پارس نیا که پارس هم نابود شدنقل قول:
من که میرم مخابرات
Printable View
پارس نیا که پارس هم نابود شدنقل قول:
من که میرم مخابرات
های وب or فن آوا ؟
پینگ + دانلود شبانه واسم مهمه
اره شبانه رو محدود کرد مثل همین صببانت 1/3 بها کرد اون دیگه اصلا حق انتخاب نزاشت :n30:نقل قول:
خوب یه ..... ی داره از بالا به اینا زور میکنه که یکی یکی اینکارو بکنن . این دیگه مثل روز معلوم شده وگرنه پارس مثلا میکرد 1/5 یا یه رقم دیگه
اینکه همگی دارن یه فرمول رواجرا میکنن مشخصه از یکجا هماهنگ شده .
حداقل پارس یکماه زودتر داره میگه نه مثل صبا که اول محدود کرد بعد اعلام .
اونایی که میگن پینگ صبانت خوبه میشه بگن چیش خوبه ؟؟؟
روز زیر 150 هست ولی از ساعت 10 شب به بعد اینه وضعیت :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوی اینترنت ملی و سیاست فرهنگی داره میاد تا یک سال دیگه چیزی به اسم شبانه وجود نخواهد داشت و همه هجوم میارن نامحدود نامحدودها هم که سرعت افتضاحه پس باید با اینترنت پولی همه بسازن و جیب شرکت ها را پرپول تر کنن اینم یک جور پول پارو کردنه و اشتغال زایی هستش تو مجارستان خواستن رو اینترنت مالیات بزارن همه ریختن با نور موبایل هاشون تو خیابون سریع لغوش کردن اینجا ۴۰ برابرم نکنن قیمت اینترنتو نمونه اش تعرفه اینترنت موبایل هیچکی صداش درنمیاد.نقل قول:
سرعت افتضاح شده
پهنای باند داخلی اضافه شده نه خارجینقل قول:
اینها همه پیش زمینه ی اینترانت
انتظار داشتم غیر از کاربرا صدای isp ها یا شرکت های اینترنتی در بیاد
ولی هیچی نشد در آخر
مرد حسابی من میگم تا دو سال پیش با سرعت 800 900 دانلود میکردم الان شبانم چه داخلی چه خارجی شده 60 چی پهنای داخلی اضافه شده
[حذف شو لطفا
با تشکر
دزدی اینجا دزدی اونجا دزدی همه جا
جالبه تعرفه های مربوط به 4 مگ رو هم از قسمت فروش حذف کردن تا زورکی بین 2 یا 6 مگ یکی رو انتخاب کنی
ناچارا 6 مگ انتخاب میکنی با اینکه نویزت روی 14 هست میبینی Downstream روی 5 مگ و پایینتر اومده
می پرسی چرا میگن خودکاره چون نویزت بالاست سرعت اومده پایین
میگی نویز 14 مگه بالاست؟ برگردون سرجاش بابا حال نداریم!
برمیگردونه روی 6 مگ ولی چند روز بعد همین آش و کاسه ...
این به کنار، بیش از 10 روزه هر روز هی میگم بابا پنل مزخرفتون رو درست کنین تا حداقل قابلیت 1/3 رو بتونم فعال کنم هی میگن مشکل نرم افزاریش امروز درست میشه فردا درست میشه
دزدای بی همه چیز !
واقعا آدم لذت می بره از همه جای این مملکت مشتری مداری و احترام به حقوق مردم می باره:n21: