آفریننقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرگروه یک تو سهمیه نفر چندمی
منم نوازندگی ام البته رشته های دانشکده سدا صیما :31: رو هم زدم ولی نمیئونم برم یا نه
آفریننقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرگروه یک تو سهمیه نفر چندمی
منم نوازندگی ام البته رشته های دانشکده سدا صیما :31: رو هم زدم ولی نمیئونم برم یا نه
بچه ها هنر کنکورش چجوریاست ؟نقل قول:
من ریاضی بودم الکی رفتم هنر دادم رتبم شد 2000 توی منطقه 1 کمتر . همشو زده بود مجاز
چیز به درد بخوری هم می آوردم ؟
البته من نقاشیم ( گرافیک ) در حد عالی هست .
طرح تاتو می زنم :21:
توی منطقه یک با این نمره هیچی درنمیای .من زیر گروه 5 نفر نوزده دارم سکته میکنمنقل قول:
آهان . آره شنیده بودم هنر باید زیر 100 باشینقل قول:
خدارو شکر هنر نبودم :27:
شور نزن داداش همون چیزی که می خوای میاری :10:
قبول/ واحد تهران مركزي / موسيقي
هرهرهر
کرکرکر
نفر500نقل قول:
البته منم رشته های صداوسیمایی زدم ولی دانشگاه تهران فقط 7 نفر می خواد که عمرن منو بگیره چون بومی نیستم ولی اگه قبول شم با کله میرم :31:
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
نتیجه رو از کجا آوردی؟ مگه اومده؟ اون که واسه فنی ها بود!!! شوخیدی؟نقل قول:
نه بابا اومده.azmoon.net
اینم بگم رشته های هنر همشون کشورین.هرجا باشی مهم نیست
ba salam. mekhactam bdanammvad darsi bray gozenah do dar azmon29 mahr kodam katabha mebashand.mamnonam
منم تهران مرکزی نمایش زده بودم ولی چون خوابگاه نداشت نرفتم :41: ولی این یکی رو دیگه باید برم :31:نقل قول:
به ما هم c یاد میدن و کدنویسی و الگوریتم و این حرفها ... کامپیوتر شهید بهشتی ...نقل قول:
این نیمه متمرکزا خواب از چشامون گرفته:18:
اعلامم نمی کنن زودتر حالا انگار چی هست؟ تازه تکمیل ظرفیت هارو هم اعلام نکردن بعد میگن چون دانشجوها الان 1ماه از ترم رو گذروندن اگه تکمیل ظرفیت بگیره دانشگاهی میل خودشه که نیم سال اول بگیره یا دوم یعنی بچه های مردم کشکن دیگه؟؟؟ حالا بچه های خودشون که آزاد می خونن :21:
اینقدرم که فکر میکنی نیمه متمرکزا واسشون اسون نیست.فرض کن دوباره می خان امتحان برگزار کنن دیگه.باید زمان و مکان امتحانو با دانشگاههاهماهنگ کنن.کلا باید بستر فراهم بشهنقل قول:
ولی این خیلی بده که با سرنوشت بچه ها بازی می کنن اگه می خان کنکور بگیرن دیگه این آزمون دانشگاهش چیه اگه آزمون می خان دیگه کنکور چیه؟ با خودشون در گیرن دیگه:41:
خدا وکیلی تو این دانشگاه ازاد یه عده دزد و مال مردم خور دارن کار می کنن.قرار از ترم دو کلاسا شروع بشه میگن الان باید 60 هزار تومن بدین با یه چک 500 هزاری.از اینکه بچه ها رشته های نیمه متمرکز دارن سو استفاده می کنن.
شما آزاد قبول شدی رفتی؟
اطلاعات داری میگما! من که نرفتم تنها امیدم به همین نیمه متمرکزه که اونم تا زجر ندن نمیذارن رو سایت :2:
به عنوان ذخیره رفتم فقط مدارکمو دادم.اگه سراسری نشد میرم ازاد
خوش به حالتون من که بخاطر خوابگاه نداشتن و هزینه ای که داره نتونستم برم :41:
ولی منم می خواستم رزورو کنم گفتم هزینه اش زیاد میشه... راستی شما هزینه ای هم دادین برای رزروی؟
نه فعلا.همون 500 هزارتومن سفته که قابل استرداده یدونه 60 هزارتومن که اگه نرفتم فکر نکنم پسش بدن
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص اعلام اسامي معرفي شدگان چندبرابرظرفيت رشتههاي مختلف تحصيلي نيمهمتمركزدورههاي (روزانه – شبانه- پيام نور- غيرانتفاعي و غيردولتي- واحدهاي بين المللي علوم پزشكي )دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي به منظور شركت در مراحل مصاحبه ، معاينه ، آزمون علمي و عملي وسايرمراحل گزينش در گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني ، علوم تجربي ، علوم انساني و هنر آزمون سراسري سال 1390
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1082
حالا1روز زودتر بذارن چی میشه؟ ای خداااااااااااااااا
منتظرم ببینم چی میشه :20:
راستی واسه ی آزاد تبریک می گم انشاالله هرچی دوست دارین اتفاق بیفته براتون :8:
نتايج معرفي شدگان حداكثر تا ساعت 16:00 روز دوشنبه مورخ 25/7/1390 بر روي سايت سازمان سنجش به نشاني: www.sanjesh.orgقرار خواهد گرفت.
آقا اعلام شد.برین نگاه کنین.
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا آره من قبولیدم :26:
الهی شما هم بقبولین :10:
حالا مرحله اصلی مونده.این نتایج چند برابر ظرفیته.:10:نقل قول:
بچه ها
اگه کسی که حالا قبول شده و مدارک رو هم ارسال کنه و بره مصاحبه بکنه و بعد قبول نشه یا قبول بشه انصراف بده
1 سال از کنکور محروم میشه یا نه ؟
منظورم این هست که می تونه سال دیگه کنکور بده و مثلا بره دولتی.....؟
تکمیل ظرفیت کی میاد ؟ این نیمه متمرکز قضیه اش چیه ؟؟
چندبرابر ظرفیت؟؟؟نقل قول:
مگه این نیمه متمرکز نبود؟ دیگه مصاحبه و عملیش مونده دیگه!
نه آبجی :20:نقل قول:
5 برابر ظرفیت اعلام قبولی کردن و بعد تو مرحله دوم و اصلی از هر 5 نفر یکی رو قبول می کنن
برای پزشکی اینجوریه
بله چند برابر ظرفیته.تو دفترچه حتی زیرش خط کشیده که معرفی چند برابر رشته های نیمه متمرکز به عنوان قبولی نهایی محسوب نمیگردد.نقل قول:
حالا این که چند برابر ظرفیت باشه به رشته بستگی داره.مثلا همونطور که گفتن برای رشته های علوم پزشکی 5 برابر ظرفیته و از هر 5 نفر اعلام شده یکیش رو با توجه به تراز و رتبه و امتیازی که از مصاحبه به دست میاره قبول اعلام میکنن.
راستش من بازیگری کارگردانی سوره رو قبول شدم امروزم دارم میرم 5900 رو واریز کنم ولی اصلن نمی دونم عملی چی می خوان ازم !
سوالای احکام و دینی رو یه کمی خوندم که بلد باشم ولی عملی هیچی نمی دونم که :41:
پس امکان داره این همه صبرم برای اعلام نتایج بیخودی باشه و قبولم نکنن؟! :13:چه بد!
:8:
هرچی رشته نوازندگی بود مجاز شدم
فقط مونده تلاش خودم و دعای بچه ها!
زهرا خانم من امروز ازبچه های دانشگاه ازاد می پرسم چه سوالایی میپرسن بهت میگم
کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
خیلی مهم هست !
خب قبول نشی اصلا اسمت تو لیست ثبت نامی های دانشگاه نوشته نمیشه که بعدا برات مشکل ساز بشه.نقل قول:
راستی برای مصاحبه گفتن 5900 برای اعلام آمادگی شرکت در مصاحبه و تو شرایط دانشگاه نوشته 50 تومن برای مصاحبه باید بدیم.حالا اگه یکی قبول نشه 55900 تومن میپره؟
خیلی خیلی ممنونم داداشی :11:نقل قول:
مبارک باشه قبولیتون.
راستی میشه برام بپرسین که اگه من بخوام بیام آزاد در صورتیکه نیمه متمرکز رو قبول نشدم(خدای نکرده) و در صورتیکه قبلن برای ثبت نام آزاد که باید می رفتم و نرفتم که رزرو کنمش می تونم برم و صحبت کنم و با نیم سال دومی ها برم سر کلاس و پول این مدت رو هم بهشون بدم؟
آزاد نمایش قبول شده بودم.
راستی درمورد خوابگاه نداشتنشم دونستین کمکم کنین که الان اونایی که شهرستانین کجا میمونن که کسی رو هم تهران ندارن؟
من نمی خوام سال دیگه کنکور بدم یعنی دیگه نمی تونم :41:
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
من 5900 رو امروز واریز کردم اما 50 تومن رو ندیدم کجا نوشته بود؟ چه دانشگاهی؟ من سوره کد 5611 قبولیدم :20:نقل قول:
مثل این که فقط برای پزشکی ها هست.نقل قول:
میتونی الان بری ثبت نام کنی فقط شهریه ثابتو بدی بعد مرخصی بگیری.یه دختررو امروز دیدم دیر اومده بود ثبت نام اوناهم قبولش کردن.بعد اینکه بچه ها از شهرستان اونجا زیاد میان .میتونی باهاش اتاق بگیری.نقل قول:
منم امروز ثبت نام کردم بعد مرخصی گرفتم .اما شهریه ثابت ندادم.در ضمن یادم رفت نمایشو بپرسم.شنبه میرم می پرسم.در ضمن گرافیک چی شد؟
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
هرکی فیششو ثبت کرده بگه شماره فیش کدومه؟
یه دونه قرمز 6 رقمی هست نمیدونم اونه یا نه؟
اگر امسال روزانه ذربیای چه متمرکز چ ن متمرکز محروم میکنننقل قول:
سلام و تبریک.امیدوارم همگی در مصاحبه قبول بشید
ببخشید دوستان تکمیل ظرفیتا اومده؟هم ازاد هم سراسری
برای دوستم میخوام تجربیه امکان داره داروسازی ازاد تهران بتونه بره؟ترازش ۶۰۰ تا فرق داشت.میدونم اختلاف زیاده اما شما هم بگین ممنون
آخه مشکلم اینه که الان نمی تونم بیام تهران چون یه جابجایی خونه داریم و کلی درگیریم.نقل قول:
می تونم بمونم تا جواب نیمه متمرکزم بیاد اصلیش؟ یا دیگه دیر میشه وقبولم نمی کنن؟
اگه دیر میشه آبان که باید برای عملی برم تهران آزاد هم برم ثبت نام و رزرو؟
و اینکه مثلن تا چه حدودی پول ببرم با خودم؟ اگه رفتم؟
شما که رفتی ثبت نام چیزی هم پرسیدن مثل گزینش ازتون؟
شنبه؟ ممنون پس منتظر میمونم خداکنه یادتون نره.
راستی راستی لطفن برام بپرسین که کلاساش چند روز در هفته هست؟
ببخشین تورو خدا خیلی سوال پرسیدم و اذیتتون کردم :11:
چون اول مدنظرم رشته ی کارگردانی بود اونو زدم. گرافیک و نمی خواستم زیاد :31:
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
راستی شماره ی فیش همون قرمز رنگه هست .
ولی نمیدونم باید تو سایت سنجش واردش کنیم یا موقع آزمون عملی با خودمون داشته باشیم تو نوشته ها که دیدم باید اصل فیش رو اون روز با خودمون ببریم و چیزی در مورد وارد کردن تو سنجش نداشت ولی یکی تو انجمن گفته بود باید وارد سنجش کنیم!