Printable View
آدرس Gmail خودتو بدهنقل قول:
این خنده برای چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
به جمله هاي تو :
نقل قول:
دستت طلا هركار بخواهي برات ميكنم ، برات آدمم ميكشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاقال حسابي لول دوئلت را ببر بالا چون الان بهم 182 تجربه مي دي اگه بهت آتاک بدم و ببرم !!!!
خجالت نميكشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمله اول مربوط می شه به اوایل بازی و اولین تجربم در مورد دوئلر های رزیستانس یعنی چاغال :31: بودنقل قول:
جمله دوم بدون شرح :31:
ضمنا خجالت را من چرا بکشم اونی که ریپورت هم وطنش را داده بکشه :31:
حیف که firearm جونش کمه وگرنه نمی گذاشتم زنده بمونند :31: از کار 2 ساعتی که بهتره :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا شاهده نامردم همین الان ریپورتت رو ندم .نقل قول:
ضمنا خجالت را من چرا بکشم اونی که ریپورت هم وطنش را داده بکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چاقال آدم شک میکنه چرا تو اون گفتگو رو سانسور کردی.نقل قول:
خدا شاهده نامردم همین الان ریپورتت رو ندم .
کاملش رو بزار تا شک ها برطرف بشه...
اصلا به کسی چه ربطی داره من اونجا چی نوشتم حتما یه چیزی بود که نمیخواستم کسی ببینه !!
اعصاب آدم از این بهم میریزه که چند بار دوئل گذاشتم گفت دروغه عکسشو بذار . به خودت چند بار گفت عکس از صفحه ریپورت با ساعت و تاریخ بذار - یه بار تلگرام گذاشتم گفت عکس کامل بذار و .... کلا من نمیدونم خودش رو در چه مقامی میبینه که همه باید برای اون اثبات و دلیل بیارن .
همون عکس هارو از دوئل و اسکیلام گذاشتم که رفت اسکیلاشو عوض کرد بعد هم منو پاس اوت کرد .
اصلا من دلم میخواد دوئل و عکس دست کاری شده بذارم تو مگه **** مالی ؟
دارم ریپورت رو مینویسم کامل شد عکسش رو هم میذارم .نقل قول:
خوب چاقال آدم شک میکنه چرا تو اون گفتگو رو سانسور کردی.
کاملش رو بزار تا شک ها برطرف بشه...
موفق باشی عزیز...نقل قول:
دارم ریپورت رو مینویسم کامل شد عکسش رو هم میذارم .
آخر هم نشینی با بیگانه همینه دیگه.
دست خود آدم نیست...