دیگه نمی صرفه گیگی 1350تومن در میاد سرویس 420 گیگ 420هزارتومن فعلا ارزونترینه گیگی 1000تومن در میاد البته سرعتش تا200 بود.نقل قول:
Printable View
دیگه نمی صرفه گیگی 1350تومن در میاد سرویس 420 گیگ 420هزارتومن فعلا ارزونترینه گیگی 1000تومن در میاد البته سرعتش تا200 بود.نقل قول:
دوستان من نزدیک به یک هفته قطع بودم و 2020 به من گفت داخل پنل درخواست SLA ثبت کن. ولی پنل به من پیغام داد که چون خط FTTH هست نمیتونی ثبت کنی. باز با 2020 تماس گرفتم و خودش روز قطع شدن و وصل شدن رو پرسید و گفت ثبت کردم. اما من باورم نمیشه یه این راحتی خسارت بدن، دوستان کسی تجربه SLA از مخابرات رو داره با باید برای اینم شکایت کرد ؟
پی نوشت:
ادمین جان این دو تایی شدن پست ها دلیلش چی هست ؟
از دیروز تمامی سرویس ها از پنل من حذف شدن و هیچ سرویسی حتی سرویس زماندار هم وجود نداره برای شما هم سرویسها حذف شدن؟
بلاخره بعداز کلی مذاکره و شکایت و آشنا پیدا کردن، سرعت سرویس 1000 من که روی 300 بسته بود به 700 رسید ولی سرویس های 1000 گرون شدن و دیگه برای بعضی ها مثل من نمی صرفه. همین سرویس را چندماه باسرعت 900 داشتم بعد کاربرها زیاد شدن بجای اضافه کردن پهنای باند سرعتها را روی 300 بستن. واقعا عجب جایی شده ایران.
من پس پرداخت هستم همه سرویسها داخل پنل هستند. ترافیک زماندار و معمولی هم پنلش هست. فقط همون 500 گیگ 1000 گرون شده.نقل قول:
و این خط هم اضافه شده فکر کنم قبلا نبود دخل قرار داد هم نبود "بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ، حداقل سرعت ارسال به میزان یک هشتم سرعت دریافت خواهد بود" یک هشتم سرعت 100 یعنی 12.5 !! یعنی لطف هم میکنن دارن بالاتر میدن نباید اعتراضی کرد
چندروز پیش دیدم سرویس های 1000 گرون شده گفتم از پیش پرداخت برم پس پررداخت و زنگ زدم 2020 و گفت می شه، ولی باید صبر کنم این سرویسم تمام بشه بعد زنگ بزنم. احتمال داره اونا یه کاری کردن.نقل قول:
اون قانون آپلود یک هشتم دانلود پایه از قبل بود و روی سرویسهای 100 اعمال میشه و اونا سرعت آپلودشون 25 هست و دانلود تا 200 بازه.
سلام دوستان
مودم من HG8546M هست. سرویس من 100 مگ هست ولی سرعت دریافتی ( سایت اسپید تست )
من بین 50 الی 60 هستش. اما وقتی تو دانلود منیجر فایلی رو دانلود می کنم سرعت 12 مگ هست که
همون 100 مگابیت میشه. حالا اگه بگیم دانلود منیجر با 8 تا کانکشن دانلود می کنه خب تو سایت اسپید تست
هم با چند تا کانکشن تست میگیره.
مخابرات میگه مودم قدیمی هست و باید مودم بهتر بگیری تا سرعت بالاتری بده.
میخواستم بدونم آیا درسته این حرف و من باید هزینه بیشتری کنم؟ توجیه داره؟
ممنون
اگر این مدل پورتهاش 100 هستند احتمالا درست میگه مخابرات، ولی قدرت خود چیپ روتر هم مهمه رو حالت نت پروسس بیشتری لازم هست حتی اگه پورتهاش 1000 باشه و چیپ و رم ضعیف باشه سرعت بالا نمیتونه بده. اما هزینه کنید و متوجه بشی که خود خط کند هست هم خیلی جالب نیست. مخابرات هم که جواب نمیده خودشون هم نمیدونن چه خبره اگه از دوستی کسی میتونی امانت بگیری و تست کنی بهتره، مطمئن شدی خرید کنی. یا باکس FAT که ازش ارتباط میاد ببین به چند نفر تو محل اشتراک داده برو از یکی شون سوال کن چه سرعتی داره برات تست کنه.
درود. بله این مدل پورتش 100 مگ هست و محدودیت ایجاد خواهد کرد. با توجه به اینکه الان بیشتر شهرها سرویسهای 100 مگ رو 200 بسته میشن با ارتقا مودم به پورت 1 گیگ سرعت بالاتری خواهید گرفت. کدوم شهر تشریف دارید ؟نقل قول:
البته ایده ال تر این هست که اگر در نزدیکی محل زندگیتون یوسر دیگری هم فیبر داره ازشون بپرسید چه سرعتی دریافت میکنن و مطمئن بشید مرکز مخابراتی سرعتها رو روی اسمی قفل نکرده باشه و بعد اقدام به خرید مودم جدید کنید.
سلام وقت بخیر
من میخواستم مودم فیبرنوری بخرم ولی هرچی سرچ میکنم مدلهای زیادی هست و گیج شدم
برای استفاده از سرویسهای ۱۰۰۰ چه مدل و برندی را پیشنهاد میدید با قیمت معقول؟
سپاسگزارم
درود... از کدوم ISP دارید سرویس میگیرید و خودشون چه مودمی بهتون میدن ؟ تقریبا تمام مودمهای روز فیبر که پورت 1 گیگ داشته باشن به شما سرعت 1 گیگ رو لن میدن . برای همین ببنید خود شرکت به شما چی میده. من خودم از شاتل فیبر دارم و یک مودم فله ای چینی بهمون داده ولی پورت 1 گیگ داره و راحت سرعت 1 گیگ رو لن میده. تفاوت اصلی روی سرعت/کیفت و برد وای فای و بقیه قابلیتهاست که برای بهترین ستاپ شما یک روتر خوب و با کیفیت رو با مودم فیبر جفت میکنید.نقل قول:
سلام
به تازگی سرویس فیبرنوری گرفتم مشکلی که دارم تو هر 30 دقیقه اتصال مودم به اینترنت قطع میشه مخابرات میگه مشکل از مودم هست لاگ که دریافت میشه این هست زمان قطعی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم احساس میکنم محدودیت از سمت مخابرات هست هر 30 دقیقه اینترنت قطع میشه. نگرانم مودم جدید تهیه بکنم دوباره همین مشکل باشه.
مدل مودم HG8245Q2
فرکانس فیبر بالاست مودم نتونه ساپورت کنه قطع میشه ...نقل قول:
- - - Updated - - -
فرکانس فیبر بالاست مودم نتونه ساپورت کنه قطع میشه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طبق این لینک مودم شما فقط یک پورت گیگ داره پس یک کابل cat5e یا cat6باید وصل کنی به احتمالا پورت شماره 1 که سرعتش 1000 هست و اون سر کابل هم باید به یه سیستم که پورت لن اون هم باید یک گیگ باشه.بقیه پورتها 100 هستند.
شما باید ازطریق فرمان telnet به مودمت وصل شی و از سالم بودنش مطمئن شی.نقل قول:
برای انجام دادنش ار چت جی پی تی یا دیپ سیک کمک بگیر. این لاگ هم به دیپ سیک یا جی پی تی بده برات توضیح می ده.
من فقط می تونم بگم که دستور شروعش اینه:
telnet 192.168.100.1
user: root
pass: admin
وقت نوشتن پسورد هیچ چیزی روی صفحه تایپ نمیشه. فقط پسورد بزن و اینتر کن.
-----------------------------
سلام من مودمم تی پی لینکArcher VR400 هست اگه بخوام سرویس بگیرم جواب میده ؟
نه این مودم فیبرنوری نیست.نقل قول:
دوستان در طرح پس پرداخت حجم اگه در ماه اضاف بیاد به ماه بعد منتقل میشه یا سوخت میشه؟
سوخت میشه .. مگه پیش پرداخت نمیشه ؟نقل قول:
من پیش پرداخت بودم الان اومدم پس پرداخت و در قرارداد دیدم نوشته که حجم در پیش پرداخت به ماه بعد منتقل نمیشه ولی درباره پس پرداخت چیزی ننوشته بود. برای همین پرسیدم.نقل قول:
البته ترافیک اضافه عادی و ترافیک زماندار چه در پیش پرداخت چه در پس پرداخت تا پایان قرارداد قابل استفاده ست.
همه ISP هایی که قبلا DSL داشتم حجم مال کل زمان قرار داد بود. اگر مخابرات همه مبلغ قرار داد چند ماهه رو اول دریافت میکنه باید حجم مال کل اون زمان باشه و آخر مدت قرار دادسوخت بشه.
سلام
ترافیک زمان دار تو پنل شما هست؟ برا من هیچ ترافیک زمان داری نشون نمیده
قیمت های سرویس های ۱۰۰۰ رو چقدر گرون کرده مخابرات :thumbsdow دیگه نمیصرفه چون با وای فای هم فقط اگر خیلی نزدیک مودم باشی اون سرعت رو میده من تو خونه تو اتاق ها سالن بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میگیرم دیگه نمیصرفه با این قیمت جدید فضایی سرویس ۱۰۰۰ بگیم .
- - - Updated - - -
قیمت های سرویس های ۱۰۰۰ رو چقدر گرون کرده مخابرات :thumbsdow دیگه نمیصرفه چون با وای فای هم فقط اگر خیلی نزدیک مودم باشی اون سرعت رو میده من تو خونه تو اتاق ها سالن بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میگیرم دیگه نمیصرفه با این قیمت جدید فضایی سرویس ۱۰۰۰ بگیم .
داخل پنل پس پرداخت هستنقل قول:
دقیقانقل قول:
بیشتر سرویس ها کلا همینه مثلا برای دانلود دیتا بازی کال اف میبینی کلا ۱۵ مگابایت سرعت بالاتر نمیره !
یا تلگرام کلا ۲ مگابایت بیشتر نمیشه دانلود کرد! حتی اگ فول وایفای سرعت رو بده از سمت سرور های ارایه دهنده اپ میبینی لیمیته !
همون ۱۰۰ تا ۲۰۰ هم سرعت کفاف کارو میده !
منم بعد از اتمام این سه ماه احتمالا بیام رو همین بسته ها
هزار بدرد اداره ای سازمانی میخوره که حداقل ۱۰ نفر یوزر با دو تا دستگاه منتظر دانلودن !
ن با این حجم های ۵۰۰ گیگ :D
منم پس پرداختم ولی نیست هیچ ترافیک زمان دارینقل قول:
فکر کنم پنل مخابرات یک پارچه نباشه منطقه بندی داره و کم کم بروز رسانی بشه شاید دارن تغییراتی توش میدن حذف یا گرون کردن یا شاید هم موقتی برای شما نشون نمیده. با 2020 تماس بگیر اگه رو پنل اونا باشه برات سرویسی که لازم داری رو فعال میکنن.نقل قول:
میشه یه عکس از ترافیک های موجود تو ساعات خاص بفرستین؟ برا من باز کردن ولی فقط 2 تا 8 و 4 تا 12 دارهنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
من استفاده نکردم ولی فکر کنم همیشه همین ساعتها بوده. برای شما چه ساعتی داشته قبلا ؟
یادم میاد بدون ساعت هم بود اما ترافیک قبلی من 700 بود لازم نداشتمنقل قول:
یه سوال دیگه من اول سرویس رو خریدم ریسیو پاورم -32 بود اما به مرور بهتر شد الان رسیده به -12.74 این قدرت ریسیو به مودم آسیب نمیزنه؟
حجم بالا ترافیک عادی باید بوده باشه الان 500 گیگ زده 938 هزار تومن فکر کنم قبلا 700 هم داشت.
چند وقت مشکل برای خط من پیش اومده بود از نفر پیمانکار که اومده بود مقدار مناسب RX رو پرسیدم گفت خیلی جاها 7 یا 8 هم گرفتم !!! من همین سوال رو پرسیدم که شنیدم باید وسط مقدار مجاز باشه و خیلی قوی باشه به مودم صدمه میزنه مثلا مودم هواوی زده بین -8 تا -27 بهترین حالت میشه -18 تا -15. از پشتیبانی هم پرسیدم چند بار هیچ جوابی نمیدن و طفره میرن چون بعدا کاربر میگه طبق حرف خودتون مقادیر من خوب نیست باید درستش کنید. خیلی وقت پیش از بازرسی بعد شکایت اومدن خط من رو چک کرد یکیشون گفت این مقادیر رو قبول نکنید !! گفتم چه جوری قبول نکنم ؟ به پیمانکار گفتم همشون خندیدن گفتن بگو خودش بیاد مقادیر خوب برات بگیره با این تجهیزات و این مدل کابل کشی.
خلاصه که هر کی یه چیزی میگه کسی از دوستان اطلاعت دقیق داره با رفرنس به ما هم بگه مخصوصا همین مورد صدمه زدن به روتر واقعا صدمه میخوره ؟ با این قیمتها و جنسهای داغون خیلی زور داره
سلام وقت همگی بخیر
امروز فیبر من نصب شد و چراغ ont ثابت شد و اس ام اس فعالسازی هم اومد.
مودم هم اتوماتیک تنظیم بود ظاهراً چون اینترنت گرفته
ولی سرعت 20 مگه!
افتمم -21 هست که میگن خیلی خوبه.
مشکل از چی میتونه باشه؟
20 مگابایت باشه که درسته اگه مگابیت باشه در صورتی که از همه سخت افزارت مطمئنی با 2020 تماس بگیر و تست رو هم با کابل متصل شده به کامپیوتر انجام بده هم سمت روتر و هم سمت پی سی باید لن حداقل یک گیگابیت به بالا باشه. 200 مگابیت بهترین حالت 25 مگابایت دانلود میده معمولا داخلی و با دانلود منیجر.
حدودا از اواخر فروردین پینگا از ساعت حدودا 11 به بعد اینجوری میشه پاور هم -20 هست و ثابت میمونه علتش چیهکد:https://postimg.cc/gallery/q2y5YpW
میشه با run سیستمت تست بگیری از این ای پی ها 4.2.2.4
8.8.8.8
1.1.1.1
15.184.13.112
185.25.183.179
منم فیبر مخابرات هستم از ساعت دوازده ظهر تا یک شب پینگ واقعاً بد میشه به هر جا زنگ زدم میگن پینگ دست ما نیست
بله دقیقا همینجوریه، پس فکر کنم راهی وجود نداره از طریق 195 هم اقدام کردید ؟
Minimum = 90ms, Maximum = 140ms, Average = 124ms
Minimum = 114ms, Maximum = 136ms, Average = 124ms
Minimum = 114ms, Maximum = 182ms, Average = 147ms
Minimum = 77ms, Maximum = 96ms, Average = 88ms
Minimum = 105ms, Maximum = 142ms, Average = 127ms
درود. این برای فیبر شاتل هست و تقریبا تمام طول روز همینه .
4.2.2.4
Minimum = 93ms, Maximum = 95ms, Average = 94ms
8.8.8.8
Minimum = 37ms, Maximum = 39ms, Average = 37ms
1.1.1.1
Minimum = 95ms, Maximum = 98ms, Average = 95ms
15.184.13.112
Minimum = 30ms, Maximum = 32ms, Average = 31ms
185.25.183.179
Minimum = 36ms, Maximum = 39ms, Average = 37ms