نقل قول:
harvest moon:hero of leaf valley
که برای psp عرضه شده......
البته قبل از اون هم یه دونه به نام:
harvest moon:animal parade
برای wii عرضه شد
Printable View
نقل قول:
harvest moon:hero of leaf valley
که برای psp عرضه شده......
البته قبل از اون هم یه دونه به نام:
harvest moon:animal parade
برای wii عرضه شد
یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها یه چیز جالب فهمیدم ولی هنوز مطمئن نیستم،گفتم با شما مطرح کنم تا به جواب برسیم!
من تو سیو جدیدم 30 بهار سال اول هستم!تو این ماه فقط 2 بار بارون بارید ولی نکته ی جالب این بود که :
اون روزایی که بارون بارید بیشتر از 150 دونه محصول تو مزرعه رشد کرده بود!!
حالا سوالم اینجاست که :
آیا رشد محصول زیاد با بارش بارون رابطه داره یا نه؟
به نظر من که داره!چون تا بخوای تموم محصولات رو بفروشی ساعت 5 p.m شده و حتی گذشته!!
منتظر نظرات شمام هستم به خصوص ایمان جان :20:
سلامنقل قول:
والا سوالتو درستو حسابی نفهمیدم ولی اینی که میگم استقرا استنتاجی نیست:27:(واسه خودش ریاضیاتیه دیگه):
1- هرچقد بذر بیشتری کاشته باشین بارون بیشتری میاد
2- هر محصوص در دوره و زمان معین خودش رشد میکنه ولی:
30 بهار میتونین بذر محصول تابستان بکارین...30 تابستان بذر محصول پاییز
سعی کنید همون روز که بذر میکارید ابشم بدید
یکم دقت کنین میشه تو سه سال از هر محصول 999 تا کاشت ولی اگه تو سه سال هم نشد سال چهارم و پنجم هم یه دوره از بازیه(البته فکر کنم)
دلیل: دمو کای با پاپوری که صفحه قبل؟ گذاشتم نتونستم تو سه سال ببینم ولی سال چهارم تونستم ببینم
نمی گم هر دموی ولی بعضی از دموها رو میشه سال های بعدی دید
البته عروسک خانوم میتونن سال سوم این دمو رو ببینن
کسی میدونه سال چهارم چه دموهای میشه دید
aqu...(اسمش تو این حدودا بود) یه دمو تو پروفایلم گذاشت مربوط به سال چهارم بود
سلام
من سال دوم تابستان هستم.
روز عید اکثرا دیدم روز عید بهم تبریک گفتم
قاعدتا به هر کی بیشتر هدیه بدیم، همون اشخاصم بهمون روز عید یا روز تولدمون رو تبریک میگن.
ولی شاید به همه دوستانی که این بازی رو انجام میدن Won فروشنده چینی به هیچ کس این روزها رو تبریک نگفته باشه!
من جدیدا رفتم تو نخش. از همه چیز خوشش میاد ولی نه خیلی زیاد. به جاش خیلی از زیورالاتی که آهنگری میسازه خیلی خوشش میاد ولی نامرد به میخواد بفروشتش. به نظرم اگه باهاش رفیق بشیم بذر های جدیدی برای فروش بیاره مثلا همین گل جوجه یا گاو. حالا میرم ببینم چه طور میشه.
کسی نظری در این مورد داره؟
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد عکس:
زیور الات گرونه...بهش ماهی بزرگم بدی اینطوری حال میکنه
من زیاد رفتم تو نخش...بی...پدر گذاشتم سر کار
یه عالمه بهش چیز میز دادم ولی انگار نه انگار
حال شما سعیتو بکن...ولی من نزدیک 200 بار اینطوری خوشحالش کردم ولی انگار نه انگار
پس عجب آدم نامردی این won
خوب پس برگشتیم سر جای اول
آقا ایمان من هنوز سال دوم . اگه یادتون باشه قبلا یک ایده ای راجب فروختن محصولات در یک سال به طوری که zack همیشه خوشحال بشه دادم. من خودم با این وضعیت سال دومیم نمیتونم شما اگه تونستی یک امتحانی بکن.
نقل قول:
امیر جان من ایده ی شمارو نمیدونم ولی واسه اینکه Zack همیشه دهنش تا بنا گوش واشه یه کاره خیلی ساده باید بکنی!اونم اینکه :
مبلغ فروش هر روز شما باید حتما بیشتر از 10000G باشه!همین:20:
[QUOTE=iman reza;5894548]سلام
والا سوالتو درستو حسابی نفهمیدم ولی اینی که میگم استقرا استنتاجی نیست:27:(واسه خودش ریاضیاتیه دیگه):
1- هرچقد بذر بیشتری کاشته باشین بارون بیشتری میاد
2- هر محصوص در دوره و زمان معین خودش رشد میکنه ولی:
30 بهار میتونین بذر محصول تابستان بکارین...30 تابستان بذر محصول پاییز
سعی کنید همون روز که بذر میکارید ابشم بدید
یکم دقت کنین میشه تو سه سال از هر محصول 999 تا کاشت ولی اگه تو سه سال هم نشد سال چهارم و پنجم هم یه دوره از بازیه(البته فکر کنم)
دلیل: دمو کای با پاپوری که صفحه قبل؟ گذاشتم نتونستم تو سه سال ببینم ولی سال چهارم تونستم ببینم
نمی گم هر دموی ولی بعضی از دموها رو میشه سال های بعدی دید
البته عروسک خانوم میتونن سال سوم این دمو رو ببینن
کسی میدونه سال چهارم چه دموهای میشه دید
aqu...(اسمش تو این حدودا بود) یه دمو تو پروفایلم گذاشت مربوط به سال چهارم بود
ایمان جان منظورم این بود که:
وقتی محصول در میاد اگه بیشتر از 150 دونه باشه بارون میباره اون روز!
چون من روزای 18 و 29 که به وضع هوای فردای اون روزا (19 و 30) نگا میکردم
دیدم هوا بارونی خواهد بود!
روزای 19 و 30 که رفتم مزرعه دیدم کلی محصول در اومده که بیشتر از 150 دونه بود از محصولای مختلف،جوری که نتونستم تا 5p.m همشو بفروشم و موند واسه روز بعد!!
ایشالا که منظورم و رسونده باشم:46:
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم پر آّبی رو از آهنگری بخرم یکی کمک کنه چی باید بهش بدم......
:alex fera آقا من هر کاری میکنم نمیتونم پر آّبی رو از آهنگری بخرم یکی کمک کنه چی باید بهش بدم
دوست عزیز پر آبی تو آهنگری نیست!!تو سوپر مارکت هست!!
دوستان کسی میدونه بعد 3سال بازی چی میشه؟؟؟
داستان شهر واقعیت داره یا نه؟؟؟
دوستان کسی میدونه بعد 3سال بازی چی میشه؟؟؟
داستان شهر واقعیت داره یا نه؟؟؟
من خودم تازه تو این سایت عضو شدم،ولی اکثر تاپیکای مربوط به این بازی رو خوندم!
یه زمانی داغ ترین بحث این بازی " شهر " بود!!
خیلیا میرفتن شهر ! ولی وقتی ازشون دلیل و مدرک یا عکس و ... خواسته میشد، یکی میگفت هارد کامپیوترم سوخته!!!یکی میگفت تو سیو قبلیم بوده که اونو حذف کردم!!!یکی میگفت دوستم رفته شهر ولی 200000 میفروشه سیو خودشو!!! یکی دیگه میگفت . . . .
خلاصه اینکه مدرکی نشون داده نشد که نشون بده " شهری" در کار هست!!
اونایی که تا حالا نتونستن برن شهر میگن که این بازی توسط شرکت سازندش " ناقص " ساخته شده!!!!
و اینکه بعد از 3 سال در صورتی که پیشرفت خوبی داشته باشی (درصد پیشرفت مزرعه بالای 30% باشه) یه بازی 15 ساله رو خواهی داشت!!
خوب من که پر آبی رو توی سوپر مارکت ندیدن لطف میکنید یه عکس بذارید......
دوست عزیز برای خرید پر ابی باید حتما یکی از دخترها قلبش قرمز باشهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط alex fera [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من که پر آبی رو توی سوپر مارکت ندیدن لطف میکنید یه عکس بذارید......
دوست عزیز برای خرید پر ابی باید حتما یکی از دخترها قلبش قرمز باشه
Alex عزیز " پر آبی " مثل جریان وجود یا عدم وجود شهر نیست که فقط من ادعاشو کرده باشم و الان واسه اینکه اثبات کنم تو سوپر مارکت هست بخوام عکس بذارم!!
و یه نکته تو تکمیل حرفای Mohamad021 :
پر آبی هم تو سوپر مارکت هست که حتما باید از اونجا بخری!و هم Won داره که نباید از اون بخری چون قلابی خواهد بود!!
و اینکه رنگ نارنجی و قرمز تو بازی خیلی شبیه هم هستند و احتمالا شما رنگ نارنجی رو با قرمز اشتباه گرفتی!!وگرنه وقتی که قلب دخترقرمز باشه پر آبی تو سوپر مارکت موجوده!بری تو سوپر مارکت بپیچی سمت راست خواهی دید!
ایمان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد آرایش زمینت یکم بحرفیم!!!
محصولایی که رشد مجدد دارن وبوته شون میمونه رو تو به شکل 6 ردیف چسبیده بهم میکاری،نه؟؟؟؟
بعد وقتی بار اول رشد کردن و ردیف اول و چیدی با داس اون ردیف و از بین میبریش و میری سراغ اون یکی ردیفا!!!؟درست گفتم دیگه؟؟
به نظرت این کارت به صرفه هست؟
کسی میدونه اینتو چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
درباره نوع بذر پاشی که یه بار در موردش بحث کردیم؟....نه؟
فرقی نمی کنه بذر چه محصولی رو تو اون ردیف شیشتایی میکاری
ولی محصول های که دوباره رشد میکند اره به این روش کار میکردک که محصول میوه وسطی هارو میچیدم بعد با داس از بین می بردمشون....به دلایلی که گفتم بهترین راه بذر پاشی همینه
من تو سال تونستم از همه محصولا 999 تا بکارم بیشتر دموهارم دیدم
البته از گلخونه هم کمک گرفتم
در باره عکس امیر جان
یه بار خواهش کردم که عکسو با سایز کوچیک برامون بذارین....این عکس های سایز بزرگ نمیذارن صفحه زود باز شه
این عکس هم از اون عکسای جنجالی بازیه که به نتیجه نرسیدیم
من هرکاری کردم نتوستم بازش کنم..خیلی دنبال افتادم نشد
چشم ایمان جان حجمشو کم کردم. این یکی از دستم در رفت که درست کردم.
ولی خیلی جالبه که هنوز نتونسته کسی بازش کنه. یا باید کلیدشو پیدا کرد یا خود Ann باید برامون بازش کنه
خوب تو بازی ماری یک کتاب بهم داد که توش یک داستانی بود که من ربطشو به بازی پیدا نکردم. بهشم میخوام پس بدم ازم نمیکیره. به چه دردی میخوره؟
سوال دوم الان من سال دوم و تولدم 14 تابستونه
تو اون روز فقط دکتر با آهنگر بهم تولدمو تبریک گفتن. کسی بوده که همه اهالی بهش تبریک بگن؟
فکر نکنم باز شه..شایدم بشه..
کتابه ربطی به بازی نداره فقط یه دمو از بازیه....داستانو تا اخرش بخون بعد از سه روز کتابو بده بهش در مورد داستان ازت سوال می پرسه
منم خیلی کنجکاو بودم همه اهالی بهم تبریک بگن....ولی نشد....همیشه دو سه نفر اینکارو نمی کردن
ایمان رضا:
سلام
درباره نوع بذر پاشی که یه بار در موردش بحث کردیم؟....نه؟
فرقی نمی کنه بذر چه محصولی رو تو اون ردیف شیشتایی میکاری
ولی محصول های که دوباره رشد میکند اره به این روش کار میکردک که محصول میوه وسطی هارو میچیدم بعد با داس از بین می بردمشون....به دلایلی که گفتم بهترین راه بذر پاشی همینه
من تو سال تونستم از همه محصولا 999 تا بکارم بیشتر دموهارم دیدم
البته از گلخونه هم کمک گرفتم
سلام ایمان جان:20:
حرفت درست.روشتم خوبه که تونستی تو سه سال همه محصولات و 999 بکنی.
یه روش دیگه ام میشه به کار بست واسه محصولاتی که رشد مجدد دارن.اونم اینکه به جای 6 ردیف،2 ردیف طولانی بذر بکاریم! اونوقت میتونیم تمام محصولات رشد کرده رو بچینیم و دیگه نیازی نیست با داس از بین ببریمش و حسن دیگه اینکه دوباره و سه باره و چهارباره و . . . برداشت خواهیم داشت.
سلام کسی بوده 10 تا توت فرنگی قدرتی رو کامل بدست اورده باشه ؟!
آخه تو یک سایت انگلیسی زبانی دیدم که 10 در صد بازی مربوط به توت فرنگی هاست
من خودم 9 تا شو بدست اوردم که فقط مال مسابقه اسب سواری مونده که از قبل 400 مدال دارم که سعی میکنم سال بعد به 1001 برسونمش تا کامل کنم.
راستی تو صفحه 338 صحبتی در مورد عکس اهالی بود.
دقیق نمیدونم ولی 10 سال پیش که این بازی رو میکردم بعد از اینکه تو مسابقه اسب سواری اول شدم Kano ازم یک عکس گرفت و اون عکس بالای کابینت قرار گرفت. دقیق معلوم نبود که چی بود. شاید همین عکس اهالی بود!!!
آره راست میگی منم یادمهنقل قول:
البته یه دونه نبود چند تا بود...
---------- Post added 06-03-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 05-03-2011 at 11:59 PM ----------
بچه ها راستی این بازی برای پی سی ترینر هم مگه داره ؟! کسی داره؟! عمل میکنه؟!
سلام به نظر میاد هنوز برای ps3 نیومده باشهنقل قول:
منبع :کد:http://community.us.playstation.com/thread/1157210?start=0&tstart=0
سلام يه بازي مثل اين براي PC مي خوام هست؟!
البته موس و كليك نباشه ها...
من كه كلافه شدم پس اين دوره آموزشي كي تموم ميشه؟!
حتي نميتونم به مديرا پيام بدم و پست هام هم بعد از 12 ساعت تاييد ميشه انگار كه مديران و همكاران خوابند...
نه منظورم پی سی ( کامپیوتر) بود نه ps3!نقل قول:
ترینر داره؟!
سلام دوست عزیر شما با این نرم افزار epsxe160 میتونین این بازی رو در pc انجام بدین که توضیحات این نرم افزار در صفحات اول این تاپیک یافت میشه!!!نقل قول:
یک سر به این لینک بزنینکد:http://rapidlibrary.com/index.php?q=epsxe160&filetype=0
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
من که نمیدونم هست یا نه باید منتظر نظر دیگران باشین!!!نقل قول:
بله،مي دونم دوست من...نقل قول:
سلام دوست عزیر شما با این نرم افزار epsxe160 میتونین این بازی رو در pc انجام بدین که توضیحات این نرم افزار در صفحات اول این تاپیک یافت میشه!!!
من الان 2 ساله كه دارم اين بازي رو با دpc بازي مي كنم...
مشابهش رو مي خوام...
دوست عزیز من نسخه ای از این بازی رو دارم که اصلا احتیاج به نصب هیچ گونه نرم افزار جانبی نداره!نقل قول:
amir wish:
سلام کسی بوده 10 تا توت فرنگی قدرتی رو کامل بدست اورده باشه ؟!
آخه تو یک سایت انگلیسی زبانی دیدم که 10 در صد بازی مربوط به توت فرنگی هاست
من خودم 9 تا شو بدست اوردم که فقط مال مسابقه اسب سواری مونده که از قبل 400 مدال دارم که سعی میکنم سال بعد به 1001 برسونمش تا کامل کنم.
راستی تو صفحه 338 صحبتی در مورد عکس اهالی بود.
دقیق نمیدونم ولی 10 سال پیش که این بازی رو میکردم بعد از اینکه تو مسابقه اسب سواری اول شدم Kano ازم یک عکس گرفت و اون عکس بالای کابینت قرار گرفت. دقیق معلوم نبود که چی بود. شاید همین عکس اهالی بود!!!
آره 10 تا توت فرنگی رو میشه بدست آورد...حتی عکس صفحه اول منوی استارت هم تو این تاپیک گذاشته شده که 10 تا توت فرنگی بدست اومده!!!
تو سایت Natsume تو قسمت توت فرنگی ها نوشته که شما میتونین 11 تا توت فرنگی هم بدست بیارین!!!!!:20:
اون عکسی هم که گفتی بعد از مسابقه Kano میگیره عکس شما و اسب هست که روی کتابخونه شما قرار میگیره!!
ولی در مورد عکس اهالی دقیق اطلاع ندارم:41:
اگه دوستای دیگه در مورد اون عکس اطلاع دارن راهنمایی کنن.
ببخشيد ولي من حوصلم نميشه 600 صفحه رو بخونم...
آخر كسي به شهر نرفت؟
عكسي...
سيوي...
چيزي بزاريد...
royal falcon:
ببخشيد ولي من حوصلم نميشه 600 صفحه رو بخونم...
آخر كسي به شهر نرفت؟
عكسي...
سيوي...
چيزي بزاريد...
دوست عزیز نیازی نیست 600 صفحه بخونی !!
صفحه 590 به جواب این سوال خواهی رسید،جواب داده شده!
ایمان جان در مورد محصول مهمی مثل آناناس که 21 روز طول میکشه رشد کنه و اگه روز 30 بهار بذر پاشی کرده باشیم، اونوقت روزای 20 ، 25، 30 تابستون 3 بارمحصول میدن!به نظرت با صرفست که چه جوری کنیم؟؟
با روش تو همون روز 20 تابستون که اولین بار آناناس ها رشد کردن،اکثر بوته های آناناس از بین خواهن رفت!!
اگر من قبول داشته باشی جوابتونو بدمنقل قول:
من آناناس رو توی گلخونه کاشته بودم و خیلی سریع به پول هنگفتی رسیدم
تو گلخونه جز آناناس چیز دیگه ی نداشتم
نقل قول:
سلام
من با جواب دوستمون تا حدی موافقم
بهتره انانس رو تو گلخونه بکاری
و اینکه
طوری برنامه ریزی میکنیم که تو 2 سال 5 نوع محصول تابستون به جز اناناس رو به حد 999 بروسونیم که سال اخر بتونیم نصف بیشتر مزرعه رو اناناس بکاریم
سلام
ایمان فک کنم تو دور مزرعت حصار نمیکشی،نه؟
البته کار خوبیم میکنی!چون 3،4 ردیف اضافه میشه واسه کاشت محصول.
ولی خواستم اینو بگم که:(البته به احتمال زیاد میدونین!:20:)
سگی که به مزرعه حمله میکنه،از حصار چوبی که (سالم) باشه نمیتونه عبور کنه!!
ولی از سنگ و یا چوبی که بارون خورده و خراب شده رد میشه!!
واسه اینکه وقتی حمله میکنه نگران کم شدن قلب حیوونا نباشیم بهترین کار اینکه:
یه حصار چوبی که کشیدیم ، ردیف اول بیرون اون حصار و خالی بذاریم ( بهتره چمن بکاریم ) و دوباره دور اون یه ردیفی که چمن کاشتیم چوب بذاریم(چوب همیشه سالم باشه تا سگ نتونه رد شه)
اونوقت دیگه سگ هر چقد زور داره پارس کنه:31: حیوونا عین خیالشون نیست!!
البته همین مطلب و Amir wish عزیز هم تو صفحه 587 تو قالب عکس گذاشته بودن که جا داره ازش صمیمانه تشکر کنم.:20::11:
و اینم در مورد آرایش مزرعه هم بگم
که من در زمانی که آپاشم رو پیشرفته نکرده بودم
3*3 شخم میزدم اما
از یک طرف یه خونه رو حذف می کردم که به وسطی دسترسی داشته باشم
یعنی مثلا اگه مخواستم خیار بکارم توی 8 خونه می کاشتم
اینطور خیلی خوب بود
البته وقتی قدرت آپاشم زیاد میشد و ارتقاش میدادم
محصول ها رو 3*3 میکاشتم و اونای که رشد مجدد داشتن آخرین بار یعنی وقتی 29،30 که آخرین بار محصول دهی شون بود و بعدش ساقشون رو میزدم وسطی رو بر میداشتم
دوستان ميشه يه سيو خوب برام بزارين تا ادامه بدم؟
من با مبدل رو كامپيوتر بازي مي كنم...
مي خوام تا 15 سال كامل بازي كنم...!
این رو هم یادم رفت بگم
از اونجا که سخت ترین کار تو بازی شاید ارتقا تبر و چکش باشه چون تو مزرعه وقتی سنگ ها و چوب ها رو بشکنی دیگه خیلی کند می شه پیشرفتش داد من از این کار رو می کردم که این روش کمترین وقت تلف بشه هم زود پیشرفت کنه!
وقتی که کارم تو مزرعه تموم می شد!
آب دادن و برداشت و غیره،
بیکار بودم
به معدن پشت آبشار می رفتم و تا میتونستم الکی تبر رو به زمین می کوبیدم
فکر کنم با 3 تا توت فرنگی 70 تا 77 ضربه می شد زد بدون اینکه مریض شی
بعد که احتمال از حال رفتنش بود بیرون میومدم توی حموم 1 ساعت استراحت میکردم
اونوقت دوباره سرحال می شد!
و از اونجا که تو فضای بسته بازی وقت نمی گزره با این روش من توی هر ساعت کلی تبرم رو قوی میکردم تا بتونم پیشرفتش بدم
چکش هم همین طور،
به نظر من این بهتر روش برای افزایش قدرت تبر و چکشه،
اگر هم شخم زنتون رو می خوایید افزایش بدید چه بهتر
همین کار تو معدن کنید کلی هم سنگ قیمتی گیرتون میاد
اما از 70 تا تجاوز نکنید
-----------------------------------------------------------------------------------
Iman Reza:سلام
من با جواب دوستمون تا حدی موافقم
بهتره انانس رو تو گلخونه بکاری
و اینکه
طوری برنامه ریزی میکنیم که تو 2 سال 5 نوع محصول تابستون به جز اناناس رو به حد 999 بروسونیم که سال اخر بتونیم نصف بیشتر مزرعه رو اناناس بکاریم
دوستمون خوب گفتن!ولی منظور من فقط زمین بود،نه گلخونه!!!و طرز آرایش زمین!
در کل فک کنم هر دو روش خوبه،و محصولات برداشت شده تو هر دو روش تعدادشون نزدیک به هم باشه!
در مورد خود گلخونه هم به نظر من گلخونه واسه محصولایی که رشد مجدد دارن جون میده!!
خیلی زود مقدار فروش محصول و میبره بالا!!
من تو گلخونه تو سیو قدیمیم همیشه آناناس کاشتم با طرز آرایشی که امکان برداشت 40 دونه آناناس رو تو هر دفعه رشدش میداد!!:5:و با احتساب آناناس هایی که فصل تابستون میکاشتم خیلی زود رسوندمش به 999 .
با محصولات فصل پاییز که چندان مشکلی نداریم!
چون دوره رشد و رشد مجددشون کوتاهه!!
ولی تابستون یکم محصولاتش دیر رشد میکنن مخصوصا Pine Apple و Pumpkin!!
اگه اشتباه نکنم حتی Corn هم 15 روز طول میکشه رشد کنه ولی رشد مجددش 3 روزه!!
واسه من corn خیلی محصول با حالیه:20: هم دوره رشد مجددش خیلی کمه.هم اینکه میشه تبدیلش کرد به Chicken Food :20:
درسته،ولي گلخونه وقتي خوبه كه خراب نشه...نقل قول:
مال من هميشه بعد از طوفان خراب ميشه...
حتي وقتي كه سگم رو داخلش ميزارم...!
RoyalFalcon:
درسته،ولي گلخونه وقتي خوبه كه خراب نشه...
مال من هميشه بعد از طوفان خراب ميشه...
حتي وقتي كه سگم رو داخلش ميزارم...
برای خراب نشدن گلخونه تو صفحات قبلی راجع بهش بحث شده!!!و راه حل هایی که گفته شده امتحان شده هستن!
اگه گلخونت نابود بشه در صورتی که سگتم توش بوده،اونوقت که سگم نابود میشه!!!:13::18:
ميشه يه آدرس دقيق بدين!نقل قول:
كدوم صفحه؟!
چه كار بايد بكنم؟
و البته در مورد سگ هم توي اون كتاب نوشته شده بود...