اونچه که برای من بیشتر جالب است این است که کسی از شرکت های دیگه در این انجمن ثبت مشکل یا افت سرعت نمی کنه یا چنانچه ثبت بکنه بسیار محدود است. یه زمانی خیلی قبل یک نفر در این انجمن در همین بخش اینترنت نوشته بود وقتی این حالت پیش می آد که یا اون شرکت کلاً از مرحله پرت است یا واقعاً مشکل عمده و محسوسی نداره که البته مطلب دوم بهتر با عقل جور در می آد.
شاتل تبدیل به یک آی اس پی آشغال شده است. کمبود پهنای باند شدید داره و طبق روال آی اس پس های مضخرف مشکل دار فرافکنی می کنه و مشترک را فریب می ده.
یک زمانی این شرکت یک شرکت خوب یا نسبتاً خوب محسوب می شد اما الان جزء شرکت های بلاتکلیف است.
نکته دیگری که من می خوام ذکر کنم این است که چی شده است که ناگهان ار ناکجا کاربران به من پیشنهاد خرید اینترنت adsl مخابرات رو می دن؟ من از زمانی که به یاد می آرم اینترنت مخابرات نماد بدی، شرارت، پلیدی، بی کیفیتی و همه ی صفت های بد قابل ذکر بود که کاربران در صورت نداشتن مطلقاً هیچ گزینه ی دیگری به اون رو می آوردند.
یعنی الان مخابرات تغییر عمده ای کرده و قابل قبول شده که به من پیشنهاد داده می شه؟ خواهش می کنم کسی که آگاه است این موضوع رو روشن کنه.
در پایان دوستان چه شرکتی رو به من پیشنهاد می دن؟ که نسبتاً خوب اگر باشه کافیست.
این گفتن نداره چونکه من گمان می کنم دیگه اکثر کاربرا به این موضوع ها آگاه هستند. آی اس پی که سرعت خریداری شده را روی single connection برای سرور های خارج از ایران به مشتری تحویل بده یه شرکت معمولی محسوب می شه و multi connection هرگز حتی ارزش بحث شدن را هم نداره که نمونه این همان IDM مضحک معروف است.