سلامنقل قول:
شما میتونید از اسپیکرهای 10 سانتی استفاده نمائید.
عزیزم قیمتی که در نظر دارید؟ضمنا سمند رو باید ایندش بگیرید.زمینه اش هم خیلی کمه.چون کم وارد میشه. مثلا پایونیر 7550 یه تعداد محدود آمد فکر کنم شرکت تمام کرده باشه. قیمتش هم حدود 1500 بود.نقل قول:
انشاءالله خیر بوده.نقل قول:
بله خب 1000 وات از نظر SPL حجم بیشتری رو تولید میکنه ولی با توجه به رده X که کیفیتی هست و مقایسه کردی با SQX من عرض کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم فایل تست این ساب بی نظیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید نیست. ولی من با توجه به ریمارک بودن آمپ به اون بیشتر مشکوکم.:n13:نقل قول:
سلام.با پرس و جوئی که کردم،فعلا تا آخر اردیبهشت که خبری نیست.نقل قول:
چیا لازم داری ببینم هلیکس سچیزی داره برات بگیرم؟
هلیکس کامپوننت H236 از رده Precision که اصل آلمان هست رو پیشنهاد میکنم. جفتی 750 تومن.آمپلیفایر A4 رو هم برای SQ و کیفیت بالا 100% توصیه میکنم. اونم دو تا بیشتر موجود نداره شرکت که 1.850 فروشش هست.
حالا شما بفرمائید چی لازم دارید من پیگیری کنم ببینم چیزی هست؟
صدای خوبی نداره ولی 130-40 بیشتر ارزش نداره.نقل قول:
یکشنبه دوستان گفتن بار کن وود میاد و قیمت 7056 رو میتونم خدمتتون عرض کنم.نقل قول:
در مورد کامپوننت باید عرض کنم این نوع اسپیکر بیشتر برای کیفیت صدا ازش استفاده میشه و بیس و کلا فرکانس پائین رو از طریق ساب ووفر تامین و رنج فرکانسی رو پوشش میدن.بله 100% آمپلیفایر نیاز دارن.
اگر کیفیت خوب میخواهید با تجه به نبودن بار گلیدن من هلیکس رو جایگزین اون میدونم. همون کامپ و آمپ که بالا عرض کردم.
در مورد استیج صدا و نصب اسپیکر مسلما اگر استیج جلو کامپوننت داشته باشید و عقب هم اسپیکر جدا و چه بهتر از همون کامپوننت نیز برای عقب استفاده بشه بسیار در کیفیت و چرخش صدا تاثیر گذار هست.به نظر من اسپیکرهای OEM زیاد جالب نیستن.
مارک معروف نیستن.نمیشناسمشون.نقل قول:
منظورتون بار جدیدشون هست دیگه؟!:n02:من چیکاره بیدم.:n08:نقل قول:
قیمتها رو علی جان فرمودن.