سروش خان یه گیت وی جستم با سرور بازیم پینگ 130 میده تو کل شبانه رو ز :n19: سرور بازی تو انگلیسه . 2.185.6.1
ممنمون از کمکت ...
Printable View
سروش خان یه گیت وی جستم با سرور بازیم پینگ 130 میده تو کل شبانه رو ز :n19: سرور بازی تو انگلیسه . 2.185.6.1
ممنمون از کمکت ...
با سلام:نقل قول:
دوست عزیز
در این 8ماه که از مخابرات سرویس میگیرم قطعی نداشتم. سرعت دانلودم از سرور های داخلی روی 180 تا 190 هستش.
از سرورهای خارجی هم روی 80 تا 90 به زور میادش.
البته چند روز پیش صبح ها از سرور خارجی روی 300 هم میرفت.
اگه از جبعه تقسیم که توی پارکینگ هستش سیم مستقیم بکشم امکان داره نویز بیاد پایین. و توی سرعت دانلود چشم گیر هستش؟؟؟؟
نقل قول:يكي بگه قضيه اين تست ها چيه؟نقل قول:
خب 0.75 مگ ميشه 96 سرعت دانلود تازه تك لينك!
يا 0.88 كه ميشه 112 پس چطوره كه ميگيد سرعت از 80 بالاتر نميره؟:n24:
کسی نمیدونه چرا از وقتی پورتم رو دادن به اواسیس سرعتم روی تمام گت وی ها از سرور داخل کمه ؟ سرورهای خارج سرعت فضاییست ولی داخلی افتضاح من سایت دولتی و بانک ها رو که لازم دارم به سختی باز میکنم.
512 نامحدوده دیگه :n24: هی میگیم سرعتا واقعی شده یعنی چی :n24:نقل قول:
مال پارس ماندانا هست :n09:نقل قول:
تو هم هی فرصت پیدا کن بپر به ما :n25:
یه تریس بگیر ببینم کجاس، احتمالا همون آذربایجان باشه.نقل قول:
دستور:
کد:tracert 4.2.2.4
اولا که 0.88 مال من نیست.نقل قول:
ثانیا اون 0.75 با هزار تا نوسان اومد البته تا 1 مگ هم رفت ولی خوب سرور داخلی بخوره تو مخشون.
شاید باورت نشه ولی برای من رو گیت وی آذربایجان، سرعت تک کانکشن خیلی زیاده به نسبت بقیه.
ولی چند کانکشنه برای من تا نزدیک 90 هم میره، بیشتر دو رو بر 80 میگرده.
احتمالا تایم اوت داری، خیلی احتمالش کمه که روی همه ی گیت وی ها اینطوری بشه. اونم با سرور داخلی.نقل قول:
بعضی اوقات تایم اوت خیلی میره بالا و یا سرعت تک کانکشنه خیلی کم میشه. در اونصورت هاس که اذیت میکنه.
والا مردم از خداشونه سرعت خارجیشون عالی باشه :n09:
بیا اینم سرور خارجی، جون خودم سرورش اصلِ اصلِ ، مال خارجِ
کیش اواسیس(ای خدا اسم ضایع تر نبود) 512 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سروش الان سرعتمو دوست داری؟:n10:
آره سرعتت خوبه، ایشاا... پایدار بمونه :n09: :n02: خیلی دوستش دارم، فردا میام خواستگاری :n09:نقل قول:
فقط جون عمه ات کیش اواسیس رو درست بنویس :n08:
خیلی جالبه حالا انگلیسیش رو نمیدونم که Kish Oasis هست یا نه، ولی Oasis به آبادی خوش آب و هوای وسط بیابون میگن... کیش که جزیره اس و دورش همه اش آبه :n09:
من 2 روز مودم خاموش نکردم و گیت وی هنوز 0 :n02: پینگ هنوز عالیه . یه 1-2 روز دارم طعم اینترنت و وبگردی خوب میچشم :n01:
سروش الان فهمیدم سرویست چیه ولی یادم رفت تستش چقدر بوده الان به خاطر من مجبوری دوباره تست بزاری وبالاش نوع سرویست رو ذکر کنی.
اسم شرکت ضایع بود تو ضایع ترش کردی .حالا خوبه این اسمی که براش گذاشتی خطری نداره اگر نوع مقابلش بود که خیلی خطرناک میشد.نقل قول:
سروش نمودار عمه ی مارو رسم نکن ، شوهر عمم عرب و خطرناک :D
اقا بخدا اشتباه تایپی بود کیش اواسیس رو اونجوری نوشتم
سر جدتون هی اینقد نقل قول نزنین هی تکرار بشه
من الان پستمو ویراش میکنم شمام ویرایش,کنید
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
:دینقل قول:
ما اینیم دیگه.تازه شبام سرعتم خوبه
با اونم فقط يه حرف اختلاف داره عجيبه:n08:نقل قول:
به اسم شرکت گیر ندین بی ادبا:دی
=-=-=-=-=-=-=-=
پینگ خفن داره میره بالا.
سرعت دانلود در آغاز ساعات رایگان امشب 11 مرداد 1392
خدا کنه امشبم مثل دیشب همینطور بمونه.
شما هم مي تونيد به اسم شركت ما گير بديد پاس مارمالاد(فور اگزمپل!)نقل قول:
البته مي دوني كه شما كلا پارتيت كه ضخامتش زياده هر سرويسي داشته باشي سرعت خفن بهت ميده!
256 كه بودي اونطور ما رو اذيت مي كردي حالا 2 مگ !
آخه بامرام نمي گي شايد يه مسلمون با نت 256 خيلي خيلي واقعي شب رو سر كنه دلش آب ميوفته:دي
ما نگرفتيم شما با اين سرعت خفنتون شبي چند گيگ نصيبتون ميشه.
نه بابا.اینجوریام نیست.در حد نیاز دانلود میکنم.کلاً چیز خاصی واسه دانلود ندارم که.مگر اینکه فیلمی چیزی بیاد.یا به نرم افزار حجیمی احتیاج پیدا کنم.فعلاً که سرعتش داره حال میده.نقل قول:
حساب کتاب بلدی؟بشین ضرب کن دیگه.متوسط سرعت رو 250 بزن.
پینگ آخر شب می یاد بالا
آخر شب مگه پهنای باند کم نمیشه؟!!!!!!!!!!!!
در کل خوب بود
ولی امشب بالا هست
ولی نوسان داره
از دیروز تا حالا توی ساعات رایگان من با همون سرعت طول روز دانلود میکنم.نقل قول:
یا من توهم زدم یا واقعاً تنظیمات مودم تأثیر داره.سرعت در همین لحظه:
نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید چکار کنم ؟؟؟
اصلا" چکار میتونم بکنم ؟؟؟؟؟؟؟
:n13:نقل قول:
250 تقسيم بر 1024 ضربدر 3600 ضربدر 4 تقسيم بر 1024 = 3.43 گيگابايت
3.43 ضربدر 30 = 102.9 گيگابايت.(4 ساعت * 30 = 120 ساعت)
----------------------------------------------256 نامحدود
32 تقسيم بر 1024 ضربدر 3600 ضربدر 24 = 2.63 گيگابايت.
2.63 ضربدر 30 = 78.9 گيگابايت(24 ساعت *30 = 720 ساعت)
------------------------------------------ 512 نامحدود
64 تقسيم بر 1024 ضربدر 3600 ضربدر 24 = 5.27 گيگابايت.
5.27 ضربدر 30 = 158 گيگابايت(24 ساعت *30 = 720 ساعت)
--------------------------------------------------------------------------
2 مگ 8 گيگ = 34000 تومن
256 نامحدود = 17000 تومن
512 نامحدود = 26500 تومن
------------------------------------------------------------
بررسي از سه جنبه مالي؛ زمان و حجم دانلود.
2 مگ محدود در ماه حدود 120 گيگ دانلود مي كنه به اضافه 8 گيگ خودش ميشه 128 گيگ، 256 نامحدود در ماه حدود 79 گيگ و 512 نامحدود حدود 158 گيگ.
پس از نظر ترافيك دانلودي در دوره سرويس 512 با 158 گيگ در ماه برتري داره.
از منظر مالي سرويس 2 مگ دو برابر سرويس 256 هزينه داره. ولي در عمل تنها 1.3 برابر سرويس 256 دانلود داره(102 گيگ در مقابل 79)
در برابر سرويس 512 كه حدود يك سوم ازش گرونتره كه اصلا حرفي واسه گفتن نداره(130 گيگ در مقابل 158 نامحدود 512 )
پس از نظر مالي 2 مگ خيلي مقرون به صرفه نيست(!!!)
از نظر زمان يا شايد به نوعي كيفيت سرويس(سرعت در لحظه)
ميشه اينطور برداشت كرد كه سرويس 2 مگ محدود هر گيگ رو در 1.16 ساعت گرفته. سرويس 256 نامحدود هر گيگ رو در 9.11 ساعت و سرويس 512 نامحدود هر گيگ رو در 4.5 ساعت.
كه خب واضحه كه 2 مگ بهتر عمل كرده حتي اگه يه ضريب مالي رو هم در نظر بگيريم هر گيگ در 1.16 ساعت با 9.11 در ساعت تفاوت زيادي داره هر چند از نظر قيمتي 2 برابر قيمت داشته باشه.
سرویس 512 نامحدود پارس مارمالاد به قول محمدنقل قول:
ریده :n09:
ویرایش کن نقل قولشو مثل من یه دلیل خوب هم براش بنویس :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا من دیگه دانلودهام تموم شده تا AMC یه 10 روز دیگه شروع کنه پخش دو سریالش رو.نقل قول:
هیچ چیزی بدتر از وایسادن برای دانلود شبانه نیست :n09: خدا رو شکر کن میتونی هر چی میخوای مستقیم دانلود کنی... البته سرویست رو بکن 512 که حرص نخوری :n02:نقل قول:
بعضی از گیت وی ها سوییچ میکنن... مثلا همین گیت وی آذربایجان، بعضی اوقات پینگش با لندن میشه 240...اونموقع اگر تریس بگیری میبینی از ترکیه میگذره ولی وقتی پینگش 130 هست از آذربایجانه... نمیدونم چرا اینکار رو میکنن...نقل قول:
داداش تو احتمالا پورتت از مخابرات خرابه.... چند تا مسیر اول رو که روی شبکه ی داخلی هستن، حداکثر باید 20-50 میلی ثانیه بده ولی تو همون اولش پینگت میره 700! باید زنگ بزنی پشتیبانی مشکل رو بگی و پا پیچ بشی بگن مخابرات پورتتو عوض کنه :n25:نقل قول:
تنها خوبی سرویس های محدود اینه که دانلودت متمرکز میشه رو شب ها و لازم نیست تمام روز سیستمت روشن باشه. :n01:نقل قول:
علاف که میگن تویی ها:دینقل قول:
نشسته تحلیل کرده:n08:
اما خدایی کار قشنگی شده.
توی بند مالیت مصرف برق رو هم اضافه کن.برای 2 مگ 4 ساعت رو و برای 512 24 ساعت رو که اختلافش میشه 20 ساعت در 30 روز میشه 600 ساعت اختلاف.اونم توی این فصل که توی خوزستان برق اضافی جریمه میخوره.پیش فرض شما برای محاسبه ی 512 دانلود توی 24 ساعت روز و 30 روز ماه بود دیگه.پس تو که زحمت این تحلیل رو کشیدیفاین ضریب تصحیح رو هم واردش کن و دوباره بند دو رو با یه تبصره اصلاح کن ببینیم چی میشه.
واسه دانلود یه فیلمی مجبور شدم از چیز شکن استفاده کنم و در نتیجه سرعتم افت کرد در این حد:
این الان با چیزشکنه ها.
نقل قول:
وارد كردن زمان در محاسبات هزينه برق مصرفي با توجه به متغيير بودن تعرفه هاي برق مصرفي و متفاوت بودن سيستم ها در توان مصرفيشون كار رو سخت مي كنه.(البته برق در خوزستان در تابستون ارزون تره عكسش در زمستون گرونتره)
ما مي تونيم يه شاخص تعريف كنيم با نام حجم در زمان. حجم رو بر حسب مگ بگيريم و زمان رو ساعت.
پس حجم در زمان سرويس 2 مگ محدود ميشه 938 مگ در هر ساعت.
براي 256 نامحدود : 112 مگ در هر ساعت.
و براي 512 نامحدود : 227 مگ در ساعت.
----------------------------
پس سه شاخص كلي داريم:
1- حجم در ماه 2- هزينه 3- مگ در زمان
از بين 3 شاخص 2 تاش مثبت و يكي منفي هست. پس حجم در ماه و مگ در زمان رو بالاي كسر ميذاريم هزينه رو در مخرج.
پس يه شاخص كيفيت تعريف مي كنيم.
به صورت زير ميشه:
براي مثال براي 2 مگ محدود 8 گيگ حجم در ماهش 110 گيگ هست. مگ در زمانش هم 980 مگ در ساعت. و هزينه 34000 تومن. پس شاخص كيفيت براش ميشه: 3.17
براي 256 نامحدود ميشه: 0.52
براي 512 نامحدود ميشه : 1.35
براي يه مگ نامحدود ميشه حدود 3
براي 2 مگ نامحدود ميشه 5.56
خب پس 2 مگ نامحدود كيفيت بالايي داره. البته نگيد هزينه اش بيشتره چون لحاظ شده. مثلا دو مگ محدود درسته هزينه اش 2 برابر 256 نامحدود هست ولي كيفيتش حدود 6 برابر هست.
مثلا من ميخوام از 256 نامحدود به 512 نامحدود برم هزينه ام حدود 1.5 برابر ميشه ولي كيفيت ميشه 2.5 برابر پس به صرفه به نظر مياد.
بعد از تمام این حرفا،اینو در نظر بگیر که سرویس من 2مگ 4گیگه ها.ماهی 22500 تومن و نه 34000 تومن.پس مخرج کسری که تعریف کردی برای من کوچیکتر و به تبع اون شاخص کیفیت بزرگتر میشه.میشه 4.46نقل قول:
اقا مصرف کامپیوتر مگه چقدره؟؟؟؟
من هر وقت برق بره یا قرار باشه چند روز خونه نباشم کامپیوترم خاموش میشه.
من حیث المجموع هفته ای یه روزم خاموش نمیشه.
هرجوری حساب کنی محدود بدرد نمیخوره ، من یه مدت محدود داشتم ، ایقد حجم اضاف گرفتم که نفسم در اومد.برای یکی مثل من که 24 ساعت میتونم دانلود کنم و میانگین سرعت رو 70 بگیرم
70*3600*24 /1000=6 گیگ
ولی 2 مگ محدود فقط 4 ساعت زمان رایگان داره دیگه؟
250*3600* 4 /1000=3.6 گیگ
بعدم هر وقت دلت بخواد میتونی دانلود کنی، رام گوشیت بپره مجبور نیستی بمونی تا شب و فردا صبح که رام دانلود کنی:n08:
بله . درسته فقط يه اختلاف جزئي داره كه گيگ در ماهش به جاي 110 ميشه 106 در كل ميشه 4.61 كه باز به قول شما بيش از سه برابر 512 هست.نقل قول:
بله دوست عزيز درسته . ولي ما نشستيم با كمك دوستان بررسي كلي تري انجام داديم. به هر حال اينكه نامحدود باشه يك حسن داره ولي خب وقتي گفتيم كيفيت توش در نظر مي گيريم شما يه فايل در رابطه با كارتون كه ضروري هست رو ميخواي دانلود كني مثلا 100 مگ باشه با 512 نامحدود نزديك نيم ساعت بايد صبر كنيد ولي با 2 مگ محدود حدود 6 دقيقه دانلودش ميكنيد كه اين هم فاكتور مهمي هست.نقل قول:
بنابراين وارد كردن زمان صرفا مصرف برق نيست. استهلاك كامپيوتر و وقت گرانبهاي شما هم مهم هست چون همه اطلاعات كه فيلم نيست كه بگيم 2 ساعت ديگه دانلود ميشه عيب نداره.
ممنون که جواب دادی سروش جاننقل قول:
شاید باورت نشه ولی بیش از 20 بار تویه یه هفته زنگ زدم تا حرف میزنم میگن مشکل پهنای بانده و کلی هست و وقتی خیلی گیر میدم بشون میگن مرکز مخابراتیت مشکل داره . رفتم پرسیدم میگن اگه از یه کافو دیگه بم پورت بدن احتمالا" درست میشه ولی هر چی بشون میگم زیر بار نمیرن
دیگه انقدر زنگ زدم که تا میگم مشکل پینگ میگه خونسرد باشید آقای .....
اگه درست نشد شنبه زنگ میزنم بازرسی ازشون شکایت میکنم اینم شماره هاشون :
لطف داری...نقل قول:
منتظر شکایت و فلان نباش... هنوز حضوری گیر سه پیچ بدی بهتره. حالا نمیدونم پورت های شما تو کدوم مرکز وصل میشن، ولی حضوری قطعا نتیجه ی بهتری داره.
سروش با این تست :n30:مسخره ای که گذاشتی دیگه از 512 نامحدود هم منصرف شدم اصلا حساب کتابی تو کارشون نیست همین 2 مگ محدید بهتره
من بالاخره رو فیبر از مخابرات گرفتم.روز اول خوب بود.الان هم پیج باز کردن خوبه ولی دانلود در حد 20 30 کیلو.تماس گرفتم پشتیبانی میگه سراسریه.راست میگن؟چکارکنم؟
دوست عزیز چه سرویس داری؟
بنده که در شمال زندگی میکنم همین مشکل رو داریم سرویس های 128 سرعتش زیر 10 هست
فکر کنم مشکل کشوری باشه
1024 محدود 4 گیگ
دقیقاً.نقل قول:
در کل هر سرویسی مزایا و معایب خودش رو داره که باید دید نیاز هر کس چطوره و بر اساس نیاز انتخاب کرد.
به قول محمد اون سرعت تک کانکشن هست :n09: همون موقع سرعت دانلود تا 80 هم می رفت. تازه اونموقع گیت وی 89 نبود، لینک پرید، هر چی قطع و وصل کردم، تو دهه ی 50 میگشت :n24:نقل قول:
من که تا الان افت سرعت خاصی نداشتم... که مثلا بگم سرویسم 512 بوده و دارن کمتر از سرعت واقعی سرویس میدن :n25:
همین الان:
چطور میتونم درایور کارت شبکه رو کامل حذف کنم ؟
با نرم افزارهایی شبیه CCleanerنقل قول: