دوستان من یه پست زدم به این نام لطفا مراجعه کنید و کمک کنید
دزدی پارس آنلاین یا خرابی مودم یا ؟
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751&page=2293&p=7624648&viewfu ll=1#post7624648
Printable View
دوستان من یه پست زدم به این نام لطفا مراجعه کنید و کمک کنید
دزدی پارس آنلاین یا خرابی مودم یا ؟
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751&page=2293&p=7624648&viewfu ll=1#post7624648
سلام
من کرج هستم و الان پارس آنلاین دارم . کیفیتش و پینگش خوبه مخصوصا با آمریکا که تو دوتا همیشه 233 هست و تو اروپا 166-233 اما چون پر مصرف هستم برام به صرفه نیست
من نتی می خوام که حداقل 512 (برای dota لازمه) و پینگ خوب باشه . تا ماهی 40 تومن هم می تونم هزینه کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره سرعت اینکه ، سرعتم 2048 بود زنگ زدم گفتم میشه پینگم بهتر شه اینطور شد
سرعتم تا این مقدار کم شد اما جاش پینگم 40-50 تا اومد پایین که از این وضعیت راضیم
اما ماهی 43 تومن 10 گیگ 512 دارم میدم که به صرفه نیست نسبت به سرویس های نا محدود آسیاتک یا مخابرات
تو این وضعیت هم اصلا کاهش سرعت نداشتم تا الان
دوستان من با کانکشن ppoe کانکت میشم به نت ولی یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی دانلود منیجر در حال دانلود هست کامپیوتر بعد چند دقیقه میره رو stand by و دانلود طبیعتا قطع میشه.با اینکه من زمان stand by رو زیاد کردم ولی کامپیوتر بعد چند دقیقه که استفاده نکنم میره رو stand by تو ویندوز قبلی این مشکلو نداشتم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
تستی که من می بینم با سرور لندن هست و پینگتون خوبهنقل قول:
سلام
من کرج هستم و الان پارس آنلاین دارم . کیفیتش و پینگش خوبه مخصوصا با آمریکا که تو دوتا همیشه 233 هست و تو اروپا 166-233 اما چون پر مصرف هستم برام به صرفه نیست
من نتی می خوام که حداقل 512 (برای dota لازمه) و پینگ خوب باشه . تا ماهی 40 تومن هم می تونم هزینه کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید
درباره سرعت اینکه ، سرعتم 2048 بود زنگ زدم گفتم میشه پینگم بهتر شه اینطور شد
سرعتم تا این مقدار کم شد اما جاش پینگم 40-50 تا اومد پایین که از این وضعیت راضیم
اما ماهی 43 تومن 10 گیگ 512 دارم میدم که به صرفه نیست نسبت به سرویس های نا محدود آسیاتک یا مخابرات
تو این وضعیت هم اصلا کاهش سرعت نداشتم تا الان
سرعت هم که بد نیست
به نظر من واحد تاپیک هر شرکت بشید و از کاربر ها تحقیق کنید اینجوری بهتر نتیجه می گیرید
موفق باشید
شاید مشکل از کامپیوتر باشه که حتما هم همینهنقل قول:
دوستان من با کانکشن ppoe کانکت میشم به نت ولی یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی دانلود منیجر در حال دانلود هست کامپیوتر بعد چند دقیقه میره رو stand by و دانلود طبیعتا قطع میشه.با اینکه من زمان stand by رو زیاد کردم ولی کامپیوتر بعد چند دقیقه که استفاده نکنم میره رو stand by تو ویندوز قبلی این مشکلو نداشتم.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
برای مشکلاتتون وارد این انجمن بشید و ویندوز مورد نظر رو وارد کنید
موفق باشید
دوستان من وقتی از مودم استفاده نمی کنم اینترنت قطع میشه
چرا؟
مطمئن شو خطت نویز نداشته باشهنقل قول:
گفتم شاید تو مودم گزینه ای باشه که وقتی استفاده نکنی قطعش کنهنقل قول:
همچین چیزی نیست؟
توی حالت pppoe یک گزینه ای مثل connect on demand وجود داره که توی اون یک تایمی رو مثلا دو دقیقه می دی که اگر در مدت 2 دقیقه اینترنت بیکار باشه اینترنت قطع میشه و اگر مرورگرت رو مثلا باز کنی دوباره وصل میشه. معمولا این گزینه رو کاربرها فعال نمی کنن اما من فعالش کردم شما هم چک کننقل قول:
مودمم D link 2640 u روش کانفیگ کردنش رو کسی توضیح میده؟ vci و vpi شرکت هم بلدم به جز اینا به چیز دیگه ای احتیاج نداره؟شرکتی گرفتم نه از مخابرات:n13:
سلامنقل قول:
شما به یوزرنیم و پسورد هم غیر از vci و vpi نیاز دارید که باید از سرویس دهنده بگیرید
در اینترنت و انجمن هم آموزش های زیادی است که با یک جستجوی کوچک پیدا میکنید
مثلا: