داداش احتیاجی به خریدن اکانت اپلود باز نیست.نقل قول:
من از یه سایتی اکانت اپلود باز رو به صورت رایگان میگیرم.
همه سرور های اپلود باز سرعتشون بالا نیست. برای مثال سرور 67 خیلی خوبه.
Printable View
داداش احتیاجی به خریدن اکانت اپلود باز نیست.نقل قول:
من از یه سایتی اکانت اپلود باز رو به صورت رایگان میگیرم.
همه سرور های اپلود باز سرعتشون بالا نیست. برای مثال سرور 67 خیلی خوبه.
اکانت رایگان اپلودباز :n16:
username : 3dtv
password : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این فیلترینگ جدید اینطور شد نمیدونم چه اتفاقی افتاد قبلا کمتر از 300 نبودن با کلی تایم اوت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل پیدا کردم
جدیدا اگه تعداد لینک برای دانلود زیاد باشه اینترنت بعد چنددقیقه قطع میشه کلا و تا مودم رو روشن خاموش نکنم وصل نمیشه
لطف راهنمایی کنید
اینترنت نامحدود 1 مگ دارم البته
برای من هم همینطور شد البته برای من سرعت پایین بود اینجوری میشد شاید برای شما همینطور باشهنقل قول:
شما ها از بس اصرار دارید سرعت خیلی خوبه و هیچ تفاوتی بین سرویس ها نیست ، بالاخره یکی از همین روز ها دمار از روزگار اینترنت ما در میارن که اون سرش ناپیدا باشه. بالاخره یکی اینجا میــــــاد که فامیلش مخابراتی باشه یا نه انوقت همون یکی کافیه تعریف اینجا رو بکنه. انوقت ِ که ما میایم اینجا از سرعت پایین و .... حرف میزنیم و میشیم کاربرهای همیشه شاکی:n13:
حالا شما نحس نیا.فعلا که داریم استفاده میکنیم ! پس تا موقعی که خوبه استفاده کن!حالشو ببر!:n02:نقل قول:
نقل قول:
یعنی شما میگی اینا خودشون نمیدونن که تفاوتی بین سرویس هاشون وجود نداره و سرعت همشون یکیه؟؟
یعنی خود مخابرات که داره نت میده نمیدونه من که همون روز اول رفتم یارو تمام ماجرا رو برام تعریف کرد که هیچ تفوتی بن سرویسهاشون نیست سرعت 64 هم 400 میره.همون سال قبل که نت اومد.
الانم خداروشکر مخابرات بیشتر از یکساله مخابرات نت میده اگه هم برای حذب مشترک بود باید همون سالقبل سرعتا پایین میوردن هیچ شرکتی یکسال و نیم نمیاد مشترک جذب نمیکنه.پس خود مخابرات داره بهمون حال میده.
خدا برامون حفظش کنه مخابرات مازندران رو
من خودم با یکی از کارمندهای بخش ADSL مخابرات مازندران صحبت کردم حالا اسم نمیبرم چه کسی و جایگاش کجاست !ولی بدونید که همه چی دست اون ِ !
جالبه به من پیشنهاد کرده بود سرویس نامحدود نگیرم . از اونجائی که پهنای باند سرویس های نامحدود یک به هشت هست بنابراین سرعت واقعی سرویس 128 حول و هوش 16 هست پیشنهاد میکنم محدود بگیرید!!
حالا بنظر شما هدف از این پیشنهاد چی بود!؟
استفاده نکردن من از نامحدود ؟؟
یا اطلاع نداشتن از سرعت واقعی؟!
والا ما که کیرفتیم تو مخابرات به ما هم میگفتن سرویس نا محدود نداریم بعدش هم ما میگفتیم از تو سایت میشه خرید میگفتن نخرین که سرعت صفر میشه فعلا که سرعتی پایین نیومده و همه کاربرا هم راضی هستن حالا شما نمیدونم منبعت کجاست و میای جو میدی نمیدونم هدفت چیه؟الان که داری استفادشو کن کع بعدا پشیمون نشی!نقل قول:
والا به منم گفتن سرعت 32 هست سرويس 256 ...بعد با خودم فكر كردم 32 هم باشه روزي 2 گيگ دانلود ميكنم از شاتل بهترهنقل قول:
اومدم خونه سرعت 400 ديدم كپ كردم ...
نميدونم شايد واقعا نميدونن كه اينطوريه
چرا بهمون به مناسبت روز جهانی ارتباطات هدیه ندادن؟
پارسال که 2 گیگ بهم دادن.حتما جمعه هستش فردا میدن:n08:چون امروز تعطیل هست دیگه
دوستان مال من از بعد از ظهر تا الان دانلود از همه سرورها بالا رفته چه داخل و چه خارج.
از مدیا فایر من دقیقا یادم نیست ولی جداکثر 300 بود که دانلود داشتم ولی امروز تا 900 رفت.
یه فایل 100 مگی رودر عرض 2 دقیقه گرفتم.
سرور های دیگه رو هم تست کردم که همینجوریه!!!!
تازه یه تست گرفتم پینگم بود 26!!
جـــو میدی چیه داداش؛ من که دارم میگم اگه اینجا عنوان نشه بهتره !اینطوری به صلاح همه ست. خود دانید. ما که از خدامونه همیشه همینطور سرش عین مرد بالا باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
میشه یه تست سرعت از سرور لندن و ... بگیری؟
داداش من جغرافیام زیاد خوب نیست!!نقل قول:
این لندن کدوم طرفه تا من تو اسپید تست سرورش رو از رو نقشه انتخاب کنم؟؟
بالای صفحه setiings رو انتخاب کننقل قول:
از قسمت Preferred Server سرور مورد نظر رو انتخاب و در نهایت save کن ویه تست سرعت بگیر...
2 تا سرور از لندن انتخاب کردم که رو همون پینگش موند و بعدش ارور داد.نقل قول:
سومی سرور جواب داد که سرعتش افتضاحه. البته الان سرعت اومده پایین اما بعد از ظهر خوب بود.
اینم ماله نیویورک.
اینم سئول کره. راستی این اسپید تست موسسش کره ای هستش؟؟ اخه سرورش ماله Ookla هستش!!
ح
پیشرفت علم رو ببین، در عرض چند ثانیه رفتیم جده اومدیم!!! باورنمیکنی؟؟ اینم سندش!!
در کل الان سرعت افتضاحه ، برای مثال سرور ایران رو ببین.
در برابر امضام هیچه، یعنی اصلا معنایی نداره!!
البته این رو هم باید در نظر گرفت!!!
اخه من نمیدوم این چه سروریه که همیشه سرعتش بالاست.(البته چون داخل ایرانه اینجوریه) خداروشکر خیلی هم خوبه. از بس برا گوشیم بازی دانلود کردم دیگه رم 16 گوشیم جا کم میاره هردفعه یه بازی رو حذف میکنم و اون یکی رو نصب میکنم.
البته سرور 110 با 103 اپلود باز که برام اخر اخرش تا 200 میرفت الان هست 550 !!!
خوش به حال شماها.
سرعتتون عالیه.
نت من فقط با سرورهای داخل سرعتش خوبه و سرورهای خارج یا ارور یا وضعیت افتضاح مثل اسکرین شات زیر:
دوستان شما هم با وبگردی مشکل دارین ؟؟؟
خیلی اوقات علامت اینترنت به صورت علامت تعجب میشه و هیچی وا نمیشه.
کدوم علامت اینترنت؟؟نقل قول:
مال من که خوبه. عادیه.
سرعتت چه قدر بالاستنقل قول:
800 تا خیلی زیاده
128 داری دیگه؟
اره 128نقل قول:
خطم رو روی 22 مگ بستن.
البته متغیره. الان دان استریم من اینه 21719.
پس باید سرعتم بیشتر از اینا باشه.
یه بار تو دانلود تا 1 مگ رفت. البته پایدار نبود.
همین الانم سرعتت خیلی زیادهنقل قول:
حتما داری کل پهنای باند مرکز رو می کشی
علامت نماد وضعیت نت در نوار استارت.نقل قول:
چراغ مودم روشنه اما سایت باز نمیشه و یهو میبینی خوب میشه . کلا بگیر نگیر داره
اهان. عکس دو تا کامپیوتر که خاموش و روشن میشه رو میگی.البته تو ایکس پی.نقل قول:
تا حالا یه چنین مشکلی پیش نیومده.
مال من گاهی اوقات یهو میبینی اصلا هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه ولی چراغ مودم روشنه. یه بار خاموش و روشن میکنم خوب میشه!!
فقط همین الان نیستش که.همیشه اینطوریه. اگه من کل پهنای باند مرکزم رو بکشم بقیه کاربرا چی؟؟پس واسه اونا باید پایین باشه که اینطور نیست.نقل قول:
از بالا تا پایین این صفحه رو که میبینم هیچکس انلاین نیست . همه رفتن لالا. پس من چرا بیدارم!!!
اقا این هیلتر شکن چرا سرعت رو بالا میبره؟؟ بدون هیلتر شکن سرور اپلود باز سرعتش پاینه اما با هیلتر شکن همین الان که دارم مینویسم 850 دانلود دارم!!!
اخه یکی نیست بیاد بگه این موقع شب پست زدن چی بود!!
حذف شد.تکراری
شما 3 تا لینک با هم گذاشتید دانلود ببینید سرعتتون چقدر میشه ؟نقل قول:
سلام دوستان مخابرات کل استان ها طبق مصوبه 152 نامحدود ها رو برداشتن باید یه 1 ساله بگیریم
اینم تو تاپیک مشهد بود
نقل قول:
اونجا هم ضحی کیش ارائه میده ؟؟
این قانون تو همه استان ها اجرا میشه ؟؟؟
آره مشهد رو اجرا میکنه.
ولی مشکل اینجاست که اون مصوبه ای رو صادر کردن نوشته نامحدود باید حذف بشه وباید طرح های بلندمدت بگیریم
الان ما بهترین اینترنت ایران رو داریم. خیلی بد میشه نامحدود برداشته بشه. یک ساله هم نمیشه به برنامه های اینا اعتماد کرد. 160 هزار تومن هم هست.
کسی خبر نداره اگه خواستیم میشه سرویس یک ساله رو کنسل کرد و پول رو پس گرفت؟
یعنی کم کم باید برداشته بشه؟نقل قول:
نه دادش نمیشه پولو ازشون پس گرفت.اونا گرگ هستن پول گرفتن زدن تو جیبشون:n02:نقل قول:
سرعت بینشون تقسیم میشه.نقل قول:
خوب فعلا که نامحدود مازندران حذف نشده واسه ماه بعد رزرو کنید دیگه. حداقل یک ماه بیشتر نامحدود دارین.