اسم نرم افزار ping دوست عزیزنقل قول:
Printable View
اسم نرم افزار ping دوست عزیزنقل قول:
داداچ داری اشتباه میگی! مودم من قابلیت دیسکانکت داره.هر بار که دیسی میکنم آیپی جدید میگیرم با پینگ متفاوت.نقل قول:
من مخابرات داشتم هر بار ریست میکردم کلا همه چی عوض میشد از اونجایی که ادمین سرور بازی بودم و هستم و قبلا که کاهش پینگ استفاده میکردم مودمم خود به خود ریست میشده به خاطر مشکل مخابرات یهو از ایران آی پی میرفت رو رومانی و نمی تونستم به سرور کاهش پینگ ایران وصل بشم چون مخابرات از هزار جا آی پی داشت و من مجبور بودم انقدر ریست کنم تا باز بیاد رو ایران من این موضوع رو رد نمی کنم من دارم در مورد شاتل میگم نه اصل موضوع ریست شدنو .
شاتل مثل مخابرات نیست من هزار بارم ریست کردم باز همون آی پی رو میده نمی دونم منظقه شما چجوریه ولی واسه من خیلی stable هست .
آقا این سرویس گیمینگ که واسه کاهش پینگه پولش چوطوریاس ؟
چقد تاثیر داره ؟
رایگان هست. می تونید با پشتیبانی برای فعال کردنش تماس بگیرید.نقل قول:
تاثیرش روی پینگ داخلی بیشتر و روی پینگ خارجی هم تا حدودی. برای من در بدترین حالت داخلی 18 و خارجی در حدود 125 (4.2.2.4 و 8.8.8.8)
در مجموع اگر پینگ برای شما مهمه توصیه می شه .
توجه کنید: با توجه به شهر و مرکز مخابراتی این اعداد می تونه بهتر یا بدتر باشه.
منم در این مورد شنیدم ولی برای من اینطور نیست و پینگ کاملا ثابته و یا تغییر خیلی کمی میکنه اینم باید بگم که قبلا پارس آنلاین بودم و باز هم همینطور بود، در واقع تموم 6 ماهی که پارس بودم حتی یه بار هم پینگم نکشید بالا ولی ولی بعد از اون یهو کشید بالا و دیگه پایین نیومد یه علاوه ی اینکه تو بازی یکم dc داشتم واسه همین جمعش کردم در کل اینکه فکر نمیکم حداقل واسه من اینطور باشه:n28:نقل قول:
کسی از سرور داخلی شاتل محدود شده؟
پس دلیلش چیه؟ شانسیه یعنی؟:n13:نقل قول:
دیگه داره اعصابم خراب میشه هر شرکتی میرم یکی از یکی بدتره، فکر کنم باید برم کلش رو امتحان کنم:n21:
نه معمولا ازخارج محدود میکنننقل قول:
مزخرف تر از این شاتل وجود نداره منو سه هفتس که محدود کردن :n24: . حتی از سرورهای داخلی هم محدود شده بودم سرعت دانلود رسیده بود به 3 کیلوبایت کلا !!! . زنگ زدم میگم کی محدودیت من برداشته میشه میگه معلوم نیست ! میگم این سرویستون نامحدود نیست الکی اسمش رو میزارین نامحدود میگه نه سرویس شما 128 هست ما پرومشن میزاریم میشه 1 مگ !! سرمون منتم میزاره :n23: . الان نزدیک سه هفتس من محدود شدم الکی هم پول مفت میدم . دنبال یه جایگزینم برای اینترنت
اگه art1 هستش برو سرویسترو بکنart3 ازمحدودیت در میاینقل قول:
سلام دوستان طرح لبخند جشنواره پاییز شاتل
زده 140 گیگ 90 تومن کسی میدونه شبانه داره یا نه؟
این سرویس شاتل لند برای همه رایگانه؟جایگزین شبانه هست؟
آرت دو نمیشه ؟نقل قول:
چرا توی پنل من نیست
از من میشنوی سمتش نرو مزخرفه خودم میخوام جمعش کنم سرعت سرور خارجی قشنگ رو 4 مگ محدوده ولی داخلی بازه اگه این برات مشکل ساز نیست بگیر .سرویس های جشنواره هیچکدوم شبانه ندارن .شاتلند هم با خرید ماهیانه 10 تومن برات رایگان میشهنقل قول:
آرت2 و 4 حذف شدن از لیست سرویسهاو معلوم هم نیست کی برگردننقل قول:
من حدود یک ماه هست که ساعت 10 به بعد کلا تلگرامم تعطیل میشه اما اینستاگرام دانلود و بقیه چیزا خوبه اما سرعت تلگرام افتضاح میشه دلیلش چی هست البته صبح زود دوباره سرعتش خوب میشه
چرا جشنواره گیگ نمیزاره ؟ :n28:
[QUOTE=Click 1;8900432]چرا جشنواره گیگ نمیزاره ؟ :n28:[/
شاتل:
بستههای ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی شاتل از ۲۵ ابان تا ۹ اذر ۹۵ با تخفیفهای ویژه به مشتریان فعلی شاتل ارایه میشوند.66160 تومن
منبعی واسه حرفات داری ؟!نقل قول:
پس چرا منم بعد از ده پونزده بار ریست مودم پینگم کمتر میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
یاد گرفتمنقل قول:
اما متوجه نشدم عدد رو کدوم قسمت مودم ذخیره کنم
یاد گرفتمنقل قول:
اما متوجه نشدم عدد رو کدوم قسمت مودم ذخیره کنم
کجا نوشته این رو؟نقل قول:
تو کانالا تلگرامشون که نبود
اگه خبر درست باشه که دمشون گرم
سر بزنگاه ترافیک تشویقی اومد
ایول
فقط 4 گیگ ترافیکم مونده
نماینده شهرمون دوست صمیمی خودمه خبرش زودتر بهم میرسه:n05:نقل قول:
مرورگر را باز کرده و در آدرس بار آدرس آی پی را بزنید. پس از زدن این آدرس مودم از شما یک نام کاربری و یک پسورد را خواهد خواست ، بصورت پیش فرض این دو حرف انگلیسی admin و admin می باشد. البته این نام کاربری و پسورد بصورت پیش فرض در مودم ها قرار دارد و گاهی اوقات در مودم های مختلف از نام کاربری های مختلفی استفاده شده است.نقل قول:
از اینجا به بعد با توجه به نوع مودم مسیر ها ممکنه متفاوت باشه
مثلا مودم زایکسل
Network Setting
Broadband
انتهای سربرگinternet conection
advanced setting
میزان mtu رو تغییر داده و apply رو می زنید
=========================
یا در مودم d-link
بعد از اینکه وارد صفحه اصلی شدید وارد Advanced Setup شده و بعد برروی گزینه WAN Service کلیک کنید
بعد تیک Enable Manual MTU Set را فعال کنید و عدد مورد نظر را وارد کنید
با توجه به نوع مودمتون یه سرچ در نت بزنید حتما پیدا می کنید
====================================
توجه: با توجه به مودم و یا ورژن فریمور مودم مکان این گزینه ها می تونه متفاوت باشه .
بعد این کار باعث کاهش پینگ میشه؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=673327&p=8896700&viewfull=1#post8896700
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=673327&p=8897771&viewfull=1#post8897771
با یه سرچ در مورد mtu و فواید آن میتونید اطلاعاتتون رو بیشتر کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=673327&p=8898349&viewfull=1#post8898349
چرا پینگ خارجم بالاست ؟
کد:ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=140ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=152ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=140ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=139ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 139ms, Maximum = 152ms, Average = 142ms
سلام دوستان،می خواستم بدونم قضیه سرویس گیمینگ شاتل چیه؟
1-آیا هزینه ایی داره؟
2-آیا سرعت را کم می کند؟
از بعضی از دوستان که شاتل دارند شنیدم سرعت کم نمیشود،و هزینه ای هم برای مشترک ندارد،اگر اینطور هست چرا شاتل آن را به صورت پیشفرض برای همه فعال نمیکند؟
قضیه اینه که حالت خط رو از interleave روی fast میارن هزینه ای نداره سرعت هم برای پروفایل گیمینگ نهایت دانلود 9مگابیت و آپلود 1مگابیت میبندننقل قول:
بستههای ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی شاتل از ۲۵ آبان تا ۵ آذر ماه ۹۵ با تخفیفهای ویژه به مشتریان فعلی شاتل ارایه میشوند.
به گزارش روابط عمومی شاتل، به دنبال استقبال بینظیر کاربران از جشنوارههای قبلی خرید بستههای ترافیکی، مشتریان فعلی این شرکت میتوانند از ۲۵ آبان ماه تا ۵ آذر ماه ۱۳۹۵ بسته ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی شاتل را با ۵۰ درصد تخفیف تنها به قیمت ۸۲،۷۰۰ تومان خریداری کنند. گفتنی ست این تخفیف تنها برای خرید بسته ترافیکی ۱۰۰ گیگابایتی ست و دیگر بستهها از این تخفیف برخوردار نخواهند بود. همچنین مبلغ مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این بسته اضافه خواهد شد.
مسخره ست !!!!
من دوس ندارم تایم نامحدود داشته باشم !!!!
من بسته 100 روزه نیاز دارم چون مصرفم بالاست !!!!! هر دفعه یه داستانه !!!!!!
خب چه فرقی میکنه؟بخاطر قیمتش؟نقل قول:
این چرا داره همش جشنواره هاش رو گرون میکنه:n03:
50 تومن چند سری قبل رو کرد 65 تومن حالا هم که کرده 82 تومن بدون مالیات برای 100 گیگ
قشنگ معلومه هدفش جذب مشتری بودش که به نتیجه هم رسیدن و حالا یواش یواش گرونش هی میکنه و اخر هم معلوم نیست چی میشه. مشتری هم این وسط باید به ساز اینها برقصه
کاش یک قیمت ثابت برای جشنواره هاش می گذاشت حداقل یک مقدار ادم راحت تر تصمیم می گرفت نه اینکه هر دفعه بالا پایین کنه
ولی اگر رقابت زیادتر بشه دیگه نمیتونند هی قیمت رو بالا و پایین کنند. الان چند وقته مثلا پیشگامان 500 گیگ رو گذاشته 50 هزار تومن برای 500 روز و سرعت 16 هم هست که به نظر رقیب خوبی برای طرح 144 گیگ شاتل هست .
ولی بخوان شاتلی ها هم هی بازی در بیارن دوباره مشتری رو از دست میدهند.
نه مساله قیمت نیست اصلا !!!
مساله اینه که من مصرف یوتیوبم خیلی زیاده روزی 4-5 گیگ واسه همین اگر 100 روزه بود می تونستم 2 بسته بخرم چون من اصلا تایم برام مهم نیست ولی برام نحوه استفاده مهمه !!!!
میدونید منظورم چیه ؟ مثل اینکه دیدین دوس دارین یه جنس رو به قیمت واقعیش بخرین و دوس ندارین بیشتر پول بدین ؟ حتی اگر مشکل مالی هم نداشته باشین !!!! من دوس داشتم شرایط یه طوری بود می تونستم اون چیزی که میخواستمو بخرم نه اینکه مجبور باشم بیشتر پرداخت کنم واسه چیزی که مورد نظرم نیست !!!! من این اصل برام مهمه تو همه چی مساله پول نیست اصلا !
امثال منو نادیده گرفته فقط اونایی رو در نظر گرفته که مصرف کم دارن و تایم نامحدود میخوان !!!! نباید ارزش میگذاشت برای کاربرای پرمصرف ؟
1.دوستان سرویس
ART4 سرعت دانلودش به طور ثابت چنده؟
2. و بعد از چند گیگابایت محدود میشه؟
3. و وقتی محدود میشه آیا به سرعت اسمی یعنی همون 320 محدود میشه یا سرعت خیلی کمتر؟
من ساکن اهواز هستم اگه کسی از دوستان اهوازی هست که دقیق تر میشه نتیجه گیری کرد اما لطفا هرکسی از هر شهری میدونه جواب بده خیلی ممنون
از آسیاتک مزخرف میخام بیام بیرون
آسیاتک سرعت 8 ش واقعا چرته. 10 و 16 هم که همیشه میگه خطت اجازه نمیده پس عملا هیچی
میخوام ببینم 8 شاتل بالای 1 مگ سرعت میده یا نه؟
بیام سمت شاتل یا صبا؟
نقل قول:
درود من ماه اولی ک شاتل بودم سرعتم روی 8 مگابیت بسته شده بود و سرعت دانلودم از شاتلند حدود 930 بود و بالاتر نمیرفت ، این مورد رو در نظر داشته باشید که کیقیت خط من به گفته خود شاتل خیلی خوبه و فاصله من با مرکز مخابرات هم کمتر از 1 کیلومتر می باشد . اما پس از افزایش و بستن بر روی 12 مگابیت سرعت دانلود به 1300 تا 1400 رسید . با این حال بر این باورم ک شاتل حجم دزد هستش و هر موقع دلش بخواد حجمی از ترافیک میدزده .
سلام دوست عزیزنقل قول:
باید ببنین اون محدوده شما شاتل خوب سرویس میده یا نه
من خودم شاتل 128 کیلوبایت دارم و با سرعت 1600-1700 دانلود میکنم در حالی که پسرخالم 16 مگ داره و با سرعت 1200 دانلود میکنه
با توجه به 2-3 سال استفاده من از شاتل هر مکان سرعتش فرق داره
اقا پینگ 8.8.8.8 با سرویس گیم و بدون گیم خیلی تفاوت داره؟چند هست"؟
از کرمان هم کسی هست؟