دوستان ip زامبی ایرانی هست بدین؟
Printable View
دوستان ip زامبی ایرانی هست بدین؟
نقل قول:
ايني كه ميگي دقيقا تو كانتر زامبي اجرا ميشه به اين صورت كه وقتي ميميري از جاهاي مختلف زنده ميشي...يه بار از روي جعبه ها ..يه بار ...
ولي من توي 1.6 نديدم البته زامبي هم همون 1.6 است....لينك دانلود در صفحه قبل است...
راستي دوستان كسي اين COUNTER SOURCE ZOMBIE را دانلود نكرده نحوه نصبش را مه ما بگه.....
اگر كسي دانلود كرد لطف كنه و نصب كردنشو يادمون بده كه تو گيم نت خوب بازيش ميكنن...
ولی من تو چندتا سرور خارجی بعلاوه دوتا سرور ترکی دیدم ولی زامبی رو اصلا" بازی نکردمنقل قول:
من کانترسورس رو همراه با چندتا لینک زامبی دیدم ولی نمی دونم کجا بود کافیه یه سرچ کنی همه چیز میاد دستت
بچه ها من میخوام کانتر رو آنلاین بزنم نمی تونم هر 589 صفحه رو بخونم میشه کلی بگید باید چیکار کرد درزم لینک دانلود نسخه آنلاینشو بدید چند تا سرور هم معرفی کنید من فقط ------.ir رو میشناسم
با اجاز ه از اقاي khelaneنقل قول:
اموزش انلاین بازی کردن کانتر بصورت کامل pdf
کد:
http://www.speedyshare.com/715493831.html
کد:
http://www.2shared.com/file/7683575/2333a638/cs_16_help_online.html
دوستان داخل بازي كدي هست براي اينكه نوشته هاي اسم افراد وقتي كه Cursor ميره روشون نشون داده نشه ؟
منظورم اسم بازيكن ها هست كه آبي و قرمزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما اخطیار دارید دوست عزیز نمیدونم چرا دوستان دقت نمیکنن
اقا الان اخرین ورژن کانتر چیه ؟ میخوام دانلود کنم شنیدم سرور های ایرانی گذاشتن براش
کانتر سورس هست ولی دقیق نمیدونم سرور در ایران هستش یه نه اینم اسم خارجی بازی
counter source
دوستان من امروز بازی کانتر(blood version 2( گرفتم
اما گزینه include cpu platers (bots) in this game فعال شده ولی در بازی تنها هستم؟؟؟!!!!
این نسخه فارسی شده و مثلا 2010 هست
دوست عزیز خوب نگاه کن من هم یه نسخه داشتم اینجوری بود یه گزینه هست مربوط به فعال کردن بات ها در همون بخش بات که باید تیک دار شه اینطوری کارت را میوفته
موفق باشی
من اون گزینه رو فعال میکنم...ولی باز هم در بازی غیر فعال میشه!!!!
بخش بات کجاست؟؟؟
آقا اگه حوصله خوندن انگلیسی داری برو اینجانقل قول:
forums.alliedmods.net/forumdisplay.php?f=87
amxmodx.org
به نظرم خیلی ساده و بی دردسر میتونی مراحل نصب مود + پلاگین رو انجام بدی و کانفیگ کنی
این آموزشها هم که پایین لینکشونو میدم واسه بچه های تازه کار بد نیست .
من خودم خوندمشون و به نظرم چون فارسیه و دارای عکس و دمو و مختصر و مفیده میتونه جالب باشه
نویسندش هم چند بار آنلاین دیدم و ازش یه چیزایی یاد گرفتم خودشم میگفت آنلاین یاد گرفته و تنهایی تمرین میکرده
jump.fm/MNUCJ
یا
2shared.com/file/8737536/1bf0378c/7TutorialsForCounter-Strike16_2_.html
كسي سرور DeathMatch سراغ نداره؟
دوست عزیز مگه مکینقل قول:
ی سه بخش مربوط به بات هست هرسه رو برام بزار (منظورم عکس ش هست)
اقا کانتر بازهای مهترم یکی بگه چطوری رنگ منوهای مختلف کانتر رو عوض کنیم به صورت کامل یکی بگه اینم میدونم که باید تو قسمت resource رفت
سلام خدمت دوستان عزیز من...
من كانتر رو بصورت آنلاین بازی می كردم ولی از زمانی ویندوز رو عوض كردم دیگه كار نمی كنه و این ارور رو میده:
Fatal error:
W_loadwadfile:couldn't load gfx.wad
اگه میشه بنده رو راهنمایی كنید...
در ضمن من فقط 2 تا exe رو run یا اینستال كردم ولی فكر كنم باید 3 تا فایل می بود بازم اگه چیزی باشه نمی دونم.
