سلام خواهش میکنم.میتونید 9604پایونیر نصب کنیدنقل قول:
سلام خواهش میکنم.میتونید 9604پایونیر نصب کنیدنقل قول:
حمید جان گویا چون من تعداد پی ام هام به تعداد خاصی نرسیده نمیتونم پیغام خصوصی بدم.هرجارو گشتم چیزی ندیدم.باید 10 تا پیغام بدم که گفتم دیگه اینجا بگم.ببینید من یه جفت هرتز 165xl تو درا دارم یه کواک hcx690 عقب.پخش 145 آلپاین .آمپ ep4x .اینا همه نصب و سیم کشی شدست.حالا یه ساب p3 خریدم با یه باکس از وحید دیکسل ویه آمپ 1201 مونو و یه خازن پاوراکوستیک 1.5 فاراد.این 3 تا قطعرو میخوام یه نصاب با حوصله زحمت بکشه و یه سروسامونی هم به کابلای تخته بده.چون آرایش الانشون افتضاحه.ماشینم ریو هست.اینم شمارم:09109200468 مهران ملایی
نقل قول:
خواهش میکنم . شما یه سر برو خیابون عباسی اونجا دارن من خودم هم همون جا نصب کردم
حمید آقا مگه گین تا آخر باز بشه ایرادی داره؟
نمیشه یه جفت خروجی به باندام بدم باز از همونا بریج به ساب وصل کنم.من برای یه لحظه امتحان کردم جواب داد ولی ترسیدم آمپ بسوزه سریع قطع کردم.
بالاخره نگفتی با آمپ 526به حالت بریج چه سابی رو میشه درایو کرد اصلا قابلیت درایوکردن ساب و داره؟
سلام به همه دوستان عزیز لطفا در خصوص تعویض باند روی پژو 405 منو راهنمایی کنید .
سیستمی که الان دارم :
هد یونیت : پایونیر مدل 7900
باند: کنوود 6982
باکس لوله ای راکفورد با ساب 3010
آمپلی مونو :kac-8105d کنوود
آمپلی 2کانال ساند مدل XTA420-2
خوب این سیستم منه حالا میخوام یا عوضش کنم یا یک جفت بزارم کنارش
مدل باندای که مد نظرمه ایناست ( dsl1073 _ هرتز690_ و 6902 )
بیشترم کیفیت می خوام چون ساب هست کافیه حالا شما لطف کنید راهنمایی کنید که یه جفت بذارم کنارش یا عوضشون کنم
بببخشید شلوغش کردم
سلام دوستان
خواهشا اونایی که تو سیستم صوتی واردید منو راهنمایی کنید
برای سمند ال ایکس بهترین سیستم صوتی رو معرفی کنین ممنون میشم
من یک درصدم سر در نمیارم از سیستم صوتی :n14:
ضبط پخش جی وی سی خریدم چون میگفتن پایونر هایی که الان موجوده دیگه کیفیت قدیم رو نداره و جی وی سی بهتره از پایونر های امروزی .. جی وی سی گرفتم مدلش kd-r526 چهار خروجی داشت فک کنم سال پیش گرفتم 230
که فک کنم اینم اطلاعات ضبطم باشه
پخش MP3/WMA/WAV [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازگاری با CD-R/RW [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متن سی دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ فرکانسی 5-20000Hz
باندو ساب و آمپلی فایرو کامپنته چیه کلا بهتریییین سیستمو بهم بگید مرسی
میخوام صدا شفافه شفاف باشه هیییییییییییچ نویزی نباشه بیس وحشتناکی داشته باشه :n19:
خلاصه بیس یا باس زیاد با شفافیت خیلی زیاد مهمه واسم ...سابش زر زر نکنه سرو صدای اضافی نداشته باشه
تا 2 ملیون تومنم میتونم خرج کنم ممنون میشم بگید
سلام خدمت دوستانِ عزیز
آقا حمید شما قیمت DLS 1073 رو ندارید؟؟؟
یا کسی رو برای فروش؟؟؟
ممنونم:n16:
ببخشید دوستان من 8019 دارم برای روشن و خاموش ظبط همیشه باید از روی پنل دکمه SRC رو بزنم. راهی تنظیمی داره که از روی ریموت خاموش و روشن کردن رو انجام داد؟
خب دوست عزیز دکمه سورس که روی ریموت هم هست. شما چند بار بزن تا به stand by برسی.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
بله که ایراد داره.گین ولوم نیست. تنظیم کننده ولتاژ هست.باید با خروجی پخشتون مچ باشه. در غیر اینصورت بدون شک به اسپیکر و حتی خود آمپلیفایر آسیب میرسونه.قسمت دوم سوالتون هم پاسخ خیر هست.
526 یه دوکانال هست. بله میتونید بریج 4 اهم و توان RMS150 وات رو ازش بگیرید.باید ساب 8 بهش وصل بشه.خروجیش ضعیفه.
دوست عزیز شما اگر بخواهید اسپیکر اضافه نمائید باید فقط ازر همان نوعی که الان نصب هست استفاده نمائید.در غیر اینصورت باید اسپیکرهاتون رو تعویض نمائید.نقل قول:
1073 بیس خوبی داره ولی کیفیت صدای جالبی از نظر من نداره.
هرتز اگر اصلیش گیر بیاد موافقم باهاش.
اگر عجله ندارید صبر کنید بار گلیدن برسه CO609 بگیرید. از نظر کیفیت از همه گزینه های مد نظرتون بهتره.
دوست من پخشتون جزو پخشهای معمولی هست. به نظر من حیفه رو این پخش بخواهید 2 میلیون هزینه نمائید.نقل قول:
در کل با توجه به میزان بودجه ای که در نظر دارید من پیشنهادم این موارد هست:
آمپلیفایر 4 کانال پایونیر 8604 قیمت .455
کامپوننت برای عقب گلیدن MX 165 قیمت 360 تومن.
برای جلو اسپیکر یا کامپ 10 سانتی چیزی به ذهنم نمیرسه.
ساب باکس لوله ای پایونیر مدل TSW-X305T قیمت 270
آمپلی برای درایو ساب باکس پایونیر 5602 قیمت 325 تومن.
خیر متاسفانه.نقل قول: