خوب بعد از 3 ساعت چت کم کم دارم قانع میشم بخاطر مشکلات سیا سی هست . ولی بازم بخاطر افت سرعت شبانه حتماً شنبه شکایت میکنم . وای ی ی ی از 1 تا 4:30 هم تلفنی داشتم حرف میزدم و هم چت :2:
Printable View
خوب بعد از 3 ساعت چت کم کم دارم قانع میشم بخاطر مشکلات سیا سی هست . ولی بازم بخاطر افت سرعت شبانه حتماً شنبه شکایت میکنم . وای ی ی ی از 1 تا 4:30 هم تلفنی داشتم حرف میزدم و هم چت :2:
من دارم دیوونه میشم
سرعتم تا 50 هم رفت
رفتم تو اسپید تست بعد دیگه واقعا دیوونه شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه یه فیلم 800 مگی رو تو 10 دقیقه میتونید دان کنید
نقل قول:
فکر کنم سرعت ما رو شما داری استفاده میکنی:21: ما سرعتمون به اندازه ی رقم یکان سرعت شما هم نیست:2:
من که نمیفهمم!
یسری لینک مستقیم سرعتم 125 هست،یسری 24.!
DownStream شما چنده ؟نقل قول:
عجب روز پر فراز و نشیبیه امروز ( برای این بخش از انجمن :31:)نقل قول:
دوست عزیز
من خودم به شخصه باهات موافقم . وحشتناک:31:
اگر خواستی بری شکایت کنی . بهشون بگو که مشکل از شهر شیراز نیست . منه بد بخت هم توی قزوین همین مشکل رو دارم و هر رو ز دارم به هاشون مکاتبه می کنم و هیچ جواب قانع کننده ای نگرفتم .
البته امروز بلاخره لب به سخن گشودن و گفتن که " داریم پهنای باند رو افزایش می دیم و الان داره کارای اداریش تموم میشه . حداکثر 20 روزی طول می کشه که ازتون خواهش میکنم صبور باشید " .
بله
این جوابیه که به ما دادن .
البته یکی از این افراد پشتیبانی خیلی پر رو هست . اسمش هم بنی جمالی ـه . امروز باهاش چتیدم . بهش گفتم حال تو یکی رو می گیرم . :31::21: .
بعد گفت : " من کوتاهی در چهار جوب وظایفم نکردم :18: "
خلاصه منم گفتم فردا با رئیست تلفنی صحبت می کنم . اونم فکر کنم گرخیده بود :31: .
خداییش تا زنگ می زنم به نمایندگیه شاتل در قزوین سریع منو میشناسن و می گن شما ..... هستی ؟؟ :31:
دوستانی که از سرعتشون ناراضیا حتما به فشار های خودشون افایش بدن . بلکم به نتیجه برسیم .
خداییش من بیشتر از حق خودم ( 64 کیلوبایت در ثانیه ) نمی خوام . ولی حق خودم رو می خوام .
اون یوزر telescop :
حواست باشه هاا . داری زیادی میری رو اعصاب
همینجور جناب نمکدون ( ahriman323 )
نازکی باند تو کرج فوق العاده افتضاحه . خدایی دم شاتل گرم با این بازاری که تو مشتش گرفته و خدارم بنده نیست ...
پس شما هم مثل من کرجی و مشکل داری ؟نقل قول:
من امروز داشتم با پشتیبانی کرج صحبت میکردم ، یارو بهم میگفت شما فقط مشکل داری:21:
دوستانی که شاکی هستند سعی کنند با مدیران و ... صحبت کنند ، یا امور مشترکین استانها ، چون صحبت کردن با کارمندهای دست پایین هیچ مشکلی رو حل نمیکنه.
ممنون میشم اگه شمارشو بهم بدی .نقل قول:
من امروز داشتم با پشتیبانی کرج صحبت میکردم ، یارو بهم میگفت شما فقط مشکل داری
1020مهدی جان.نقل قول: