به نظر شما سیم کارت " اعتباری " تبدیل به دائمی کنم بهتره یا یه سیم کارت دائمی بخرم!؟:n13:
Printable View
به نظر شما سیم کارت " اعتباری " تبدیل به دائمی کنم بهتره یا یه سیم کارت دائمی بخرم!؟:n13:
اگه شماره اعتباری که دارید شمارش خوبه و براتون مهمه من تبدیل به دائمی رو پیشنهاد میدم. مثل اینکه تخفیف گذاشته رایتل و با 60 میشه اینکار رو کرد.نقل قول:
رایتل شرایط تبدیل سیمکارت اعتباری به سیمکارت دایمی را با تخفیف ویژه برای شما مشترک گرامی فراهم آورده است. قیمت مصوب استفاده از این سرویس 1,000,000 ریال است که در حال حاضر با هدف جلب رضایت شما رایتلی عزیز، با 40% تخفیف، صرفا به مبلغ 600,000 ریال ارائه می گردد.
از همان خطی که تازه دریافت کردید بعد از 72 ساعت از فعالسازی با مرکز تماس رایتل 200 تماس بگیرید و اعلام کنید که کد ثبت نام سیم کارت هدیه را می خواهید. بعد یک کد براتون پیامک میشه که توسط اون می تونید در بخش ثبت نام سیم کارت سایت رایتل یک سیم کارت اعتباری یا دیتا جدید به نام خودتون یا هر شخص دیگری ثبت نام کنیدنقل قول:
سلام ، از مزاياي رايتل دائمي هم بفرماييد دوست عزيز ، غير از كمتر بودن هزينه تماس ، تو بسته ها و ... تغييري داره ؟نقل قول:
مرسي
ی سیمکارت دیتا هدیه 50مگی مگه اصلا ارزشش رو داره یا 1000دقیقه مکالمه درون شبکه 30روزهنقل قول:
بسته های بینهایت دائمي:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان، رایتل ادعا می کنه پیامک تبلیغاتی نداره، اما با نام Rightel هر روز بین یک تا سه پیامک تبلیغات سرویس های خودش میاد برام. شما هم همین مشکل دارین؟ راه حلی داره بشه قطعش کرد؟
سامانه 800:نقل قول:
این بسته رو هدیه میده ماه اول. تغییر خاصی من ندیدمنقل قول:
همین بسته رو میشه ماه بعد با 48 تومان تمدید کرد. سه ماهه هم 120 توماننقل قول:
دوستان، تماس با سیمکارت دائمی رایتل در حالت رومینگ همراه اول، باز هم همون دقیقهای ۳۳.۳ تومن محاسبه میشه؟
اگر نه، هزینه تماس چگونه محاسبه میشه؟
سوال دیگه اینکه در حالت رومینگ همراه اول، اسم شبکه چه تغییری میکنه؟ یعنی از کجا میشه فهمید روی رومینگ همراه اول هستیم؟
سپاس
هزینه همونه! قبلا مینوشت Rنقل قول:
اما ظاهرا جدیدا هیچی نمینویسه!
دقیقه ای ۲۹.۹ هست نه ۳۳
دوستان از وقتی سیم کارت رایتل انداختم تو گوشیم (همین هدیه بیمه) باتری گوشیم تند تند خالی میشه!
دلیلش چیه؟
ضعیف بودن سیگنال باعث میشه گوشی برای دریافت بهتر سیگنال توان بیشتری رو مصرف کنهنقل قول:
گاهی وقتا هم بالای گوشی مینویسه Rنقل قول:
این مخفف رایتل هست یا میره روی رومینگ؟
منظور رومینگ هست.نقل قول:
آره واسه من R نشون میده در حالی که رومنیگ گوشی خاموش هست
طبق قراردادی که همراه اول و رایتل با هم دارند وقتی روی همراه اول هم باشید باز می تونید از بسته های رایتل استفاده کنید و فقط روی رومینگ ایرانسل خارج از بسته لحاظ میشهنقل قول:
.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
مکالمه رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این طرح سیم کارت و اینترنت رایگان رایتل برای بیمه شدگان تامین اجتماعی واقعا رایگان هست؟
بله. من ثبت کردم و رسید و دارم استفاده میکنم. :n02:نقل قول:
بسم تعالی
هو الباقالی
به نام او که یوتوب را بدون فیلتر آفرید
نحوه باز کردن یوتوب و برخی سایت های دیگر با سیم کارت رایتل به شرح ذیل است
ابتدا یک سیم کارت اعتباری رایتل تهیه میکنید
سپس روی مودم تی پی لینک آرچر میگذارید
و سپس خارج از محدوده 4g رایتل قرار میگیرید تا به همراه اول متصل شود
سپس از یوتوب بدون فیلتر و ایضا برخی سایت های دیگر لذت میبرید
اگر گوشیتون اندروید باشه که دیگه گلا چه گل میشه و عکس ها preview ها و thumbnail ها را بدون هیچ گونه فیلترینگ هوشمند و غیره ذلک نشان میدهد
اگر هم آدم مقید و یبس ی هستید و میخواهید این مهم را به مقامات گزارش دهید باز هم احتمالا آنها به حرف های شما گوش نمیدهند چون رایتل به آمریکایی ها رومینگ میده و به این نهادها وابسته هست و به حرف کسی مثل شما گوش نمیده
یوتیوب بدون فیلتر با اینترنت رایتل دو سه ماه هست و نیاز به استفاده از مودم نیست و همچنین ارتباطی به در شبکه همراه اول قرار گرفتن یا نگرفتن نداره ناگفته نماند که ارتباطی به بحث رومینگ با att هم نداره.یوتیوب در شرق کشور در برخی نقاط با adsl مخابرات هم بدون فیلتر شکن در دسترس هست و از این که این قضیه موقتی هست یا دائمی،عمدی هست یا سهوی اطلاعی در دست نیستنقل قول:
زنده باد شرق کشور! من هم 2، 3 ماه است دسترسی دارم و نگفتم یه ماهه هستم
فقط شرق کشور؟نقل قول:
الان من سیم کارت رایتل ثبت نام کردم قرار برام بیاد یوتیوب بدون فیلتر باز میکنم؟
من شرق نیستم
- - - Updated - - -
فقط شرق کشور؟نقل قول:
الان من سیم کارت رایتل ثبت نام کردم قرار برام بیاد یوتیوب بدون فیلتر باز میکنم؟
من شرق نیستم
نقل قول:
شما الان متوجه شدی که یوتوب بدون .....باز میشه:n02:
الان نزدیک چندین ماهه و نیاز نیست هیچ تغیری توش داده بشه
اینترنت مخابرات رو گفتم شرق کشور رایتل همه جا باز میشه.بله اگر بسته نشه برای شما هم باز میشه فرقی ندارهنقل قول:
با تشکر از برادران شرق و مرکز کشور. در غرب کشور هم تست شد بدون قندشکن، باز هست.
مخابرات؟نقل قول:
مخابرات تست کردم باز نکرد ولی رایتل با سرعت عالی باز کردنقل قول:
رایتل که به شرق و غرب ربط نداره همه جا باز میشه [emoji4]نقل قول:
6 ماه مکالمه رایگان رایتلی
هدیه رایتل به پاس همراهی شما رایتلیهای عزیز
مهلت فعالسازی تا آخر امروز ۶ اسفند ماه از طریق اپلیکیشن رایتل من
rightel.ir/myrightel
نسل چهار رایتل سرور داخلی:
نسل چهار رایتل سرور خارجی:
یه نمونه دزدی هس که سال ها داره ازمون میشه ولی نمیدونم چرا کسی اعتراضی بهش نمیکنه دیگه !
نمیدونم تا حالا سیم کارت اعتباری رو به دائمی تبدیل کردین یا نه !
هزینه تبدیل این سیم کارت از اعتباری به دائمی 60 هزار تومن هست که با مالیات و این چیزا کلا در میاد 65 تومن ! و به صورت آنلاین هم نمیشه پرداخت کرد
باید شارژ بخری
شارژ هم بخوای بخری مالیات ازش کسر میشه . یعنی منی که میخواستم سیم کارتمو دائمی کنم باید 71 هزار تومن خطمو شارژ کنم تا 65 تومن شارژ بشه بتونم این کارو بکنم
....
ایرانسل که اینطوری نیست انلاین میشه پرداخت کرد 50 هزار تومان کامل بدون مالیات!نقل قول:
رایتل اگر اینطور که شما میگی باشه کلاهبرداری هست اونم از نوع گشادش:n31:
فکر نمی کنم اینطور باشه، هزینه تبدیل ۵۰ تومنه هم با رایتل و هم ایرانسل، من ایرانسل تبدیل کردم. همون ۵۰ تومن دادم. برای اینکه خیالتون راحت باشه هر خرید بسته یا تبدیلی خواستین انجام بدین بجای اینکه از شارژ استفاده کنین، مستقیما از طریق درگاه پرداخت کنین.نقل قول:
میشه اینترنت رایتل رو منتقل کرد روی خط همراه اول و ازش استفاده کرد؟
نه فقط میشه وصل شد به همراه اولنقل قول:
یه چیز من متوجه شدم
اگر حالت شبکه روی only 2g باشه بالای گوشی کنار آنتن رایتل می نویسه R ولی اگر حالت شبکه 4g/3g باشه R برداشته میشه
در گوشی های دو سیم کارته به طور اتوماتیک سیم 2 میره روی only 2g
ظاهرا رایتل 2g رو ساپورت نمی کنه درسته؟ و وقتی حالت شبکه 2g باشه میره روی رومینگ
و وقتی رونیگ هست مصرف باتری گوشی هم خیلی میره بالا
شما هم این مشکل رو دارید؟