بیخود نیست فروشنده ها xbox رو گرون می کنن تابستون ببین روزی چند صفحه تاپیک میره جلو
بیخود نیست فروشنده ها xbox رو گرون می کنن تابستون ببین روزی چند صفحه تاپیک میره جلو
بچه ها این DCL که هی میگن چیه ؟
البته اگر منظور شما DLC هست كه توضيهش اينه:نقل قول:
DLC به محتواي قابل دانلودي ميگن كه پس از انتشار يك بازي براي اون بازي پخش ميشه.اين بسته ها ميتونه شامل مرحله هاي جديد-سلاح هاي جديد-لباس هاي جديد و ... باشه.
اين DLC ها براي Xbox ؤ PS3 از طريق شبكه هاي Xbox Live و PSN پخش ميشه و براي پي سي هم از طريق اينترنت و سايت هاي مختلف قابل دانلود هست.
راستي براي بازي هاي معروف هم آخر سال يه نسخه مياد به نام Game of The Year Editionكه اگر بازي توي اون سال DLC داشته باشه همه ي DLC ها توي اون پك موجود هست.مثل:Fall Out 3:Game of The Year Edition كه اين پك شامل 5 DLC بازي ميشه.
آرهنقل قول:
من الان یک 60 دارم و مشکلی هم ندارم (البته بیشتر حجمش پره با بازی هایی که زیاد استفاده میکنم) اگه بعدا پوینت میخری و توی لایو هم استفاده میکنی هارد با حجم بالا خوبه اما اگه فقط بازی آفلاین انجام میدی خوب 120 هم میتونه خوب باشه البته ممکن هست که بعدا نظرت عوض بشه و یگی که هارد با حجم بالا بهتر هست.
تفاوت هارد 120 با 250 بین 100 تا 105 هزار تومان هست.
یک دسته مشکی 40-45 هزار تومان
یک بازی هم فکرز کنم 50 هزار تومان باشه.
=====================
الیت معمولی کپی خور شده 330 هزار تومان هست و فقط با محاسبه تفاوت قیمت هارد 120 با 250 میشه گفتش که به صرفه هست.
ابته تصمیم نهایی با خودت هست اما من اگه میخواستم بگیرم و پول خرید این پک Limted رو داشتم ، به الیت معمولی ترجیحش میدادم.
البته اگه دستگاه کپی خور بشه ، فکر کنم که با بازی های اصلی مشکل پیدا کنه(البته مطمئن نیستم)
خودم یه حساب سر انگشتی کردم دیدم اون بهتره!
330 تومن که پوله 12 گیگ!!40 تومن بدم میشه یه دسته ی دیگه!شد 370!
این وسط پول هارد کجا میره؟یعنی 100-105 تبدیل میشه به 40-50 تومن و بازی این وسط میشه مجانی؟؟؟
من واسه اون بازیه زورم میاد پول بدم آخه!
به نظرت مشکلی نیس؟؟یه مقدار زیادی خوبه آخه!!!
البته بازي رو ميتونيد بعضب جاها بفروشيد.نقل قول:
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
بازم من سوال دارم:
يكم در مورد اين LT و نوع درايو Xbox 360كه كدومش بهتره توضيح بديد.ممنون
... اینا رو که میگم ... چیزیه که از بحث های همین فروم و... برداشت کردم :نقل قول:
بازم من سوال دارم:
يكم در مورد اين LT و نوع درايو Xbox 360كه كدومش بهتره توضيح بديد.ممنون
LT یه نوع FirmWare هستش ... حالا فیرمور چیه ؟ یه چیزی شبیه سیستم عامل برای pc که تو کنسول میشه یه ابزار برای خوندن دیسک ها ...
نوع درایو هم ... الان دیگه همه 360 ها با درایو Lite On تولید میشن که یکی از درایو های خوب هستش ...
دوستان منظور از xbox ریجن free چیه ؟ ایا این نوع قیمتش بالاتر از سایر ریجن هاست ؟
اصلا Xbox ریجن Freeوجود نداره یعنی هیچ 360 ی نیست که بتونه بازی ها رو با هر قفل منطقه ای ( PAL , NTCS ,... ) اجرا کنه ...نقل قول:
ولی اگه منظورت بازی Free هستش یعنی بازی هایی که روی هر 360ی اجرا میشن ... همین
چرا من خوذم تو خیلی جاها دیدم میگن اکسباکس حک شده ی ریجن فری !!!
از کجا بفهمم که دستگهم روش LT 1.1 نصبه ؟