت پیدا کرده
Printable View
نقل قول:
فقط قطعی نیست
البته برای من قطع نشده ولی سرعت افت پیدا کرده
سلام بچه ها
همین الان مدم symphony م از کار افتاد دیگه چراغاش روشن نمیشه
چیکار کنم ؟ پارس تعمیرش میکنه تازه 4 ماهه گرفتمش
نه زمین خورده نه نوسان برقی بوده نه سیمش مشکل داشته !!!!!:41:
این که شرکت بتونه سرعت رو کم کنه که حتما میتونه اینکارو بکنه منظورم اینه که در حالت عادی و موقع دانلود شبانه اگه منطقه ی مخابراتی خلوت باشه و همه بتونن با 100 تا دانلود کنن هیچ وقت شرکت نمیاد اونا رو محدود کنه و سرعتاش رو دستکاری کنه وقتی اینکارو میکنه که ترافیک شبکه بالا باشه و همه به جای 100 با 20 تا دانلود کنن اونموقع مثلا شما اعتراض میکنی و سرعتت رو موقتا مثلا از 20 به 50 افزایش میدن در نتیجه ی این افزایش هم بقیه ی کاربرا سرعتشون کمتر میشه مثلا 18نقل قول:
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
من موقع خریدش یادمه کارت گارانتی داشت اون رو همراه با فیش خریدی که ازشون گرفتین ببرین شرکت .نقل قول:
باید تعویضش کنن
نقل قول:
طبق گفته دوست خوبمون اگر مشکلی داشته باشه و گارانتیش برقرار باشه تعویض میشه و یکی دیگه نو بهتون میدن
یک مشکلی هست اونم اینه که برگه هاشو پیدا نمیکنم
همه چیزش کامله بغیر از برگه هاش
عوض نمیکنن اونطوری؟ مثلا از تو پنل نمیخونن که من اینو فلان وقت خریدم؟
توی کنترل پنل تون رو هم میتونین ببینین توی قسمت "گزارش مالی"فیش خریدش رو ببینین
اگه کارت گارانتی رو ندارید شاید گیر بدن
سلام به همه ی دوستان من 512 پارس انلاین دارم .. ماهی 2 گیگ ترافیک دارم این ماه 3 روز مونده بود مه 1 ماهم تموم بشه ترافیکم تموم شد ولی دیدم هنوز دانلود دارم گفتم شاید یه باگ از شرکته منم 3 روز رو 10 گیگ دانلود کردم. تا برق رفت مودم خاموش شد دوباره که روشن شد دیگه دانلودم قطع شد. حالا رفتم شارج کنم باسه ماهه یعد میگن 10 گیگ منفی دانلود ردی و باید 5000 هزار تومان بدی .. به نظره شما من باید چی کار کنم... اخه نامردیه من که نمی دونستم... به نظه شما اگر ندم چی کار می کنن..
5 هزار تومان یا 50 هزار تومان ؟نقل قول:
اگر 5 هزار تومان هست که بده خیال خودتم راحت کن
چرا سرعتم این قدر پایین اومده؟؟؟؟
قبلا شبانه سرعت دانلودم 120 بود الان دو روزه نهایتا رو 40.
چیکارشون کنم؟