میدونی چرا ؟ دوستان ، داستان من رو میدونند.نقل قول:
برای سرویس 512 دهن منو سرویس کردند . (سر موضوع نامه ی دانشگاه و نامه ی شرکت که دوستان میدونند با چه بدبختی تهیه کردمشون و کلی بهم گیر دادند و منت گذاشتند)
Printable View
میدونی چرا ؟ دوستان ، داستان من رو میدونند.نقل قول:
برای سرویس 512 دهن منو سرویس کردند . (سر موضوع نامه ی دانشگاه و نامه ی شرکت که دوستان میدونند با چه بدبختی تهیه کردمشون و کلی بهم گیر دادند و منت گذاشتند)
شما کدوم شهری ؟نقل قول:
شما مشکلت این بوده که 512 نمیدادن بهتون ؟ من دوستم از ساندویچی سر کوچشون نامه برد گرفت .نقل قول:
شیرازنقل قول:
شما کدوم شهری ؟
دیشب وضع بهتر شده بود
یه 900 مگی تونستم دانلود کنم
طی این یه هفته ای که سرویسمو به اکو تغییر دادم یه بار 1گیگ و این بار 900 مگ گرفتم و بقیش زیر 500 مگ بوده
انشالله که وضع بهتر بشه ولی خب با نزدیک شدن به 22بهمن باید انتظار بدتر شدن وضع رو داشت
تاید میشه!نقل قول:
مودم که مشکلی نیست
ما خوشحال میشیم که اینا ادم بشن...
خوبه که پشتت گرمه!دی:نقل قول:
اگه اینجوری بو.د که الان باید اینترنت خوبی داشته باشی!
دیر و زود داره ولی تجربه نشون داده که پیگیری کنی درست میشه! که تو شرکت های دیگه خیلی اینجوری نیست..نقل قول:
بله. به من خیلی گیر دادن.نقل قول:
حداقل شما 512 رو راحت تونستی بگیری ولی پدر من رو درآوردند درحالی که تو بعضی از شهرستانها حتی نامه هم نمیگیرن.
دوست عزیز من دو ساله دارم استفاده میکنم و راضی بودم . یک سالی هست مشکلاتی بهم زده که دو 3 فهته هست خیلی زیاد شده . بخاطر همین هم هست که میخوام حالشون رو بگیرم . وگرنه من نت دایل آپ نامحدود دارم .نقل قول:
حالا یا مشکلشون رو حل میکنن یا با من باید طرف بشن :27:
امروز منشیه که باهاش صحبت میکردم یکی از دلایلی رو که برای افت سرعت آورد ، دلیل سیا*سی بود.نقل قول:
و دیروز هم خبر از پارس آنلاین رسید که اونجا هم شبانه افت سرعت داره و خیلی شبانه اش افت کرده.
شاتل شرکت مشتری مداریه ولی خوب باید مشکلات رو به گوششون رسوند.
مشکل اصلی اینترنت از سمت شاتل نیست. از سمت این دو*لت منحوس هست که زیرساختها رو گسترش نمیده . چون تا الان هرچی آبرو از حکو*مت رفته از طریق همین اینترنت بوده.:27:
خوب اگه ندارن اسم 512 روش نذارن و بگن حداکثر 128 داریم که به خانگی 64 بیشتر نمیدیم :31: اوون موقع یکی مثل من بهشون گیر نمیده .نقل قول:
جناب تلسکوپ یوزر و اسمتون یادتون رفت بدینا :27:
منم 2ساله از شاتل دارم و قبلش از صبا و امین نت داشتم!نقل قول:
ببینم سرعت ما را هم بهتر میکنی یانه...دی:
کاملا زدی وسط خال...دی:نقل قول: