نه فکر کنم باید تماس بگیرید .نقل قول:
بله من راضی هستم از کیفیت ولی خب گرون هست همونطور که گفتید ولی قطعا با کیفیت ترین ISP ایران هست ( حداقل برای من )
Printable View
نه فکر کنم باید تماس بگیرید .نقل قول:
بله من راضی هستم از کیفیت ولی خب گرون هست همونطور که گفتید ولی قطعا با کیفیت ترین ISP ایران هست ( حداقل برای من )
پارس آنلاین با این تعرفه ها قطعاً داره میره که نابود بشه. من خودم از پارس آنلاین خدمت اتصال به اینترنت دارم اما تا چند روز بعد قراردادم تمام خوهد شد و قطعاً تمدید نخواهم کرد من انتظار بسیار بیشتری ازش داشتم اما این ناامید کننده است. پارس آنلاین ( اگر اشتباه نکنم ) توسط صاحب/ان های وب خریداری شد و کاملاً مشخص هست که سیاست هاش جهت دار گرفته شده است. احتمالاً اونها می خوان که این شرکت تا چند وقته دیگه به سود شرکت خریداری کننده بسته و یا بسیار به حاشیه بره.
البته من تأیید می کنم که زمان تأخیر برای بازی های آنلاین در اتصالات این شرکت خوب است اما قطعاً این را نیز تأیید می کنم که سرعت و زمان تأخیر در این شرکت هم دچار افت و نوسان شدید می شود. شرکت های دیگر شاید چند میلی ثانیه زمان تأخیر بیشتری داشته باشند اما این گرانی ارزش ماندن در این شرکت را ار بین برده است.
100GB با 80 هزار تومان ( به قول فرهنگ کوچه-بازاری آمریکایی ) ریلی نیگا ( really nigga ).
سلام
من سرویس 512 گرفتم 1 ماهه 12500
اولا زده 16 گیگ ولی تو مدیریت حساب 8 گیگه
بعدشم چقد سرعتو اوردن پایین
سرویس قبلی من 256 میگرفتم سرعت دانلودم رو 500 بود الان شده 40:n29:
تخلیه شد :n19:
نقل قول:
سلام
درسته در کل شما 8 گیگ ترافیک داری ولی اگر 8 گیگ و توی 500 سایتی که مشمول ترافیک داخلی میشن استفاده کنی 1/2 حساب میشه و 16 گیگ کنتور میندازه:n36:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که در کل سرکاری هست:n28:
سرعتم سرعت اسمی طرح شده یعنی 512 کیلوبیت و تقسیم به 8 کنی و اون سرعت واقعیتونه که قبلا کلا برای همه طرح ها تا 16کیلوبیت اگه میشد باز میزاشتن:n03::n24:
کجا میری سرویس بگیری ؟؟؟نقل قول:
احتمالا فن آوا
- - - Updated - - -
احتمالا فن آوا
الان با سرویس های جدید
پارس انلاین چطور هست مثلا سرویس
3مگابیت بر ثانیه
۵۰ گیگابایت | ۱ ماهه
حداکثر سرعت سرویس 16Mbps
2 تا 7 صبح نامحدود دارد
معادل ۲۵ گیگابایت ترافیک بین الملل
قیمت :
۴۰,۰۰۰
تومان
شبانه اش به چه صورته ؟ و اینکه خط رو روی 16 مگ میبندن ؟ بعد از اینکه حجم تمام شد چه اتفاقی می افته؟
ای بابا، شما هم تجربه شیرین ماندن در ISP دارید تا وقتی که خودش جمع کنه :n11:نقل قول:
با پارس این سومین شرکتی هستش که خود شرکت سرویسش رو باسه من جمع می کنه:n02:
من بیشتر روی گیم بودم بخاطر همین نظرم در رابطه با پینگ هست که کیفیتش خوب بوده باسه من ولی حجمش را تجربه ندارم:n15:نقل قول:
من هنوز روی سرویس بازی قدیمش هستم که تغییری برای من نداشته. :n15:ولی اگر قرار باشه اینجوری پیش بره مخصوصا با این قیمت/حجم من به احتمال زیاد به یک ISP دیگر کوچ می کنم چون قیمت هاش در صورتی که بخوام حجم بالاهاشو فعال کنم اصلا مناسب نیست.:n27:نقل قول:
خب
خداحافظ پارس آنلاین
یه ۶ ۷ سال خوبی بود
گرون تر بودی
ولی بهترین کیفیت رو داشتی
مشتری مداریت خیلی خوب "بود"
چند ساعت قطع میشد جاش بهمون روز و حجم میدادی
بهترین شبانه رو داشتی
ولی خودت شبانه رایگان رو برداشتی(اون مدتی که کلی ریزش مشتری داشت و 1/3 بود شبانه)
تعرفه بد دادی
کیفیتت بد شد.
مجبورمون کردی بریم.
قبلا مشترک های پارس آنلاین درسته یکم بیشتر پول می دادن ولی میدونستن دارن بهترین خدمات رو می گیرن
وقتی شاتل شبانه همه رو محدود میکرد شبانه پارس بدون محدودیت باز بود
با کوچکترین قطعی پیام میدادن معذرت خواهی میکردن و به جاش روز و حجم میدادن
بهترین پینگ رو داشت و کلا stable بود
حس میکردی پول بیشتر داره برای کیفیت بیشتر هزینه میشه.
به قول معروف
You should pay a premium for bests
ولی اینا بعد مدتی قیمت رو بالا نگه داشتن ولی تقریباً تمام فاکتور هایی که باعث میشد خاص بشن رو از دست دادن
نتیجش هم شد فروختنش به های وب
یک مگ چند کیلو سرعت میده
2 , 3 کیلو :n08: تقسیم بر 8 بکن سرعتش به کیلوبایت به دست میاد .نقل قول:
سرعت دانلودت میشه 128نقل قول:
سرویس های زیر 3 مگ سرعت اسمی میدن یعنی 1 مگ 128 کیلوبایت سرعت دانلودشهنقل قول:
دوستان فقط از سرویس های 2مگ ببعد سرعت بازه تا 2مگ بسته است زنگم میزنیم ارتقا بدیم امروز فردا میکنند موندیم با این 67کیلویت چیکارکنیم:n27:
دوستان میشه منو یه راهنمایی کنین
من امروز نتم تموم میشه و میخوام 8 مگ یک ماهه 96 گیگ بگیرم که قیمتش 55 تومن هست چند تا سوال داشتم اولیش اینه که این آستانه مصرف منصفانه که نوشته میشه کل حجم رو برای نت داخلی مصرف کرد یا ترکیبی از این 2، میشه بیشترش رو واسه خارج مصرف کرد؟ چون من بیشتر کارم گیم هست واسه این داخلی خیلی به کارم نمیاد. بعد یه چیز دیگه اینکه وقتی حجم خارج تموم بشه مثل قبل که حجم میخریدیم اگه گیگ بگیریم باز هم شامل این مصرف منصفانه میشه یا کل گیگی که خریدی واسه نت بین الملل میشه؟
آخرین سوالم هم اینه کسی این بسته گیمی پارس رو گرفته اگه خوب هست بگین که منم اونو بگیرم هر چند واقعا قیمتش بالاس!
ممنون
سلام
چرا برای تخلیه این قدر اذیت می کنن. می گن حتما باید حظوری بری نمایندگی درخواست بدی:n23::n24::n23::n24::n24:
از پنل درخواست بدهنقل قول:
بعد ۱۹۵ شکایت کن
حجمی که تو سرویسا زده ترافبک داخلن بخش بر ۲ کن حجم بین المللی ک میتونی استفاده کنی بدست میادنقل قول:
گیگ اضافه ای ک میخرید حجم بین الملله
سرویس 2 مگ غیرحجمی پارس
سرور خارج
سرور داخل:
result/6866322844] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
دوستان اگه کسی بخواد طرح 6 ماهه یا یک ساله بخره - 2 مگ هم براش کافی هست ، ارزون ترین شرکت کدوما هستن ؟
سلام.
ممنون میشم یکی از دوستان تست سرعت تک کانکشن از سرور خارجی بذاره .
اگه از آلمان باشه چه بهتر ...
:n40:
من سرویس قدیمی دارم از دیشب سرعت خط رو آوردن روی 4 مگ از 16 مگ نمیدونم باز چه خوابی دیدن
دوستان کسی سرویسهای بالاتراز 2مگ گرفته ایا تا کشش حظ سرعت بازه منظورم 3مگ هست خواهشن اگرکسی گرفته بگه سرعت تاکشش خط بازه مجبورم این سرویس512 بسوزونم سرعت اسمی شده حتی اگربخوام همین حجم 8گیکه موندمم استفاده کنم نمیتونم سرعت دانلود70کیلوبایتم نیست زنگم میزنیم نمایندگی ارتقاع بدن فایده نداره امروز فردامیکنه بازتا فرداگفت صبرکن برات درستش میکنم یکی بگه از3مگ سرعت بازه یا از4مگ
من همین الان زنگ زدم به پشتبانی و گفتند سرعت از 3 مگ به بالا بازه.... و کلی هم فخر میفروختن بابت همیننقل قول:
راستی شما به نمایندگی شهرتون زنگ میرنید؟ اگه اره که اونا فقط مسئول فروش هستن . کاره دیگه ای از دستشون بر نمیاد.
از 3 مگ بازه (طبق چیزی که توی سایتشون نوشته)نقل قول:
بنده که یکی از این سرویس ها رو میخوام بگیرم.
اما حیف شد که فن آوا خط من رو پشتیبانی نمیکنه و تحت پوشش اون نیست!
3مگ با مصرف منصفافه کمترم هست؟کمتر در بیاد؟
ازاینی ک هست نمیخوام سرعتم کمتر بشه
کدوم شرکت الان بهتر از پارس انلاینه
من اصلا دانلود ندارم فقط وب گردیه
یه پیج میخواد باز کنه میمیره
قبلا خیلی بهتر بود
DNS هایی که تنظیم کردی مشکل ندارن؟ چون خودمم الان پارس دارم حدس میزنم باید عوضشون کنی احتمالا مشکلت حل بشهنقل قول:
ولی اگه خدفت وب گردیه ، پارس برات گرون تموم میشه چون سرعت خیلی بالا نیاز نداری و حجم باشه بهتره با یه سرعت متوسط... فک کنم شاتل بهتر باشه یا مخابرات
والا قبل خرید این سرویس جدیدشون همه چی اوکی بودنقل قول:
تا سرویس جدیدو گرفتیم اینجوری شد
gprs شرف داره به این
نقل قول:
قطعا تنظیمات بهم خورده. تایم اوت نداری؟ نویز چطوره اوضاعش؟ الان فقط وب گردی کنده یا دانلود منیجرتم کنده؟
سرعت دانلودم رو 60نقل قول:
الان زنگ زدم میگه سرویسای تا زیر 2 مگ امکان افزایش باند ندارن و سرعتشون همینه
چرت گفته. منم همین 2 مگ 16 گیگ رو گرفتم تا اخر هفته که برا شرکت جدید تصمیم بگیرم.نقل قول:
یه درخواست برای برسی فنی خطت ثبت میکردی. میتونی یه شکایت تو 195 بزاری خودشون میزنگن بررسی میکنن.
سلام دوستان من چهارشنبه گذشته درخواست تخلیه از توی سایت دادم و دیروز تماس گرفتن که مشکلی داری گفتم نه میخوام برم یه شرکت دیگه و گفت که باید حضوری بیای فرم پر کنی... حالا به ایناش کاری ندارم ...من کارم بیشتر وب گردی هست و قبل ار اینکه دخواست تخلیه بدم یه ده بیست تا سایت هست که اکثرا هم ایرانی هستندو تلگرام و اینستا رو که چک میکردم ( در حد خبرهاشون رو خوندن) هر روز بالای 500 , 600 مگ حجم کم میکرد ولی از وقتی درخواست تخلیه دادم 1/5 گیگ حجم داشتم(گفتم تو این یکی دو روز تموم میشه) و تو این چند روز همون سایتها رو چک میکنم و حتی استفادم هم بیشتر شده کلا 400 مگ تو این سه چهار روز حجم کم کرده و هنوز 1 گیگ و 100 مگ حجم دارم:n13: لا مصب تموم نمیشه شرکتم رو عوض کنم خخخخخ.:n09:. ولی خارج از شوخی الان متوجه شدم که قبلا دولا پهنا حساب میکردن:n02:
سلام
دوستان سرویس من 2مگ 6 ماهست و 20 روز دیگه تموم میشه. من با این سرعت دارم 1مگ دانلود میکنم چه شبونه چه روزانه. سوالی که هست الان باید چه سرویسی بگیرم که این 1مگ رو بهم ثابت دانلود بده و اینکه این مقدار حجمی که از ترافیکم مونده قابل انتقال به سرویس جدید هست یا نه ؟
ممنونم .
پشتیبانی های پارس از همه جا بهترن ولی مثلا من که اومدم دیدبان خیلی بهم احترام می زارن هر بار زنگ زدم هی میگن رضایت شما مهمه هر جور دوست دارین ....طرف 20 دقیقه قشنگ برات وقت می زاره هی هم نازتو می کشه ولی خوب اطلاعات فنی پارس اوضاع بهتری داره ولی انقدر ناز نمی کشیدن خخخخخخخخخ.نقل قول:
پینگ پارس از همه جا بهتره !!!!
حالا همه اینا هم 3 ماه دوام میاره به محض ادغام با های وب و پنل های وب طرف خواهند بود .
کلا وقتی حجم بیشتر میگیرید دنباله راهکار برای مصرفش میرید ...مثلا یوتوب یا سایت هایی حجم مصرف می کنن . بعد یه مدت هم که هیجان بیشتری بهتون داد و تفریحی تر شد .دیگه کار از کار گذشته و اومدین تو گردونه متوسط مصرف ها . راه های مصرف بالا دانلود فیلم - یوتوب - سرویس نت فلیکس - توییچ گیمینگ . تنظیم همه چی روی 1080 . عادت هم کنین دیگه کم مصرف نمی تونید بشید .
ترافیک سرویس قبلی به جدید قابل انتقال نیست.نقل قول:
سرعت دانلودم اگه سرویس 3 مگ و بالاتر بگیرید براتون احتمالامثل گذشته باشه (ظاهرا رو 8 مگ بستن خط شما رو)
سرویسی که از دیده بان گرفتید چیه؟ نوسان سرعت زیادی داره در طول روز؟نقل قول: