آقا الان شبانه ی صبانت هنوز همون قانونی هست که چند وقت پیش گذاشت یا تغییر کرد ؟!
که یعنی 2 برابر حجم روزانه دانلود میشه کرد و بعد از اون سرعتو کم میکنه یا مثلا نیم بها میشه !
الان پارس که گند زد ، میخوام دوباره برگردم صبا !
Printable View
آقا الان شبانه ی صبانت هنوز همون قانونی هست که چند وقت پیش گذاشت یا تغییر کرد ؟!
که یعنی 2 برابر حجم روزانه دانلود میشه کرد و بعد از اون سرعتو کم میکنه یا مثلا نیم بها میشه !
الان پارس که گند زد ، میخوام دوباره برگردم صبا !
آره همون جوره. باز خوبه اول میشه دو برابر رو مصرف کرد بعد اگه خواستیم بریم سراغ یک سوم. پارس که همون اول یک سوم اجباریش کرد:|نقل قول:
آره دیگه پارس افتضاحه دیگه واقعا !!نقل قول:
حالا من مصرفم بالاس ، یعنی ماهی 10 گیگ بیشتر ! و دانلود شبانه هم همون 20 گیگ بیشتر لازم ندارم !
الان اگه این 6 مگ نامحدود رو بگیریم ، تا چند گیگ دانلود سرعت خوب داریم؟
نقل قول:
آخه ایراد از خودمون هم هست . همین صفحه ایرانسل رو نگاه کن : من نامه افزایش تعرفه موبایل رو زدم . یکی اومده مسخره میکنه اون یکی میگه ای بابا بیخیال
خوب چی باید گفت به این ملت هزل پرداز؟ تازه کلی هم تشکر میشه ازشون ! اینو دیگه نمیشه تحمل کرد .
مجارستان که سهله , در حد این مصری ها هم نیستیم .
وقتی بعضیا هنوز اینترنت رو عاملی بیگانه و منحرف کننده میبینند، بیشتر از این نمیشه انتظار داشت.نقل قول:
نمیدونم کی میخوان بفهمند که :
چشم ها را باید شست، جور دیگر باید دید.
اگه پارس سیاست جدید خودشو تغییر نده من میام صبانت . حالا چند تا سوال داشتم ممنون میشم یکی جواب بده :
من میتونم همون اول سرعت 12 مگ رو بگیرم ؟ ( با شبانه رایگان )
سرعت دانلود شبانه 12 مگ چقدره ؟
چند گیگ میشه شبا دانلود کرد ؟
دوستا من میخوام برای اولین بار بیام صبانت چند تا سوال داشتم :
من میتونم همون اول ( با عنوان مشتری جدید ) سرعت 12 مگ رو با دانلود شبانه رایگان بگیرم ؟
سرعت دانلود12 مگ شبا چنده ؟
چقدر میشه شبا دانلود کرد ؟
ممنون میشم جواب بدبد .
شما سرویس 12 مگ با حجم سه گیگ
میتونی 6 گیگ رایگان بگیری بعدش محدود میشی شبی 100 تا 200 مگ
پیشنهاد ویژه بعد محدودیت میتونی انتخاب کنی که مثل پارس حساب میکنه
یعنی شبی فقط 200 مگ میشه گرفت ؟ !نقل قول:
پیشنهاد ویژه چیه ؟؟