1 - میشه وصل کرد به عنوان media center که اونم کابل مخصوص میخواد ولی چیزی نمیشه تو هاردش ریخت چجون نیازی هم ندارهنقل قول:
2 - نه نمیشه فقط میشه از رو audio cd ترک هاش رو rip کرد تو HDD
1 - میشه وصل کرد به عنوان media center که اونم کابل مخصوص میخواد ولی چیزی نمیشه تو هاردش ریخت چجون نیازی هم ندارهنقل قول:
2 - نه نمیشه فقط میشه از رو audio cd ترک هاش رو rip کرد تو HDD
ببخشید دوستان من این سوال رو توی تاپیک وصل مانیتور به 360 کردم اما کسی جوابی نداد
مدل مانیتور من LG L1900 که یه دونه ورودی DVI بیشتر نداره.....اونوقت برای اینکه هم کامپیوتر رو بهش وصل کنم هم 360 راهی وجود نداره؟....مثلا تبدیلی چیزی؟
عکس مانیتورم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه هم داشتم....الان توی جعبه Elite کابل HDMI و تبدیل صدا دیگه وجود نداره؟!!
خوب دوستان من دیشب از ساعت 1:30 نشستم تا ساعت 9 صبح طول کشید و اثر انحصاری Shadow complex رو تمام کردم :31:
واقعا بازی باحالی بود خیلی خوشم اومد هم از سبکش هم گرافیکش هم gameplay
آدرس میدی؟بنظرت از همین جا بخرم بهتر نیس؟نقل قول:
همین فروشگاه dc که اینترنتی هست ، الیت با مین جسپر و آپدیت داشبورد و فریمور رو میده 327 تومان و درب منزل هم تحویل میده.
راستی دوستان
واسه بازی بین مونیتور 2261 و 2286 کدوم رو بگیرم!اولی FullHD هست و دومی نیست ولی دومی LED هست و اولی نیس!کدوم رو پیشنهاد میدید؟
مرسی سو ماچ...
دوستان..
مانیتور من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه ازش واسه xbox یه تصویر خوب گرفت؟ فقط کابل dmi داره..
پیشنهادتون چیه با یه قیمت مناسب؟
مم
نون
.
.
سلام.
بچه ها شرمنده که می پرسم، نمی خوام دعوا درست کنم یا همچین چیزی!
فقط یادمه قدیما این جناب XBox مشکل گرمایی داشت.
می خواستم ببینم الان هم داره یا نه.
لطفاً صادقانه بگید. پدرم در اومده تا پولش رو در آوردم!
و این که کابل HDMI تو Premium هم هست یا نه؟ تو Elite که هست ایشالله؟
ممنون
اقا شما 3 تا پست بالایی پست خودت رو خوندی ؟ :31:نقل قول:
اگه دقت کنی گفتم از 1:30 تا 9 یعنی حدودا 8 ساعت بکوب
تاز این برد falcon هست بدون هیچ دستکاری و 25 ماه هست ( برد حاسپر حتی اخبارش هم نیومده بود ) همینطوری داره کار میکنه اخ نگفته :31:
شما که الان jasper میخوای بگیری و برای بالای 10 یا 12 ساعت ساخته شده
البته اگه خودت دوام بیاری چون من یکی دیشب کپ کردم :31:
خیالت راحت مشکل تقریبا فراموش شده با jasper
premium که دیگه تولید نمیشه
elite هم نه دیگه برش داشتن باید جدا بخری ( ارزونتر شدنش یکی از دلایلش همین بود )
دوست عزیز به هیچ عنوان نمیتونی هم کامپیوتر رو وصل داشته باشی هم XBOX چون نیاز به سوییچی برای این کار داری. مانیتور من 2 تا ورودی داره ، یه DVI و یه پرت معمولی که بوسیله کابل XBOX ، VGA رو بهش وصل کردم و PC هم به DVI وصله اما زمانی که کامپیوترم روشنه و بخوام تصویر XBOX رو داشته باشم باید کابل DVI رو بکشم و برعکسش هم باید کابل VGA رو بکشم تا تصویر PC داشته باشم بنابراین به هر حال باید این پرتا رو دربیاری پس به نظر من شما میتونید از کابل HDMI to DVI برای تصویر استفاده کنید و صدا رو هم به روشهای مختلفی که بارها توضیح داده شده بگیریدنقل قول:
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید اگه نه بگید تا بیشتر توضیح بدم :11::11::11:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
به نظر من انتخاب اولتون 2261 بهتره :46::46::46:نقل قول:
دسته های xbox 360 چه جوری شارژ می شن؟ باید شارژر بخری؟
و یه مشت سوال دیگه:
آیا کنسول X360 می تونه فایل های AVI و MKV و ... رو پخش کنه؟ اگه می تونه، باید از روی DVD باشه یا چی؟
این کنسول، USB می خوره؟ یعنی مثلاً یه عکس از USB بخونه و نشونش بده
Audio CD رو می دونم می تونه Rip کنه، ولی بقیه چیز ها رو چی؟
Elite رو الان 330 تومن قیمت دارم. خوب گفته؟
جناب کابل HDMI چند تومن هستن؟
تو بسته ی Elite، چند تا دسته وجود داره؟
این یکی رو هم لطفاً صادقانه جواب بدید: شما باشید، با تجربیاتی که تا حالا دارید، بدون در نظر گرفتن قیمت بازی ها، بین X360 و Ps3 کدوم رو انتخاب می کنید؟
همین!
ممنون