اگه اینی که این دفه گفتن درست باشه که خیلی خوبه ! اما .... زهی خیال باطل :|نقل قول:
یا اینکه ممکنه سیستم جدید دارن پیاده میکنن تا پیچاشو خوب سفت کنن ! احیانا تا همون هفته موعود !! درست میشه وضعیت :n09:
Printable View
اگه اینی که این دفه گفتن درست باشه که خیلی خوبه ! اما .... زهی خیال باطل :|نقل قول:
یا اینکه ممکنه سیستم جدید دارن پیاده میکنن تا پیچاشو خوب سفت کنن ! احیانا تا همون هفته موعود !! درست میشه وضعیت :n09:
سلام دوستان
دیگه از این شرکت سرویس گرفتن , فایده نداره . در عرض یکسال چند بار یا سرعت ها رو کم کردند یا قانون های خودشون رو عوض کردند بدون اینکه حتی اطلاع رسانی قبلی داشته باشند . حداقل باید این تغییرات را برای کسانی که مشتری جدید هستند , اعمال می کرند . نه کسانی که فعلا عضو این شرکت هستند و به خاطر سرویس فعلی , کلی پول دادند .
الان طوری شده که اکثر شرکت ها بعد از طی چند سال به مسیری می روند که در نهایت برای سودآوری بیشتر و عدم توجه به مشترکان هستند . نمی دانند که ما بودیم که اونها رو به اینجا رسوندیم . انشاالله خودشون بعدا متوجه خواهند شد.
مطمئن باش اینی که پشتیبانی الان گفت عمرا اجرا بشه طرف وقتی داشت این حرف هارو میگفت خندم گرفته بود گفتم بهشون چقدر شما ادم های خوبی هستین:n08:نقل قول:
اگه قانون مصرف منصفانه باشه تا 12 گیگ راست میگن سرعت بالایه ولی بعد از اون باید با اینترنت دیال اپ سر کنی که اگه بخوایم تو ماه فقط 12 گیگ مصرف کنیم فکر کنم دیال اپ بهتر باشه.
طبق گفته دوستان باید به فکر یه isp جدید بود اگه وضع آسیاتک همینجوری بمونه اصلا نمیصرفه
در انتظار یه isp نوظهور برای اینکه یک ماه حداقل استرس از طرف نت نداشته باشیم.
واقعا باید تاسف خورد به حال اینترنت این کشور.
سلام دوستان
از 2 مگ نامحدود فعلی :n02: به چه سرویس هایی میشه تغییر سرویس داد ؟ مثلا به سرویس های حجمی هم میشه تبدیل کردش ؟
سرعت شما الان چنده با 2 مگ؟نقل قول:
خودم 512 نامحدود دارم. زنگ زدم گفتن فقط می تونی توی نامحدودا تغییر سرویس داشته باشی
زنگ زدم بهشون گفت چون تلفن بی سیم دارید اینجوریه تلفن بیسیم رو قطع کنید درست میشه . ولی با قطع تلفن هم درست نشد دوباره زنگ زدم گفت باید خط شمارو بررسی کینم .:n02:
مگه میشه 3 روز پیش همه چیز تقریبا خوب بود.
همش کاهش سرعت بابا یه دفعه نامحدود ها رو بردارید خودتون رو راحت کنید .
512 که سرعت 60 بود حالا شده 20 اخه این چه وضعشه
چند روز دیگه اینترنت میشه سرعت دایال اپ
زنگ زدم آسیاتر گفتم قضیه این تعرفه ها چیه که نوشتین تبادل حداقل
گفت مثلا شما سرویس میخری زده 12 گیگ سرعتت هم 512 هست تا 12 گیگ با سرعت 64 دان میکنی بعد از 12 گیگ شرکت هیچ تضمینی واسه سرعت شما نداره.
گفتم خب تکلیف ما که اعتماد کردیم به شما 1 ساله گرفتیم و این قوانین نبود چیه؟
گفت فردا زنگ بزنید آوای مشتری صحبت کنید.
این کاهش سرعت هم مال همینه
اینا هم امروز دارن این قانون مزخرف و تست میکنن تا اینجا که سربلند از این قانون در اومدن
عجب غلطی کردم 1 ساله بستما 172 روز دیگه از سرویسم مونده:n28:
تازه میگفت ما این 6 ماهی که از سرویستون مونده رو یه جا حجم میدیم یعنی 72 گیگ.
"حداقل تبادل" به این معنیه که تا اون حجم سرعت اسمیه بعدش مییاد پاینتر. برای نقره ای و طلایی هم حجم هدیه درنظرگرفتن هم حداقل تبادل و برای برنزی فقط حداقل تبادل . پس قضیه گیگ هدیه با حداقل تبادل فرق داره .
یعنی شما تا 8 گیگ سرعت بالاتر از 256 داری بعد تا 8-20 یعنی 12 گیگ هم سرعتت 256 هست بعدش سرعتت میاد پایینتر مثلا در حد 128- 64نقل قول: