سلام خدمت اساتید سیستم صوتی:n16:
پخش تصویری واسه سمند چی پیشنهاد میکنید، جی پی اس و دوربین عقب هم ساپورت بکنه ؟؟؟:n13:
پخش تصویری واسه سمند چی پیشنهاد میکنید، جی پی اس و دوربین عقب هم ساپورت بکنه ؟؟؟:n13:
يه مدت درگير بعضي مسايل بودم بيخيال سيستم بودم وگرنه من هميشه ارادتمند شما هستم اقا حميد.
ساب الپاين ١٠٠٠وات rms بودنشون ادم رو وسوسه ميكنه كه يه بار حداقل تستشون كنه ولي وقتي شما ميگيد sqx بهتره قطعا همينطوره. ولي spl الپاين بيشتره نه؟
تشكر
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نه بابا خرت پرتای من غلط میکنن خراب شن خش بیفته رو صداشون با چنگال پارشون میکنم یکی دیگه جایگزین میکنم:n05:نقل قول:
فکر کنم سوالمو کامل نخورندی
ماشین یکی از دوستانه که تازه خریده 4 روزه یه سیستم کوچولو روش بوده از همون لحظه که خرید فروشنده گفت به اصطلاح مثلا سیستم ماشین میزون نیست
یه پخش پایونیر فکر کنم 3250 باشه و یه جفت تیوتر ts20 و یه جفت 6975 سیصد وات قدیمی با یه آمپلی گمنام که بعضی از پیناش معلومه آب شده سیاه شده هنوز جایی نشون ندادیم
صدا هر چند لحظه میره و یه خش صدا میمونه با یه صدا به اندازه اسپیکر موبایل بعد یهو صدا دوباره خودش میاد تموم سیمای پشت پخش چک شده
ممکنه از ولوم صدای پخش باشه؟یا نه همون آمپلی هست
سابای رو تاقچه کیفیت کمتری دارننقل قول:
برای ساب حتما آمپلی نیازه بدون آمپلی اصلا صدا نمیتونی بگیری
تیوتر وظیفه پخش صداهی فرکانس بالا رو داره همون پیس پیس خودمون ساب برای صداهای فرکانس پایینه بوم بوم
این یه نمونه از تیوترای قدیمی خوش صدای پایونیره که دیگه به خاطر قیمت بالاش توصیه نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام اقاحمید پس بارجدیدگلیدن کی می رسه؟ خسته شدم از بی سیستمی:n03:
سلام دوستانیه بنده خدایی هست میگه باند 718 کنوود دست دوم میده 180.یکی اینکه قیمت چطوره؟چجور باندایین؟چیارو باید موقه تحویل گرفت باند در نظر بگیرم؟میگه قدیمیه و اصلالانم رو ماشین خودش بسته شدن
مرسی که پاسخ میدید.اوکی پس پخش رو 7056 میگیرم که 500 ایناس قیمتش، باند رو هم 7158 که 210 ایناس.کلا با نصبش فک کنم 800 بشه نه؟ اگر یکم دیگه پول جور کنم یه آمپ ببندم صدا بهتره؟ یا اگه نبندم زیاد فرقی هم نمیکنه؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
آقا ممنون از پاسختون.پخش رو همون 7056 میگیرم ولی کامپوننت چجوریه؟ قیمتاش گرونتره؟ میشه یه مدل که هم بیس خوبی داره هم صدای خوب معرفی کنید ببینم؟ اونوقت آمپ هم میخوان اینا؟؟نقل قول:
یه سوال دیگه اگه باندا رو بزارم رو طاقچه عقب صدا فقط از پشت میاد یه جوری میشه فک کنم ، میشه بلندگوهای جلوی خوده ماشینم وصل کرد که از جلو هم یه صدایی بیاد یا نه؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
دوستان و اساتید محترم کیفیت پخشهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره ؟
این مدله بیشتر مد نظرمه
ممنون میشم اگه بیشتر راهنماییم کنید
سلام اقا حمید
این بار جدیدتون نیامد؟
قیمت CO 609 با ML 75.4 رو میخواستم
اگر بارتون نیامده اخرین قیمتش تو بازار چند بود؟
دوست عزیز قیمت امپ قبلا 520 تومن و قیمت باند co609 هم 455 تومن بود.نقل قول:
موفق باشید