در ضمن من تو PG بازی می كردم اسمم هم تو بازی .::Milad::. مایكل جكسون بود كسی منو میشناسه؟
میگم این آنلاین بازی کردن کانتر که یکی از بچه ها عکسش رو هم گذاشته بود و میگفت با دایال آپ بازی میکنه چجوریه ؟؟؟
یعنی میتونم با هر کی بخوام بازی کنم؟؟؟
من Counter-Strike Source دارم.با اینم میشه ؟؟؟
لطفا توضیح بدید
W_loadwadfile:couldn't load gfx.wad
مشکل شما اینه که فایل gfx.wad در دایرکتوری بازی حذف شده بازی رو از اول نصب کنید درست میشه
دوستان کدوم نسخه این بازی برای آنلاین - لن - وای فای خوبه (هر سه رو ساپورت کنه)
اگه لینک دانلودشم بدید فبها
سلام بچه ها
من کانتر رو پاک کردم
حالا میخوام دوباره دانلود کنم
یه لینک سالم از پچ + یه لیست کامل از سرور های ایران میخواستم
ممنون میشم کمکم کنید
اگه شما به امضا من نگاه کنید میفهمید
موفق باشید
کد:http://download2us.softpedia.com/dl/5ab5a54c08066208a62f4ca89afd08a0/4b031d6a/200000427/games/clients/cs16full-v7.exe
سلام دوستان من تمام کارهایی که برای انلاین بازی کردن کانتر لازم بوده انجام دادم ولی وقتی وارد سرور میشم بازی خارج میشه و یه نوت پد بازه میشه اگه کمکم کنید ممنون میشم در ضمن سرعت اینترنت من پایینه یعنی 96kb ممكنه كه از سرعت اينترنت باشه
دوستان چطوری میشه دو نفر از اینترنت با هم بازی کنند؟
دوست عزیز سلام شما باید یه عکس از اخطار همون نوتپد که باز میشه یا تمام نوشته های نوتپد رو برام بزاری تا بتونم حلش کنمنقل قول:
موفق باشی
اگه منظورت انلاین بازی کردنه باید اموزش که قراردادم رو بخونی ولی اگه میخوای با دوستت بازی کنی باید یه سرور خالی داشته باشی یا خودت از amxmode یه دونه درست کنی که باید سرعتت خوب باشهنقل قول:
دوستان چطوری میشه دو نفر از اینترنت با هم بازی کنند؟
اقا هر کاری میکنم نمیشه که نمیشهنقل قول:
اینا رو پشت سر هم بزنم ؟ یا چیکار کنم ؟ توضیح بده خیلی لازممه.:11:
دوست عزیز اول sv_cheat 1 رو برن بعد اینتر رو بزن بعد از وارد کردن این کد این کد رو هم برن rest بعد از زدن ریست و اینتر زدن کد های مورد نظر رو وارد کننقل قول:
اقا مرسینقل قول:
یه سوال دیگه من چرا هر جی برنامه انتی چیت رو نصب میکنم بازم هر سروری که میخوام برم میگه نصب کن ؟
کجا باید نصب کنم ؟
توی 1.6 چجوری میشه bot ها رو فعال کرد (پچ یا ؟؟؟)
و زمینه های دیگه رو از کجا میشه گیر اورد مثل aim ???
سلام
اگه میشه پچ 1.23 رو بزارین.(سرچ کردم لینکا خراب بود)
خیلی ممنون
کسی واقعا بلد نیست ؟نقل قول:
اقا من دو روزه منتظر جوابم
اولا کجا نصب کنم ؟
دوما بعد این که نصب کردم چیکار کنم ؟
کلا توضیح بدین دیگه :40:
دوست عزیز درمورد انتی چیت من دیروز نسخه جدید رو گرفتم مثل شما مشکل داشتم حل شد پس برو جدیده رو دانلود کن میتونی بری بازی کنی
اینم لینک پچ ورژن 23
کد:http://rapidshare.com/files/83879072/cs1.6patch_v23_by_filemk.rar
کد:http://rapidshare.com/files/182746182/Counter_20Strike_20Patch_20v23.zip
برای اون برو به سایت زیرنقل قول:
بعد از دانلود طبق اموزش خودش بری متونی راحت نصبش کنی من خیلی متاسفم برای انیکه نمیتونم زیاد کمکت کنم ولی اگه بعد از دانلود نفهمیدی به پیغام برام بزار تا سر موقع که دیگه کار نداشتم فردا برات اموزش رو میزارمکد:http://mods.counter-strike.com/cs/Podbots.php
ممنون این پچ رو کامل ریختم اما مشکلش اینه که کلا 5 تا بازیکن بیشتر نمیتونه داشته باشهنقل قول:
با اینکه مکس پلیرز رو 10 20 هر چی میذارم ولی کلا 5 تا اگه یکی هم لن بیاد یکی از تعداد بات ها کم میشه!
سلام
چطور میشه یه جامپر حرفه ای شد؟(مثلا تو nuke رفت رو کوهستان)
ممنون
من يه مشكل دارم توبازي كانترشبكه اي وقتي وارد ميشم ياوارد نميشه يازودميادبيرون خواهش ميكنم كمكم كنيد
ببخشید دوست عزیز مشکل از من بود اموزشش رو نزاشتم با زدن دکمه = تو بازی میری به بخش ادمین بات ها اونجا بازدن عدد 1 میتونی به بات ها اضافه کنینقل قول:
ارروری چیزی یا یه متن برات باز نمیکنه همشو با جزیات بزارنقل قول:
من يه مشكل دارم توبازي كانترشبكه اي وقتي وارد ميشم ياوارد نميشه يازودميادبيرون خواهش ميكنم كمكم كنيد
ممنون اموزشش رو در همین تاپیک پیدا کردم اما وقتی دکمه 1 رو میزنم یا فیل سرور و ... بات جدیدی اضافه نمیشه مگر اینکه کمتر از 5 تا باشه!!!نقل قول:
ببخشید دوست عزیز مشکل از من بود اموزشش رو نزاشتم با زدن دکمه = تو بازی میری به بخش ادمین بات ها اونجا بازدن عدد 1 میتونی به بات ها اضافه کنی
اگه 1.7 بریزم مشکلی در این زمینه دیگه ندارم؟