سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باهاش میتونی ریپلی ضبط کنی اسپکت هم میتونی بکی کلی چیزای خوبه دیگه هم داره سایت خوبیهنقل قول:
Printable View
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باهاش میتونی ریپلی ضبط کنی اسپکت هم میتونی بکی کلی چیزای خوبه دیگه هم داره سایت خوبیهنقل قول:
ممنوننقل قول:
وارد سایتش شدم.اسم خودمو جستوجو کردن و مشخصاتم لود شد ولی هنگام بازی چه در ابتدا و چه در انتها و چه زمانی که بازی کلاً تموم میشه گزینه ای برای تهیه ریپلی توی سایتش ایجاد نمیشه.
مثل چیزی که در تصویر مشخصه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه توضیح بدیداز طریق این سایت چطوری باید ریپلی تهیه کرد ؟
بر پدر مادر هر چی آدم دزذ لعنت
تو بازی لگم 3 4 ثانیه دیلی میشه امروز و جی جی ول پلی :n20:
دوست عزیز تو با mk lol هم میتونی خیلی راحت از بازیت ریبپلی تهیه کنی نیازی با اینهمه دنگو فنگم نداره کافیه برنامه باز باشه تیکه رکورد هم روشن کنی . اما با چیزایه دیگه رو fps تاثیر منفی میذازه:n40:نقل قول:
همون کارا رو اگه بکنی باید ضبط بشه نمیدونم چرا نشده:n27: باگ شده احتمالانقل قول:
آره راستی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه ریپلی تهیه کرد :n40:نقل قول:
چه حالی میده وقتی توی رنکت بازی 100% باخت رو میبری:n12:( فقط یه نکسوس با 1 تاور داشتیم دقیقه ی 25 )
وقتی یه kid از تیم دشمن که فید شده وقتی میکشتت میگه QQ یا izi و haha noobs و ...
یه حسی بهت میده که تو بخوای حتما اون بازیو ببری
وقتی میبری وقتی اون داره دیونه میشه از عصبانیت یهو بپری بهش بگی gg izi
دیگه میخواد منفجر بشه :n02:
چــــه حالییی میده این کار : )
من بعد از 3 ماه برگشتم :n09:
دوباره بازی رو دانلود کردم و 3700 مگابایت هم بیشتر نبود :n08:
ولی می ارزید
آقا آمار نوب ها چطوره؟؟؟؟:13:
همین الان یکی اضافه شد :n19:نقل قول:
دهنت سرویس!!!:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n 08: مردم ازخنده:n08:نقل قول:
آقا Life Watcher من از شما معذرت میخوام. تروله دیگه!:n09:
سلام عزیزان لول باز خب یه نوب دیگه رو هم بپزیرید و بگید من از چه طریغی میتونم بازیرو دانلود و اپدیت کنم و خودتون از کجا این کارو کردید ؟
و اینکه من قبلا بازی میکردم لول اما فک کنم تحریم شد چی شد دیگه اپدیت نمیشد این قضیه واسه سال پیشه حالا میخوام دوباره بریزم و بازی کنیم
فقط یه چیزی عزیزان من سرعتم 512 مخابراته میکشه بازیو ؟؟؟نمیخوام هی زرتو زرت لگ بخوره لطفا راهنمایی بفرمایید
:n27::n28::n28::n28: