بیگانه شرف داره به منافق و نامرد .
Printable View
ریپورتت رو نوشتم حال نداشتم عکس بذارم توش هم نوشتم از چه روشهایی و چه نرم افزاری استفاده میکنی .
اگه بن شدی بدون کار من بوده اگه هم نشدی حالشو ببر .
آخرین پست من تو این تاپیک تخمی بود .
شرف تو رو هم دیدمنقل قول:
خوش اومدینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم از خنده می میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی :31: بنم بشم باکی نیست عزیز دل برادر :31:
ضمنا خوشم می یاد عکس می خواهم :31: تو فکر می کنی من از روی اطمینان و شک عکس می خواهم اونجوری فکر کن
یادم یک بار با پلاگین گوگل دستکاری شده بود اگه منظورت اونموقع است که گفتم اطمینان ندارم آره راست هست اون موقع گفتم چون آخر سر معلوم شد که دستکاری شده ولی بعد اون موقع من نگفتم که عکس می خواهم چون اطمینان ندارم
============================================
خوش اومدی بن بشم چی می شه :31: بای بای وست :31:نقل قول:
خدا شاهده نامردم همین الان ریپورتت رو ندم .
فکر نکنم یک بارم گفته باشم دروغه :31: همیشه من عکس دوئل می خواهم چون می خواهم تاکتیک طرف را بدونم :31:نقل قول:
عصاب آدم از این بهم میریزه که چند بار دوئل گذاشتم گفت دروغه عکسشو بذار
در مورد کارا همیشه من می گم تاریخ و ساعت را بزارین حتی تاپیک خود وست را ببینی اون جا هم سانسور کردند 2 بار گفتم تاریخ و ساعتشم بزارین چون امکان در اومدن آیتم های خاص در همون روز و دقیقه و همون کارخیلی زیاده ( البته این یک تئوری هست که من نگفتم تاپیک وست سرور ترکیه روش چند روز بحث شده بود )نقل قول:
به خودت چند بار گفت عکس از صفحه ریپورت با ساعت و تاریخ بذار
من نمی دونم چرا تو عکس خواستن را به معنای اثبات و دلیل معنی می کنی ؟ ( البته این عکس بالایی برای ریپورت فرق می کنه :31: )نقل قول:
کلا من نمیدونم خودش رو در چه مقامی میبینه که همه باید برای اون اثبات و دلیل بیارن
اینجاش را درست نیومدی چون از لول یک من فایر آرم بودم و اسکیلام را روی کارای پر تجربه می گذاشتم ضمنا مگه تو اونقدر مهم هستی که برم به خاطر تو اسکیل برگردونم !!!نقل قول:
همون عکس هارو از دوئل و اسکیلام گذاشتم که رفت اسکیلاشو عوض کرد بعد هم منو پاس اوت کرد
خوب منم دوست دارم عکس بخواهم و بگم ریپورت را بزار و ... مگه **** مالی ؟ :31: اینجاش جالب بود خدایی این ستاره ها یعنی چه :20:نقل قول:
اصلا من دلم میخواد دوئل و عکس دست کاری شده بذارم تو مگه **** مالی ؟
خواهشا اون بالایی را هم بزار :31:نقل قول:
دارم ریپورت رو مینویسم کامل شد عکسش رو هم میذارم .
سوادم نرسید به اینجا . بدون شرح :31:نقل قول:
نیاز به شرح دادن تو نبود اونا خودشون می دونند که مولتی ها همشون از ------ استفاده می کنند :31: فکر کنم یک ذره از تو بیشتر بدونندنقل قول:
ریپورتت رو نوشتم حال نداشتم عکس بذارم توش هم نوشتم از چه روشهایی و چه نرم افزاری استفاده میکنی .
همه بدونند بن شدم کار چاقال هست :31: این که خیلی آشکار بودنقل قول:
اگه بن شدی بدون کار من بوده اگه هم نشدی حالشو ببر .
حاشو کجا ببرم :31:؟
در مورد آخرین پستت می تونم بگم خیلی ناراحت شدم الان می خواهم خودم را از پشت بام بندازم پایین که تو چرا دیگه اینجا پست نمی دی :31:نقل قول:
ولی در مورد تاپیک تخمی .... نمی تونم چیزی بگم چون از من فراتره
سرور سوئد ببینید چی پیدا کردند :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وووو این دیگه چیه.
طرف عجب خر شانسی بود.
سعید از این اطلاعات داری به ما هم بده...
اینو دستت رو میبوسه معنی کن:دی
کد:http://forum.the-west.net/showthread.php?t=30264
خيلي خر شانس بوده! توي جنگ پيداش كرده مثل اينكه تنها فردي بوده كه باقي مونده!نقل قول:
ما چند وقت پيش يك جنگ فورت بزرگ داشتيم از هر دو طرف 10 -12 نفر موندن كه خيلي جنگ باحالي بود.
من ورلد 5 كه ديگه بازي نميكن تو جنگ لباس خواب گير آوردم اما اين دوتا قابل مقايسه نيست:18:
آره این سلاح را زمانی پیدا کرده که فقط خودش تو فورت زنده مونده کسی دیگه زنده نمونده . باید هماهنگی کنم به فورت خودمون آتاک بدیم و فقط خودم join کنم :31:نقل قول:
دیگه بنم بشم مهم نیست چون به هدف اولم رسیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
walle888 مونده زیر پاهام :31: الان 166 تجربه می خواهم تا لول آپ کنم :31:
ديگه داري به ته خط ميرسي.نقل قول:
----------------------
چه خبر شده دوباره توي ورلد 10؟؟!!!
ديروز 5 ساعت كوبيدم رفتم جنگ فورت هيچي هم گيرم نيومد! چون هيچ جنگي نزديك نبود
الان 11 تا جنگ همزمان راه انداختن.:18:
آخه نامردا كم كم بجنگيد بتونيم شركت كنيم:31: