خوب بستننقل قول:
وضعیت خطتون هم تقریبا مثه منه
البته سرویس من 256 هست
نه به این شکلنقل قول:
ولی این مشکل طور دیگه ای گریبان گیر ما بود...
Printable View
خوب بستننقل قول:
وضعیت خطتون هم تقریبا مثه منه
البته سرویس من 256 هست
نه به این شکلنقل قول:
ولی این مشکل طور دیگه ای گریبان گیر ما بود...
دوستان برای شما این اتفاق افتاده؟
الان از این تلفن گویاها زنگ زد به خطی که ازش اینترنت می گیرم گفت شما مبلغ 300 هزار تومن بدهکاری .بده تا تلفن قطع نشه. منم از این خط فقط برای اینترنت استفاده می کنم.همه قبض ها رو پرداخت کردم و آخری تازه پرداخت کردم.1818 هم میگیرم میگه مبلغ 0 تومن بدهکارم.
مگه پول اینترنت رو قبض نمیاد؟ همه رو پرداخت کردم!!
اتفاق که افتادهنقل قول:
ولی نه این مبلغی که شما گفتید
اونم وقتی که واقعا بدهکار بودم و قبض رو پرداخت نکرده بودم
یعنی صدای گویا گفت مبلغ 3 میلیون ریال بدهکارید ؟ (چون به ریال میگه)
بعدشم از 1818 باید میاندوره رو استعلام کنید
با همه ی این احوال بهتره بذارید فردا صبح که سر کارن پیگیری کنید (البته اگه اشتباه نکنم پنجشنبه ها مخابرات تعطیله انگار)
خدا بگم چکار کنه این مخابرات رو که قبض میاندوره رو از پرتال کاربری سایتش حذف کرد... به 1818 هم اعتباری نیس که !
بله. زنگ زد گفت 3 میلیون ریال و ...
میاندوره 1818 الان میگه 920 ریال.
عجب!!!!
برای من یکبار اتفاق افتاده بود.وقتی با این شماره های 4 رقمی فکر کنم 2000 بود با خود تلفن ثابت قبض رو پرداخت کردم.ثبتش طول کشیده بود و فرداش این پیغام بدهکاری رو دریافت کردم که با مخابرات تماس گرفتم گفت مشکلی نیست پرداختتون ثبت شده.نقل قول:
اگه در یکی دو روز اخیر قبض رو پرداخت کرده اید احتمال این اتفاق هست وگرنه اگر مبلغ آخرین قبضتون اینقدر نبوده احتمالا اینترنت شما حجمی هست و در مصرف آزاد به اینقدر رسیده.
3 یا چهار روز پیش پرداخت کردم. اینترنتم نامحدوده!نقل قول:
با توجه به قبض 300 هزار تومانی، شما اینترنت محدود دارینقل قول:
چون حتی اگر 2 مگ نامحدود هم داشته باشید نهایتا 2 ماهه 170 هزار تومان مبلغ قبضتون میاد
دوستان ببخشید اینجا میپرسم،الان چند روزی هست که اینترنت مخابرات با برنامه لاین مشکل داشته باشه؟
لاین فیلتر شده اگر اشتباه نکنم !نقل قول:
نامحدود بالاتر از 512 هم میدن ؟