ضررش زیاده ولی بهتر از اینه که ادکلنی داشته باشی که ازش خوشت نیادنقل قول:
زجرآوره:31:
اگر از بوی اوپیوم زنونه خوشت میااد برو ابسشن از کلوین کلین هم تست کن. یا خوده اوپیوم مردونه
اینا جز بهترینهای شرقی هستند
Printable View
ضررش زیاده ولی بهتر از اینه که ادکلنی داشته باشی که ازش خوشت نیادنقل قول:
زجرآوره:31:
اگر از بوی اوپیوم زنونه خوشت میااد برو ابسشن از کلوین کلین هم تست کن. یا خوده اوپیوم مردونه
اینا جز بهترینهای شرقی هستند
آره باهات موافقمنقل قول:
زنونش خیلی تنده با مردونش بیشتر موافقم فقط موندگاری و پخش بوش نمیدونم چقدره
ابسشن رو هم میرم یه تست میکنم ببینم چجوریاست
بازم ممنون
موندگاری اوپیوم که دیگه گفنتن نداره. مخصوصا پخش بوش خیلی خیلی بالاستنقل قول:
آبسشن مردونه به طرز وحشتناکی منو یاد عطر مشهدی میندازه.تسترشو 43 قیمت دارم.لامصب عجب موندگاری خوبی هم داره.نقل قول:
سلام
من یکی از دوستانم یه عطری به خودش زده بود اسمش رو پرسیدم گفت Sexi grafity
از این اسانس ها بود
ولی من اصلا از این عطر اسانس ها خاطر خوبی ندارم
چون تا حالا چند بار گرفتم هر بار مشکل داشته
مثلا یه بار اسانس 212 گرفتم انقدر چرب بود وقتی به لباس میزدی لباس رو لک میکرد
وقتی هم به صورت یا بدن میزدم بعد از نیم ساعت یه ساعت صورتم میسوخت و قرمز میشد:19: طوری که باید حتما چند ین بار صورتم رو میشستم
حالا نمیدونم دوستان هم این مشکل را دارن یا نه ؟!!
ولی این Sexi grafity بوش خوب بود یه جورای بوی میوه میداد اگه اشتباه نکنم
دوستان کسی این رو تست کرده موندگاریش خوبه ؟!!
بعد به جز اسانس مثلا ادکلن هم داره ؟!!
مشکل من با ادکلونها اینه که در تشخیص بو به مشکل برمیخورم
یه چیز خوشبو با قیمت مناسب سراغ دارید؟
عطر مشهدی رو من تا به حال تست نکردم، بوش تو چه مایه هاییه؟ از اینا که میزنی سر درد میگیری که نیست؟ آخه بعضی از این گرون ها اینجورییهنقل قول:
میدونی که سلیقه افراد در زمینه بوی ادکلن فرق میکنه یه چیزی که من میگم خوشبو هست ممکنه از نظر شما آشغال باشهنقل قول:
بهتره بگی چجور بوهایی رو دوست داری تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن
سلام علیک.یکی دو روز درگیر بودم حامد جان.:31:اینجا پیشرفتی داشته خدا رو شکر:31:نقل قول:
چشامون به جمال ادکلن های شما هم روشن شد.خدا بیشترشون کنه.
تو زندگی همیشه بوها خاطره ها هم به یاد میارن.خیلی جالبه.احتمالا زیاد براتون پیش اومده.:20:
------------------------------
آقا فرید گل کالکشین جدید بوی تاهل میده.بزنید دست قشنگه رو به افتخارشون:26:
آره برای منم خیلی پیش اومده بعضی از بوها منو میبره به دوران خوش کودکینقل قول:
آدم گریش میگیره خداییش
بعضی ها خاطرات خوب رو زنده میکنه و بعضی ها هم خاطرات تلخ رو
ولی همشون لذت بخشن
سلام
دو صفحه پیش یکی از دوستان از رومانس تعریف کرد چه جور عطریه و قیمت؟
ظاهرش چه شکلیه تو عکس کدومه؟
برادر فرید یکی دوتا عطر فروشی اصل فروش و منصف از اهواز معرفی کنید
مرسی
بعید میدونم بیابی این دوتا رو با هم.اونم تو اهواز:31:نقل قول:
دقیقا منم جایی رو در ذهن ندارم که هم عطراش اص باشه و هم منصفنقل قول:
اما به اینجا ها سر بزن من ازشون راضیم. حداقل با اطمینان میگم جنساشون اصل هست
امید کیش-طبقه دوم بازار بزرگ
نسیم- خیابون طالقانی(البته در ازای تنوع محصول و اصل بودن قیمتاش هم بالاست)
بازار مرکزی کیانپارش- اولین مغازه
فروشگاه ساحره-کوی ملت خیابان دانیال
فروشگاه روژان-میدان شهدا
سردرد که نه ولی بوش به زنونه میخوره.از اون بوهایی که اصلا دلم نمیخواد یک لحظه هم بوش کنم. فکر کنم هر 10 نفر یکی خوشش بیاد. بوی گلش خیلی زیاده در حدی که بنظر من مناسب خانوم ها هست تا آقایون.اونم خانم های بد سلیقه!!!نقل قول:
فرید جان در مورد رومانس یه چیزی خیلی حال میکنم اینه که به عنوان یه عطر خنک موندگاری عجیبی داره یک روز کامل:18:فرید جان بقیه ادکلنهای رالف لورن هم همینقدر موندگاری دارن؟ اگه اره که برم پلو بلو و بلک هم بخرم
راستی یادم رفت بگم وحشی ترین ادکلنی که تا حالا دیدم این male mat از برند ماتسوشیما هست اگه فکر میکنید ام7 سنگین و گرم هست یا گوچی پور هوم اینو تست کنید اون دوتا رو میذاره تو جیبش بوی چوبی دارویی که تازه بعد از 5 ساعت یکیم سبک شد و قابل تحمل واسه من خیلی گرمه بعد از اسپری احساس کردم وسط افتاب تو دمای 50 درجه وایسادم
به نظر من ام 7 و اپیوم سنگین نیستن.ولی سبکشون مجلسی هست.اگه سنگین بود من حالت تهوع و سر دردنقل قول:
میگرفتم.ولی یه کاری مثله آرامیس طلایی واقعا سنگینه برام.
..............................
یادش بخیر حبیب خفنی میامد سر میزد.هی .......:41:کجاست؟کسی ازش خبر نداره؟
یه مدته که نیست البته با توجه به این قیمتا حق داریم نیایم :41:
اقا گوچی بای گوچی اسپرت چطوره؟ 100 خوبه؟
مدل ریو کالکشنش عین خود عطر اصله همون بو با 20-30 تومن.بنظر من اگه میخوای 100 بدی بو اینسنس اولترامارین ژیوانشی یا آکوامارین بولگاری رو تست کنینقل قول:
من اکوا مارین بولگاری رو خوشم نیومد زیاد اما بولگاری پیور هوم رو خیلی دوست دارم خیلی عالی هم جواب میده رو پوستم یه چی تو همین مایه ها میخوام واسه این فصل
نقل قول:
منظورت از بولگاری پیور هوم همون blv پور هوم هست یا خود بولگاری پور هوم؟
چون blv بیشتر مناسب هست و موندگاریش بیشتره
ممنون از پاسخ دوستان
ولی در مورد رومانس توضیح نداید که چه بویی میده و چنده؟
مولی احمد میشه تو عکستون بگید کدوم رومانسه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوش خنک و تلخ بود و یه حالت صابونی داشت. بیشتر حالت چوبهای جنگلی نمناک و گس داشت. ولی فرش نبود
اینم خنک بود ولی از اولی بهتر بود. مشابه ترین بویی که میتونم در موردش بگم بوی آبلیمویی رو میداد که درست میکنم تا مهمانها سرو کنن. در کل خوب بود
اینم ته بویی از پولو بلو معمولی داشت ولی کمی جوان پسند تر شده بود و از تلخی خوب نمونه اول دیگه خبری نبود. من که حال نکردم باش
فقط میتونم بگم خیلی فرش و با حال. اخمو ترین آدمها رو هم سر حال میاره:31:
دقیقا میشه گفت که بوی پست نارنج یا لیمویی رو که تازه چیده باشید و تو آب انداخته باشید! البته اینم تلخ نبود و کمی هم حس شیرین داشت.
من که خیلی خوشم اومد ازش.
اولین ادکلنی از لارن هست که من ازش بدم اومد و دوست ندارم اصلا در موردش حرف بزنم
اینم برای بار دوم تست کردم و مثل همون دفعه اول. خیلی خیلی سیز و آروماتیک.
ولی در کلن به نظر من بهتر از پولو سبز معمولی شده بود واز اون حالت سنگین بودن و صابونیش خارج شده بود
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
همون که یک شیشه مربعی ساده و شفاف با درب مشکی:27:نقل قول:
بوش شیرین و خنکه
گشتم نبود نگرد نیست
ایشون هم بندرعباس هستند که تونستند گیر بیارن:41:
نه فرید جان منظورم بولگاری اکوا پیور هوم بود همون شیشه سبز گردنقل قول:
نقل قول:
بلک رو اصلا توصیه نمیکنم بخری. نه بخاطر اینکه خوب نیست بلکه هر جا دیدم تقلبی بودن
اگر جای مطمئنی دیدی تست کن و بعد بخر. البته قبل از اون حتما دابل بلک رو هم تست کن
اما پولو بلو به نظر توی رایحه های اقیانوسی از همه موندگار تره. ولی نه به اندازه پولو سبز. واین هم به دیلی نوع رایحه و مواد اولیه هست. چون اگر غلظت هم ببرن بالاتر رایحه اش عوض میشه و دیگه بویی به این خوبی رو نخواهد داشت. ولی مطمئنا از ادکنهایی نظیر اکوا بوگاری به مراتب موندگاریش بهتره. ولی همین چاپس رالف لارن با اینکه کلنگ هست اما تا 2-3 روز فقط پخش بو دره.:blink::blink::blink: هر موقع میزنم باید بعدش حتما لباسو بشورم تا بوش بره
برای همین رایحه های بسیار گیرا و موندگاری های خوب عاشق برند هایی نظیر ایو سنت لورنت و رالف لارن و یا آرامیس هستم
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
ببخشید متوجه نشدم آخه تو مملکت ما از این پیزا زیاد هست و یک بار رفتم مغازه. بش گفتم بولگاری پور همو دارید؟ اولش رفت برام blv پور هوم اورد. بعد که بش گفتم این فرق داره و اون شیشه شفاف داره رفت برام آکوا پور هوم اورد:blink::blink::blink:نقل قول:
اگر کمپانی بولگاری بفهمه که تو ایران سه محصولش به یک نام فروخته میشن نمیزاره یک محصولش وارد ایران بشه:24::24::24:
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
اگر قصد خریدش رو داری حتما قبلش رودستار کارتیر و همین بیگ پانی شماره 1 رو تست کننقل قول:
به نظر من ماندگاریه زیاد ادکلن برای منی که هر روز میخوام یه عطر بزنم مهم نیست و حتی بعضی وقتا دردسره. مهم پخش بو هست.من بخاطر اینکه سیلورسنت و بوگارت پورهوم موندگاریه فضایی داشتن اینقدر نزدمشون که بالاخره پسرخاله جان ازم پیچوند چون هر موقع میزدم اینقدر میموند و پخش بو داشت که تا لباس رو نمیشستم بوش نمیرفت.
