نقل قول:
راستش منم بعد 3 سال ميخواستم از پارس برم
ولي ظاهرا همه جا وضع خرابه
Printable View
نقل قول:
راستش منم بعد 3 سال ميخواستم از پارس برم
ولي ظاهرا همه جا وضع خرابه
دانلود رایگان من سرعتش خوب شده ولی لینک ندارم برا دانلود :19: :دی
شما که هرشب استفاده می کنید چی دانلود می کنید آخه :دی
خوش به حال شما. اگر من سرعت شما رو داشتم مطمئن باشید شبی نبود صف دانلودم خالی باشه و واسه ماه ها فایل داشتم واسه دانلود .بهتوون پیشنهاد می کنم گر اهل فیلم هستید برید فارس کیدذ و تا دلتون بخواد موسیقی و موزیک ویدئو و صد البته فیلم با کیفیت فوق العاده HD گذاشته واسه دانلود . اگر هم اهل دانلود نرم افزاری که وطن دانلود می تونه روزها که خوبه , سالها دانلود فایل شما رو تامین کنه . از نرم افزار گرفته یا آموزش همه چیزهای دیگه چه کامپیوتری و چه آموزش زبان و حتی روش های دفاع شخصی ( به عبارتی همه چی ) . این دو تا سایت رو برید بببینم باز شب ها صف دانلود تون خالی می مونه یا نه :31:نقل قول:
سرعتم عالی نشده که :دی
از روزای قبل یکمی بهتر شده
تازه متغیره
نرم افزارهایی که نیاز داشتم رو دانلود کردم / خیلی اهل فیلم نیستم ولی دیگه مجبورم یجوری استفاده کنم :دی
دوستان من شیراز هستم
پارس آنلاین امروز از ساعت 11 قطع شده هنوز هم وصل نشده
من با موبایل اومدم
چند وقته پارس آنلاین اینجوری میشه - 1 روز کامل قطع میشه
شهرهای دیگه دوستان قطعی دارند؟
زلال احکام با کیفیت اچ دی :31:نقل قول:
بفرما دوست عزیز ، اینم از وضعیت خطنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مدت 1 ماه هست که وضعیت اینه ، بارها به پشتیبانی زنگ زدم گفتن مشکل پهنای باند داریم ، هر موقع پهنا رو افزایش بدیم مثل روز اول میشه . قبلا سرعت شب وروز فرقی نداشت و متوسط سرعت 150 بود !
ولی به نظرم شما 1 مگ بگیر ، از چند نفر پرسیدم ، گقتن سرعت تا 130 هم شب ها بالا میره .
در کل به نظر من از بقیه شرکت های حال حاضر بهتره حالا مواردی هم هست که قطعی و یا افت رو داره اما فقط برای پارس انلاین نیست و شرکت های دیگه هم مسلما از این مشکل ها بیشتر دارن که کمتر ندارن
1 مگ شبانش عالیه ، شب از 75 تا 140 ــه میره...
نقل قول:
نوسان سرعت خیلیه و باید به نظرم بیشتر از این 140 هم بره چون 140 برای 1 مگ نمیگم کمه ولی من با 256 تا 194 سرعت میگیرم شب ها