سرعت محدود شبانه
128 شیر شده است یعنی با idm بین 2 تا 16 کیلوبایت در ثانیه میشه دانلود کرد که میشه شبی صد تا 200 مگ
پیشنهاد ویژه هر چقدر شبانه دانلود کنی یک سوم از حجمت کم میشه
Printable View
سرعت محدود شبانه
128 شیر شده است یعنی با idm بین 2 تا 16 کیلوبایت در ثانیه میشه دانلود کرد که میشه شبی صد تا 200 مگ
پیشنهاد ویژه هر چقدر شبانه دانلود کنی یک سوم از حجمت کم میشه
دوستان به نظر شما هم داره همون جریانی که شرکتا یکی یکی گند می زنند به شبانه پیش میاد؟اگر اینطور باشه پس حرف اون کارشناس 195 که گفت واسه همه شرکتا قانون مصرف منصفانه شبانه رو گذاشتیم راست درمیاد.:n27:
سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
داخل و خارج نداره. بر اساس حجم عمل میکنه.:n06:نقل قول:
تا پایان دوره میتونید تا دوبرابر حجم سرویس و حجم های اضافه که میخرید دانلود شبانه داشته باشید. بعد از اون محدود میشه و سرعت دانلود میشه 16 کیلوبایت. اون موقع اگه مایل بودید میتونید یا حجم بخرید که دوباره همین منوال هست یا از پیشنهاد ویژه استفاده کنید که یک سوم حجم مصرفی در ساعات شبانه از حسابتون کم میشه:n01:
دوستان صبانت براي سرويسهاي يکساله چند درصد تخفيف ميده؟
تو وبسايتش چيزي پيدا نکردم!
مثلا" پارس براي 12 ماه 20 درصد ميده حالا هر سرويسي
با سپاس
ظاهرا همینطوره , جریانی با چراغ خاموش . گویا بین خودشون زمان بندی هم کردن مثلا : صبا تو شهریور اعلام کن بعدش پارس تو آبان اعلام میکنه بعد نوبت فن آواست .نقل قول:
مخابرات هم که برادر ارزشی ماست آخر سال . اینجوری ملت هی از این شرکت به اون یکی پناه میارن کلی پول نصب و رانژه اضافی ازشون میگیریم کلی بابت فسخ قرارداد
گوششون رو میبریم . خوب که خسته شدن دیگه رضایت میدن به هربلایی که بخواییم سرشون بیاریم .
آخرشم شماره اون مصوبه رو بشما ندادن , درسته ؟ جایی هم که اعلام رسمی نکردن . بنظر شما شهر هرت چگونه جایی است ؟
مثل اینکه داتک هم اینطوری شدهنقل قول:
یه سوال، چرا تازگی پینگ من کم کم هی میره بالا ؟ ( چند ماهه اینطوری شده )
مثلا وقتی مودم روشن میکنم اول پینگم زیر 100 هست بعد کم کم هی بالا میره و میشه 200 یا حتی 400 !!! :n21:
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
یه دوستی داشتم قبلا در مالزی زندگی میکرد، وقتی اونجا بود بهم گفت که سرعت دانلودشون ثانیه ای 100 مگابایت هست و نت هم رایگانه !!!
یعنی سرویس دهنده ای در کار نبوده توی مالزی، همه ی مردم با خیال راحت شب تا صبح رایگان دانلود میکردن با سرعت ثانیه ای 100 مگ ....
بعد از برداشتن شبانه رایگان (آن هم با اصرار دست اندر کاران صبانت که نه خیر شبانه هنوز رایگان است:n09: ) من هم سعی کردم از پیشنهاد ویژه 1/3 استفاده کنم که بیشتر از 20 روزه که پی گیر خرابی این قابلیت هستم که متاسفانه هنوز این خرابی حل نشده است.نقل قول:
خلاصی از وضع اسف بار اینترنت ایران فقط وقتی خواهد بود که امیدوار باشیم یک روز با رشد تکنولوژی شرکتهای خارجی از طریق ماهواره اینترنت خیلی سریع را به سهولت و با قیمت مناسب در اختیار متقاضیان قرار دهند.:n01:
متاسفانه کاملا با حرفاتون موافقم.نه هنوز توسایت نزدن.شماره اون مصوبه میگفت که قراره 197 باشه.اما الان ماههاست که آخرین مصوبه 193 تو سایت تنظیم مقررات باقی مونده.به معنای واقعی شهر هرت.ای ول به مردم مجارستان که واسه اینترنت تظاهرات کردن:n04::n02:نقل قول: