حمید جان دستت درد نکنه خوب با این وجود اگه من یه جفت باند کیفیتی بخوام چی خوبه که با باندای خودم تعویضش کنم
حمید جان دستت درد نکنه خوب با این وجود اگه من یه جفت باند کیفیتی بخوام چی خوبه که با باندای خودم تعویضش کنم
دوستان کسی میدونه که چرا پست من پاک شد
سلام.خواهش میکنم.به نظر من اگر عجله ندارید و 9*6 نیز میخواهید نصب کنید صبر کنید بار گلیدن بیاد co 609 بگیرید.نقل قول:
چون سوالتون تکراری بود بنده طبق قوانین پاک کردم.نقل قول:
دوستان الان من میخوام واسه 141 آلپاین یه باند بخرم که بدون آمپ بهترین جواب رو بده.
spg-69c3 یا 718 یا ...؟
سلام دوستان خسته نباشيد بنده عضو جديد هستم و به راهنمايي شما نياز دارم.
بنده يك دزدگير روي موتورم بستم كه قابليت پخش ام پي تري و راديو هم دارد ولي باندهاي اون خيلي كوچيك است و اصلا مناسب پخش موسيقي نيست يعني در ولوم بالا كشش ندارند.
حالا ميخواهم از دوستان متخصص در زمينه صوتي سوال كنم كه چه باندي را براي اتصال به خروجي اين پخش پيشنهاد ميدهند. ضمنا خروجي هر بلندگو از دستگاه 10 وات و 8 اهم ميباشد(اگر درست بيان كرده باشم!) يعني جمعا 20 وات و 16 اهم.
منتظر راهنمايي شما دوستان هستم.
باتشكر:n01:
خیلیییییییییییییییی ممنونم خوب به نظرتون الان یه پخش خوب که انتظارات منو جواب بده چند تومنه ؟؟؟ اگه میشه اسمو مدل رو بگید ممنوننقل قول:
دوستان اگه قدرت آمپ از ساب کمتر باشه,ساب راه نمیوفته؟؟؟
مثلا ساب 500 وات RMS داشته باشه و آمپ رو بریج نهایتش 400 باشه
سلامنقل قول:
به نظر من آلپان و بگیر هم بهتر از کن ووده و هم 4اهمیه.
دوست به جمع ما خیلی خوش آمدید.ولی این تاپیک مخصوص خودرو هست.اگر دوستان در این زمینه اطلاعاتی دارن بفرمایند.نقل قول:
من 7056و پیشنهاد میکنم از برند کن وود.530تومن هست.نقل قول:
بله بهتره حد اقل توانشون برابر و حتی توان آمپلیفایر بیشتر از ساب ووفر باشه.البته اگر پارامتر سنسیویتی بالای 93باشه باهمون 400وات هم احتمال درایو شدنش هست.نقل قول:
آقا حمید قیمت بار گلیدن چند هست از کجا بخرم و اینکه با آمیلی ساند مدل 420 جور میشه یا باید عوضش کنم
اجازه بدهيد سوالم را طور ديگري بپرسم و ديگر وارد جزييات نشوم.
يك منبع صوتي دارم با 20 وات خروجي .
حداكثر از چه باندي براي اين دستگاه ميتوانم استفاده كنم؟ضمنا توي ولوم بالا خيلي صداي زيادي دارد.
با تشكر.