باید فکر ماهای بعد هم کرد دیگه!نقل قول:
من که 6 7 ساله دارم از شرکتهای مختلف سرویس میگیرم اکثرا ماهانه گرفتم کمتر پیش اومد 3ماهه بگیرم!چه برسه سالانه
الان هم که فقط اسیاتک بهم سرویس یک ماهه میگیرم!
Printable View
باید فکر ماهای بعد هم کرد دیگه!نقل قول:
من که 6 7 ساله دارم از شرکتهای مختلف سرویس میگیرم اکثرا ماهانه گرفتم کمتر پیش اومد 3ماهه بگیرم!چه برسه سالانه
الان هم که فقط اسیاتک بهم سرویس یک ماهه میگیرم!
همین الان شکایت نامه فرستادم تا ببینیم چی میشه
اینم متن نامه
نقل قول:
با سلام و احترام اینجانب حدود 8 روز پیش اینترنت پر سرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی خریداری کردم از دیشب دچار افت سرعت شدید شدم... امروز صبح متوجه شدم شرکت آسیاتک در سرویس دهی خود برای سرویس های نامحدود تغییراتی ایجاد کرده که آن تغییر شامل کاهش سرعت سرویس های نامحدود پس از میزان تبادل ترافیک معینی توسط کاربر میباشد. نظر به اینکه ایجانب در تاریخی که این سرویس را خریداری کردم این قانون هنوز اعمال نشده بود و نام سرویس فروخته شده توسط اسیاتک به بنده "اینترنت پر سرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی" بود خواهشا در صورت امکان تا پایان قرداد اینجانب کیفیت سرویس به حالت قبل بازگردد و در صورتی که این امکان برای شرکت آسیاتک میسر نمیباشد سرویس اینترنت بنده قطع شود و هزینه 22 روز باقی مانده از قرارداد به من بازگردانده شود. با تشکر
سرویس شما برنزیه؟نقل قول:
قیمت ها را هم باز گرون کردن!
قبلا سرویس 1024 با 10گیگ حجم با آبونمان35900 بود
الان سرویس 1024 با 10گیگ حجم با آبونمان42294 شده
حدود 6 تومن افزایش برای سرویس 1024 10 گیگ!
واقعا زور داره!
دوستانی که امکان جمع آوری دارند جمع آوری کنند!خط من فیبر نوری هست و فقط اسیاتک سرویس میده!
امروز سایت آسیاتک رو دیدم و چشام سیاهی رفت! باز هم افزایش قیمت و کاهش سرعت و از این پس اجرای قانون Fair Use Policy به بدترین شکل ممکن...
دوستانی که با خوشحالی میگن سرعتمون درست شده مثل اینکه هنوز بخش "حداقل تبادل" رو ندیدن! اون مقدار رو مصرف کنن بعد بیان از سرعت خوبشون بگن!
آره دادا برنزیه اما ر..ن توش سرعتم اومد زیر 20 تانقل قول:
فک کنم این سرعت پشت مودم جمع شده بود :n08:
از دیشب تا حدود ساعت 3 مودم خاموش بود.:n08:دیوسا حداقل سرعتا رو هم فضایی نمیکنن که ما دلمون خوش شه.
بر باعث و بانیش لعنت:n02:
در ضمن نکنه اینجا موش داره؟؟:n02:
خوب این کاهش سرعت رو اولین نفر خودم اعلام کردم فکر کردم فقط سر خودم اومده ولی انگار همگانیه:n02:
من که دو روز از سرویسم بیشتر نمونده و میرم جمعش میکنم خیال خودم رو راحت میکنم
الان یه کشور درست و حسابی بودیم اگه کسی از این شرکت شکایت میکرد مجبور میشد چندین میلیارد شاید هم بیشتر جریمه بده تا دیگه از این غلط ها نکنه ولی اینجا تشویقش هم میکنند
چند وقت پیش تو اصفهان نمایشگاه بود اسیاتک هم سه تا غرفه زده بود هی دلم میخواست برم آبرو شون رو ببرم جلو همه بهشون بگم چه دزد هایی هستند ولی خودم رو کنترل کردم:n23:
فکر کنم برای هر نفر امروز یک ساعت سرعت رو اسمی بستننقل قول:
فروم همسایه هم رفتم دیدم برای چندنفرشون هم سرعت یک ساعت امروز در حد اسمی بود
منم گفتم دیگه یک ساعت بیشتر اینجوری نمیمونه
بی شرف ها هر چی دوست سر ملت میارن منطقه ما کمبود پهنای باند داره 1 روتر داره مال حدود 12 سال پیش که تا حالا 1000 با تعمیر شده ولی عوض نمیکنن میگن هزینش زیاده بعد زنگ میزنی مگن خوب به ما چه همینه که هست من به یک نتیجه رسیدم اینترنت ما نه درست میشه نه قراره درست بشه.در کل من هم اخر این ماه تخیله میکنم میرم هر جای به جر این جا.
وقتی همه راضین دیگه چرا درست بشه؟