دقیقا هکینطورهنقل قول:
برای کسی که دو روز متوالی نمیتونه عطر یکسان بزنه همون بهتر که به موندگاری اهمیت نده
البته اینو من تو پستها بارها و بارها و بارها گفتم
و قرار نیست که ما همیشه ادکلنهای اسپایسی و شرقی و تند داشته باشیم که در تمام روز بر روی ما موندگاری داشته باشند.
بعضی وقتها هم ایرادی نداره که از ادکملنهای فرشو آکواتیک استفاده کنیم و در روز 2 بار استفاده کنیم.
بچه ها کسی ادکلن لانوییت لیبر سن لورن رو تست کرده ابی هست
با تمام اطمینان میگ که از خیرش بگذریدنقل قول:
بویی شیمیاییو صابونی مانند
موندگاری هم زیاد جالب نبود
سلام دوستان
من از بوی این ادکلنها خیلی خوشم میاد و از اینا استفاده میکنم:
acqua di GIO
givenchi blue lable
blue sapil
blue for man rasasi
ولی اینا اکثرا پخش بوی خوبی ندارن و موندگار هم نیستن
اون دو تای اولی رو خیلی خیلی دوست دارم
حالا میخوام کمک کنید تو این دسته بوها یه ادکلنی رو معرفی کنید که بوش محشر باشه سرد و گرمشم مهم نیست فقط اینا سرم رو درد نمیاره
راستی از بوی عطر بیک شماره دو که سبز و اسپورت هست هم خیلی خوشم میاد
دوستان من مدت زیادیه که دنبال ادکلن ا من پیور مالت از تیری مولر هستم اما اصلا پیدا نمیشه کسی تصادفا جایی ندیده؟
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
به نظرم بولگاری اکوا پیور هوم رو تست کننقل قول:
چه جالب من دنبال هر ادکلنی هستم شما هم در پیش میگردید:10::31:نقل قول:
تا به حال به پرفیوم شاپینگ زنگ زدید؟ من قبلا زدم گفتن نداریم
ولی قیمتش نمیدونم چرا اینقدر زیاده. 300 دلار هم دیدم
راستی حامد جان آگوا براوا رو چند گرفتی؟
رمانس هم باز به چشمت خورد یه ندایی بده
ممنون
چشم فرید جان. اگوا براوا رو اسپانیایی اصل گرفتم 55پرفیو م شاپینگ هم ندارن پیور مالت رونقل قول:
ممنوننقل قول:
انشاا... این یکی هم پیدا میکنی:27:
lممنون.ولی فکر کنم اینم به سرنوشت همون اپیوم پرفیوم که دنبالش بودی دچار شه انگار اصلا نبوده:41:نقل قول:
شاهکار بزرگ ایو سن لورن.اگه مارک نداشته باشه قول میدم با عطر گرمی اشتباه میگیریدش!!!!خیلی خیلی بوی بیخودی داره. :18:نقل قول:
دوستان سلام يك راهنمايي فوري لازم دارم...ميخوام بدونم تا 50 تومن بهترين ادكلن زنونه اي كه ميشه خريد به نظر شما چيه؟ فقط كار اروپايي البته...خواهشا از عطراي اماراتي پشنهاد نديد.
نقل قول:
متانسب بااین فصل و با این قیمت اینها به نظر من بهترین هستند
کول واتر
اکسیژن لانوین
اکلت
هالوین
اقا فرید از اون ادکلن های حجم پایین اونجا گیر میاد ؟ میخوام دو سه تا بخرم اگه هست زحمتت بدم؟
آره هست البته نه مثل سابق بگو چیا میخوایی تا بت بگم هست یا نهنقل قول: