دوستان خواهشا یه مدل از پرو ویژن معرفی کنن . فردا قصد خرید دارم ممنون
Printable View
دوستان خواهشا یه مدل از پرو ویژن معرفی کنن . فردا قصد خرید دارم ممنون
نقل قول:
من یه مدل پرو ویژن خریدم ۱۰۰ تومان مخصوص کامپیوتر. دستم برسه تستش میکنم
۳۱۰۰ ایکس وی،ژن
و مارشال رو خریدم افتضاح بودند...
نقل قول:
من x-10 دارم راضیم
نقل قول:
۳۱۰۰ ایکس ویژن
و مارشال رو خریدم افتضاح بودند...
چند ؟نقل قول:
نقل قول:
تقریبا ۳۰۰ تومان
از بین مدل های دستگاه دیجیتال:
denay
hamrz
teknotel
maxeeder
marshal
suniya
اگه دقیق نوشته باشم. اگه تونستید رده بندی کنید از خوب تا پایین تا ببینم کدوم خوبه؟
ممنون
من مارشال رو پیشنهاد میکنم :n23:
سلام دوستان سال نو مبارکــــ باشه
میشه چنتا از این گیرنده های USB خوب پیشنهاد بدید واسه خرید؟
دوستان سال نو مبارك
گيرنده ديجيتالم مشكل پيدا كرده ، اولاش درست بود ولي الان همه كانالهاش پريده و الان هم هرچي سعي ميكنم چه دستي چه اتوماتيك كانال ها رو ذخيره كنم متاسفانه چيزي پيدا نميكنه
مدلش هم strong srt 5425
شرمنده اگه اينجا سوالمو بيان كردم چون تايپيك مورد نظر رو پيدا نكردم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلامنقل قول:
همچنین.
شما گیرنده رو ببر یه خونه که الان گیرندشون کار میکنه تست کن اگه کار کرد که هیچ کار نکرد حتما خراب شده ببر گارانتی یا خدمات تعمیراتش.
خدافظ
سلام شرمنده دوستان دیگه من نخواستم تاپیک جداگانه ای برای این موضوع ایجاد کنمو سوالم رو اینجا طرح میکنم .
ما یه دستگاه گیرنده دیجیتال مارشال داریم . تا قبل عید تقریبا عالی کار میکرد و مشکل پارازیت موقع تماس گوشی ها یا موقع اس ام اس فرستادن یا اومدن خیلی خیلی کم بود .
اما از عید به بعد که دکور عوض شد و جای تلویزیون هم عوض شد ، کوچکترین آنتن موبایلی اعصاب خوردکن ترین پارازیت رو میندازه و تصویر 6-7 ثانیه فریز میشه !
و البته اینم بگم که همون آنتن قبلیه به گیرنده دیجیتال نرسید و بابام رفت 1-2 متر سیم آنتن خرید و آنتن جدید رو به ادامهء آنتن قبلی وصل کرد ( بدون رابط ،. هر دو سیم رو برید سیم هاشونو بهم وصل کرد )
راهکاری دارین ؟ :n03:
من یه گیرنده denay 601 HD گرفتم. متاسفانه وقتی کانالها را مرتب میکنم بعد از چند ساعت گیرنده به طور اتوماتیک ترتیب کانال ها رابه حالت قبلی بر می گرداند. لطفا بگید چه جوری این مشکل را حل کنم.
سلامنقل قول:
همون آنتن رو سعی کن یکسره کنی تست کنی. چون کابل وصل شده واسه گیرنده خوب نیست. پیشنهاد نشده!
خودم راه حل راپیدا کردم. باید پس از زدن دکمه منو در قسمت تب برنامه وارد شوید ابتدا گزینه LCN را خاموش کنید سپس نحوه مرتب کردن را هم از LCN به بر اساس نام خدمات تغییر دهید. حالا به قسمت ویرایش برنامه بروید و کانال ها را به دلخواه بچینید. ۱۰۰٪ تضمینی.نقل قول:
از بین این مدل ها من denay رو دیدم فقط,که یکی در میون خوب در میاد.نقل قول:
اگه هم پرش تصویر داشت دیگه درست بشو نیست با هیچ آپدیتی.
همون موقع خرید چند دقیقه بزارید یه شبکه باشه.
مکسیدر هم بد نیست اما جدیدا تقلبیش زیاد شده.
تکنو تل هم تا حالا ندیدم ازش تلفن خریدم فقط که کیفیتش بد نبوده.
سلام دوستان
میخواستم یه گیرنده دیجیتال بگیرم نمیدونم چی بگیرم
میخواستم بدونم دستگاهی هست که mkv رو ساپورت کنه ؟
تقریبا ٩٠ درصدشون mkv ساپروت میکنن,سرعت و کیفیتشون فرق داره.نقل قول:
آخه یه مدل ایکس ویژن فکر کنم 205 داشت تو اسمش. فرمتاشو رو جعبه نگاه کردم اکثر فرمتا رو ساپرت میکرد اما mkv توشون نبودنقل قول:
این جدید اومده؟ من ایکس ویژن ٢ سال پیش گرفتم مدل ٣۴٣ mkv پخش میکنه اما تا نهایت ٢ گیگ.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم این مدل بود :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
343 خوبه ؟ راضی هستین ؟
نه فروختم پرو ویژن گرفتم.نقل قول:
سلام
یک گیرنده دیجیتال میخوام که حتما خروجی صدای اپتیکال داشته باشه
فرمتهای مختلف تصویری و صوتی رو باز کنه
زیرنویس فارسی هم ساپورت کنه
ممنون خواهم بود اگر راهنمایی بفرمایید
برای خرید گیرنده دیجیتال کجا باید برم تو تهران؟
سلام دوستان عزیز.یک هفته پیش یه گیرنده دیجیتال مارشال خریدم.اول با کامپوننت به LED وصل کردم کمی نویز داشت.با HDMI وصل کردم درست شد.ولی یه مشکلی هست.دقت خروجی رو رو 1080pfull hd تنظیم کردم ولی کیفیت کانل های تلویزیونی 1080 نیست.به نظر 576i میاد.ولی کیفیت فیلم که با فلش میزارم 1080p هست.لطفا راهنمایی کنید.شما هم همین جوره؟
کیفیت کانالا پایین هستن.نقل قول:
ممنون.پس یعنی صدا و سیما 576iپخش میکنه.
بله.کیفیت پایینهنقل قول:
سلام دوستان
من میخواستم یه گیرنده دیجیتال بگیرم. خودم هم گیرنده برایت دارم که گاهی اوقات پرش داره که برای یکی دو ثانیه بعد از تعویض کانال، صفحه سیاه میشه و بعد برمیگرده. بعضی اوقات هم کلا دستگاه ریستارت میشه.
در کل ازش زیاد راضی نیستم چون فرمت های خیلی کمی میخونه.
در هر صورت، من یه گیرنده میخوام که بتونه اکثر فرمت های رایج که بقیه پخش میکنن رو پخش کنه خصوصا MKV و آنتن دهی مناسب داشته باشه.
خودم مدل دنای رو دیدم اما اینقدر ازش بد میگن که دو به شک شدم. مدل STB-523HD. و همینطور ایکس ویژن رو دیدم که از آنتن دهی مناسب و پشتیبانیش در فروم ها تعریف شده و مدل دیگه لومکسی که برند جدیدی بود که ازش زیاد تعریف کردن.
یه چیز متعادل و خوب اگر معرفی کنین ممنون میشم. آنتن ما هم آنتن مرکزی ساختمان هست و مشکلی از بابت کیفیت آنتن نداریم.
سلام دوستان.
منم یه گیرنده دیجیتال می خوام که روی تلویزیون crt بتونه خوب فیلم از روی usb پخش کنه و کلا پلیرش عالی باشه. یکی دو تا رو دیدم کج و کوله پخش می کنن!
از بقیه لحاظ هم خوب باشه.
راستی یه اندروید باکس هم زده فراسو که هم گیرنده دیجیتال داره هم بعدا که iptv راه افتاد با اونم مچ میشه، فقط الان موجود نیست. توی کارکردن سیستم اندرویدش بدون پورت hdmi و توی تلویزیون لامپی شک دارم، البته یه جا خوندم از طریق کابل کواکسیال میشه ردیف کرد و به خوشون هم زنگ زدم یه منشیشون با شک و تردید گفت میشه! ولی بازم من اعتباری برام نداره حرف اینا! اگر با لامپی کار می کرد همه چیش یه گزینم بود. اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گیرنده آندرویدی مارک energy system گرفتم ٣٧٠ تومان,همه چی پخش میکنه ولی وقتی یه کانال ضبط میشه کانال عوض کنید ضبط قطع میشه...نقل قول:
خوب برای فراسو 100 تومن ارزون تر هست. جدید تر هم هست و مشخصاتش بهتره.
نگفتید کدوم گیرنده، پلیر خوب و بی دردسر روی تلویزیون های crt داره.
با درود
لطفا یک گیرنده خوب معرفی کنید .منظورم حرفه ای نیست .معمولی ولی کیفیت خوب باشد.
-گیرندگی خوب -
- سرعت تعویض کانال
ممنون دوستان
سلام نظرتون راجع به گیرنده شاتل تک چطوره؟خوبه؟
یکی به دادم برسه واویلانقل قول:
از بین اینها کدام را انتخاب کنم؟
-پروویژن مدل q-1000
-دنای مدلهای 601-602
-ایکس ویژن مدلهای 353-363
از این 5 مدل کدام بهتر است؟ بخصوص سرعت تعویص کانال
ممنون
خرید امروز دارم لطفا پاسخ دهید
با درود
لطفا یه گیرنده دیجیتال معرفی کنید که بتونم باهاش اکثر فرمت ها مخصوصا (mkv و vob ) را باهاش ببینم و زیر نویس همزمان فارسی (srt و sub ) رو بصورت خوانا اجرا کنه؟؟اگر بشه مثل مدیا پلیر کامپیوتر زیرنویس هم رنگی و درشت و کوچک کرد که عالیه!!
(در صورت امکان سرعت تعویض کانال و ضبط هم خوب باشه)
باسپاس
دیگه این که شما میگید گیرنده نیست hd player هستنقل قول:
با درود
دوستان کسی تجربه گیرنده دیجیتال سما AT-200 داره.
شنیدم که میشه باهاش زیرنویس هم مدیریت (رنگی-بزرگ و کوچک و...)کرد.
با سپاس
گیرنده CAN-3905مدل Cordia چطوره و تا حالا کسی داشته؟ به لپ تاپ وصل میشه؟
این مدل آنتن گیرنده های دیجیتال است.نقل قول: