سلام بچه ها اکانتم فعاله دیروز فعال شده یک روز هم ازش کم شده. ولی نت نمیتونم برم با اندیشه.مشکل چیه.
Printable View
سلام بچه ها اکانتم فعاله دیروز فعال شده یک روز هم ازش کم شده. ولی نت نمیتونم برم با اندیشه.مشکل چیه.
سلام
اینترنت مخابرات 2020 برای بالای 128 گیر میدن یا نه و آیا مثل اندیشه میشه سرویس رو 128 گرفت فرداش تغییر سرویس داد؟
درباره سوال اولتون باید کارت دانشجویی داشته باشید و سوال دوم هم اطلاع ندارم :n03:نقل قول:
شما تو سایتش هرچی دوست داری ثبت نام کن همونو میان واست میبندن بدون کار دانشجویینقل قول:
اندیشه هم آره بالای 128 میده
روز اول 128 بگیر ولی از ماه های بعد هرچی خواستی شارژ کن
یه خورده توضیح میدادی ببینیم مشکلت چیهنقل قول:
چراغ لینک روشن شده؟
مودم تنظیم شده؟
خب دوست عزیز شما ارتباط فیزیکیت برقرار شده ولی مودم رو باید تنظیم کنینقل قول:
کانفیگ مودم رو انجام بده به صورت PPOE
بچه های ساکن مرکز 5 رشت
اونهایی که از اندیشه سرویس دارین ، برای شما هم اینترنت بدون ف*ی*ل*ت*ره ؟؟؟؟
بله دوست عزیز روشن میشه به اندیشه هم زنگ زدم به من گفت چیکار کنم همون کارارو کردم . ولی نشد باز . برام یه چیز عجیبه که مشکلی وجود داره اینه که یک روز بعداز ثبت نام دیدم چراغ adsl روشنه . ولی چراغ ppp روشن نمیشه اونا هم میگن مودم کانفیگ نشده در صورتی که مودم رفیقمو خودم کانفیگ کردم . اونم اندیشه پورت مخابراتو داره.نقل قول:
نقل قول:
تجربه نشون داده اگه همه چیز درست باشه و اکانتت رو هم فعال کرده باشن و کانکت نشه، vpi و vci اشتباه هست
خود اندیشه فک کنم 8 و 35 بود اما پورتهای مخابرات که میدن همه چیش فرق داره بهتره زنگ بزنی و بطور خاص برای مرکز خودت این دوتا عدد رو بگیری
ضمنا بدون توجه به تنظیمات مودم و vpi و vci با زدن تیک bridge interface و ایجاد کانکشن pppoe تو ویندوز میشه کانکت شد
دوستان من زیاد دانلود ندارم و بیشتر کیفیت و سرعت بالا برام مهمه، مثلا با روزی یکساعت استفاده بجای 2 ساعت صبر! بتونم کارام رو انجام بدم، یا اینکه اگه دانلود پیش بیاد و شب بزارم 2 ساعته تموم شه نه اینکه تا صبح زور بزنه سیستم
الان پارس آنلاین هستم که یه ماهی میشه افتضاح شده، 128 محدود سرعت کلا بالای 30 نمیره، دیگه نامحدودش رو خدا میدونه چیه!!!!
میدونم که شرایط شاتل کاملا منطبق با نیاز های منه(مثلا 128 محدود سرعت 250 کیلوبایت داره، یعنی همون 2 مگ)
دیگه میخواستم برم قرار داد ببندم با شاتل که سرویسهای ضحی کیش(2020) رو دیدم، از نظر قیمت خیلی به صرفه تر از شاتله
الان 3تا سرویس ذهنم رو مشغول کرده، لطفا اگه کسی داره وضعیت شب و روز (خصوصا اول شب همون 1تا2) رو برام بگه
256 نامحدود مخابرات (2020) 256 محدود 4 گیگ مخابرات(2020) 512 محدود 4 گیگ مخابرات(2020)