آرش خان من امروز رفتم +10 هنوز کدها مشخص نشده بود, منم پست های مربوط به پارسال رو نگاه میکردم این موقع ها همه کداشون مشخص شده بود احتمال میدم دیگه شنبه مشخص بشهنقل قول:
Printable View
آرش خان من امروز رفتم +10 هنوز کدها مشخص نشده بود, منم پست های مربوط به پارسال رو نگاه میکردم این موقع ها همه کداشون مشخص شده بود احتمال میدم دیگه شنبه مشخص بشهنقل قول:
دوستان جواب منم بدننقل قول:
چند تا توصیه به دوستانی که تازه دارن میرن خدمت...
اوایلش ذوق داری برات تازگی داره فکر میکنی داری میری صفا کیفو حال!!!
اما بهتون بگم خبری از حرفای بالا نیست...
منم خودم میخواستم برم کلب خوشحال بودم تا حدی که وقتی اعزام شدم آموزشی لباس بهمون دادن 5 روز مرخصی دادن گفتن برید اندازه کنید برگریدن در حدی شاد بودم که روز چند بار لباسامو مپوشیدم افتخار میکردم به خودم///
اما روزی که رفتم پادگان دیدم نه بابا خبری از خونه ی خاله نیست دیدم حتا اجازه ی رفتن به سرویس بهداشتی هم نداری دیگه خودم حساب همه چیش دستم اومد فهمیدم که چه خبره!!!
خلاصه آدم تا حد افسردگی هم پیش میره...
تا اینکه آموزشیم تموم شد ابلاغیه ام رو گرفتم که دقیقن همون روز که از آموزشی ترخیص شدم باید مستقیم میرفتم خودمو به یگان معرفی میکردم وقتی اینو دیدم داغون تر شدم برا منی که 60 روز نرفته بود خونه خیلی خیلی سخت بود خلاصه رفتم یگان دلم شاد بود که الان اسممونو مینویسن میگن 1 هفته برید مرخصی دیدم نه بابا خبری نیست نزاشتن بیایم...تا اینکه 8 روز موندیم کلاسای توجیهی تموم شد (بماند که چه عذابایی رو تو این8 روز کشیدیم) بهمون 4 روز مرخصی دادن بیایم لباس بخریم برگردیم...
الانم امشب میخوام برگردم روحیم زیر صفره خیلی خیلی خیلی خیلی داغونم اصلن برام قابل حضم نیست نمیتونم درکش کنم به هیچ صورت!!!
دوستان اگر نمیتونید سختی بکشید از امکانات رفاهی زندگیتون از اختیاراتتون از خانوادتون از نعمتایی که دارین و... دل بکنید نیاید سربازی جدی میگم نیاید چون بد جور ضربه میخورید ...
من الان خیلی داغونم...چون میدونم رفت 4 ماه دیگه بیام مرخصی!
الاننم دارم سازمان اتکا یگان حفاظت پیرامونی شهید حدادی تهران خدمت میکنم...به هرکس میگم میگه جات عالیه ولی نظر من مهمه که این نیست!
هیچی صداشو در نیار کسی هم نمیفهمه !نقل قول:
اگه تو یگان هم ازت پرسیدن چرا درجه ات اینه و دیر اومدی بگو مشکل پزشکی داشتی امریه ات رو دیر دادن
اینا همش بازیه جلوتون در میارن ، فرمانده مستقیم اراده کنه مرخصی میده حال نکنه نمیدهنقل قول:
حالا هنوز سر شما نیومده امیدوارم هم نیاد ، فکر میکنی حقته مرخصی ولی چنان ساده با یه لیوان آب مرخصی استحقاق شما رو بالا میکشن که نگو ، هیچ کاری هم نمیتونی بکنی
ثبت شدن های تو پرونده هم همش کشکه ، کاغذ بازی بیخودی
الان درجه ها رو بزنم؟؟نقل قول:
چون تو برگه مرخصیمم نشوته استوار دوم وظیفه
مرسی . امیدوارم دیگه تا شنبه مشخص بشه. نمیدونیم باید شمال خدمت کنیم یا جنوب؟!! باید بریم نیرو انتظامی یا ارتش یا سپاه؟!!نقل قول:
زیاد هم فرقی ندارد اما حداقل بدونیم بین بد و بدتر ، دورتر و نزدیکتر چی قسمت ما میشه. البته هفته دیگه 100% مشخص میشه چون هفته بعدش پست میاره تحویل میده.
بله الان ميخواهيد بريد يگان بايد درجه هاتون رو بزنيدنقل قول:
آره بزن. صداشم در نیار. ظاهرا مدرکت لیسانس نیست؟ درسته؟ اگه لیسانس نیست، هر کی ازت پرسید مدرکت چیه بگو لیسانس. آخه تو ناجا به لیسانس وظیفه ها ستوان سوم، استوار یکم و استوار دوم میدن، نیروهای دیگه رو نمی دونمنقل قول:
یگانت زیر مجموعه ی ناجاست؟ چند چند پست میدی؟
دوستان کسی در مورد معافیت موقت پزشکی شنیده؟
از دوستم شنیدم که یکی 6 ماه معافیت موقت گرفته... ظاهرا مشکلش هم قلبی و فشار خون بوده
این 6 ماه چه معنی داره؟ یعنی میتونه بعدش دائمی بگیره؟