[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بخند تا دنيا بهت بخنده !
من از بن در امدم از رنکک 23 شدم 26 :(
ممد هر کار کردم مال تو رو باز نکرد....
محمد به خنده های دیگران توجه نکن همه برای حسودیه....
چاقال حسود نيست بلكه يكي از بهترين دوستهايي هست كه تا حالا باهاش برخورد كردم ، شايد اگه چاقال دوئل درست رو بهم ياد نميداد من هرگز رنك يك نميشدم ، بهتره بگم علي تجربه هاشو بدون هيچ منتي در اختيار من گذاشت
لول . برادران تفرقه افکن :27:نقل قول:
محمد به خنده های دیگران توجه نکن همه برای حسودیه....
اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه :دی
اشباه کردم . نه در مورد تو در مورد بعضیا . البته هنوز پ.خ ها رو دارم که **** مالی میکردن بگو اسکیل چی بگیرم و ...نقل قول:
بهتره بگم علي تجربه هاشو بدون هيچ منتي در اختيار من گذاشت
حالا که کلفت شدن میان واست طاقچه بالا میذارن :27:
در مورد اسکیل انگار یکم قاطی کردی من یک اسکیلم به جز رسیستانس نگذاشته بودمنقل قول:
حالت خوبه ؟؟ :31:
من برای کارای بر تجربه ست لباس می خریدم تا لیبرشون را درست کنم تا حداقل بتونی تجربه از کارا بگیری نه فقط دوئل
خوب اون من بودم می گفتم اسکیلات چیه :31: چون اون موقع تازه کار بودم ولی الان نه دیگه تازه کار نیستم و الان من خیلی چیزا را تست کردم در بتا 4 گلد می دم اسکیلا رو کلا بر می گردونم و ببینم چی اسکیلایی بهتره الان من بتا لول 29 هستم براتون بخواهین عکس دوئلا را می زنم طرف لول 59 هست و سربازه خودشم ست لباسش به جز گردنبند تاکتیک داره و سلاحشم که نگو آخرین سلاح لول خودشه ولی دوئل را من می برم :31:نقل قول:
تو اسکیلات را گفتی اون موقع ولی من راه تو را نرفتم چون دیدم برم نمی تونم لول بالا بشم ولی الان هم لول بالا هستم و هم سوراخ کن :31:
ضمنا تو و حاجی و دیگر دوستان چراغ را برای من نشون دادند همان طور که به تمامی تازه وارد ها کمک می شه ولی من خودم ادامه دادم به راهم برای آموختن :31:
================================================== ==
من بازم بگم اگه اون اوایل که من هیچ چی بلد نبودم شماها به سوالاتم جواب نمی دادین من فکر می کردم بازی مسخره ای هست و ادامه نمی دادم ولی قبول کن من خودم ادامه دادم تو فقط راه را نشون دادی
دنيا دو روزه همينه !!نقل قول:
اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه يك بار هم بهت حمله نكردم ، احترام به استاد واجبه :دي (البته دو بار حمله كردم كه به منظور هاي ديگه اي بود تا سر صحبتو باهات وا كنم !)نقل قول:
اشباه کردم . نه در مورد تو در مورد بعضیا . البته هنوز پ.خ ها رو دارم که **** مالی میکردن بگو اسکیل چی بگیرم و ...
حالا که کلفت شدن میان واست طاقچه بالا میذارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز وسطاي تابستون يادمه كه با سوال هاي پيش پا افتاده ام وقت شمارو ميگرفتم و شما هم با صبر و حوصله اي بسيار و پايان ناپذير به سوالات اين بنده ي حقير جواب ميداديد :دي
البته سعيد هم خيلي بهم كمك كرد ...
من اولا روي جاخالي اسكيل ميزاشتم يكم جواب داد ولي بعد با مشكل رو به رو شدم بعد روي آيم گذاشتم و كلي تجربه گرفتم و آيم هم قديمي شد و استراژيم رو هر دفعه عوض ميكردم چون حريفام استراژيشونو عوض ميكردن و ...نقل قول:
در مورد اسکیل انگار یکم قاطی کردی من یک اسکیلم به جز رسیستانس نگذاشته بودم
حالت خوبه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای کارای بر تجربه ست لباس می خریدم تا لیبرشون را درست کنم تا حداقل بتونی تجربه از کارا بگیری نه فقط دوئل
چون یک نفر به حریفات میگفت چیکار کنننقل قول:
چون حريفام استراژيشونو عوض ميكردن و ...
آره خیلی لاو میترکوندیم...نقل قول:
اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه
نهایت هفته ای 4 تا پست میدادم لاومون کجا بود...