قطعی سراسری............
هر روز یه مشکلی دارن که هی میرن رو اعصاب.......:n24:
Printable View
قطعی سراسری............
هر روز یه مشکلی دارن که هی میرن رو اعصاب.......:n24:
نقل قول:
بله تائید میشود. من هم در حال حاضر به خاطر قطعی مداوم مبین نت با وایمکس ایرانسرطان کانکت هستم. هر دو سرویس دهنده مبین نت و ایرانسل یکی از یکی بدتر هستند. خدا مسببین این مشکلات را از ریشه بخشکاند.
احتمالاٌ به قول شما در حال نقشه ریزی برای یک سیستم خفن فیلترینگ جدیدی هستند که فاتحه همه جور قندشکن، خط شکن... را بخواند.
البته سیستم قیلترینگ از طرف زیر ساخت تنظیم و اعمال میشه.اگه همه سرویها مثل adsl و ایرانسل هم قطع بود اون موقع احتمالش بیشتر بود.نقل قول:
اینجا دو سه نفر پشتیبانی مبین نت بودند.اگه بیان بگن مشکل چیه و حدودا تا کی ادامه داره ملت اینجوری کار رو زندگیشون به هم نمی ریزه.خیلی ها کار و درآمدشون اینترنتیه........
من که طرح نا محدود دارم اینجوری یه روزم حروم میشه باید خسارت رو جبران کنن
یعنی بی در و پیکر ترین مملکت تو دنیا هستیم
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
صد در صد باید جبران کنن، به نظرم همه باید شکایت کنیم.نقل قول:
خسته نباشید؛:n24:
شرکت ارتباطات مبیننت ضمن عرض پوزش، به آگاهی تمامی مشترکین عزیز میرساند به دلیل انجام برخی تغییرات اصلاحی در شبکه، امروز پنجشنبه 05/02/1392، دسترسی به اینترنت و خدمات مبیننت با اختلال موقت مواجه خواهد بود. پیشبینی میشود تا ساعاتی دیگر، پس از انجام اصلاحات مورد نظر، این مشکل برطرف شود.
روابط عمومی
شرکت ارتباطات مبیننت
درسته. خود من بدون اینترنت بیکار میشم. البته امروزو با رایتل گذروندم.نقل قول:
باید مثل مخابرات به خاطر قطعیا روز یا حجم اضافی به کاربر بدن.
خیر دوستان به خاطر فیلترینگ نیست . به خاطر تغییرات در سیستم هست که حتما بعد از این اختلال جبران میکنن حالا یا از طریق گیگ اضافه یا زمان ...
فقط امیدوارم که سرعت کم نشه بعد از این قطعی
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
تهران تا 15 دقیقه دیگه اوکی میشه ...