معمولا 2 ماه برای صدور کارت پایان خدمت زمان میبره به +10 مراجعه کنید و این سوال رو مطرح کنید... احتمالا 80% قبول میکنننقل قول:
Printable View
معمولا 2 ماه برای صدور کارت پایان خدمت زمان میبره به +10 مراجعه کنید و این سوال رو مطرح کنید... احتمالا 80% قبول میکنننقل قول:
آهاااان.یعنی دست مرکز آموزش هست که کی رو کجا بندازه دیگه؟!؟کی رو تو کدوم یکی از اون جاهایی که نیرو میخوان بندازه؟آره؟نقل قول:
یا مثلاً تو ستاد مشخص میشه و هرکی کد میخوره؟
1 تا نهایت 2 ماه کارتت میاد.نقل قول:
مال من 27 روزه اومد تو نیروی زمینی ارتش بودم.
واسه مسافرت به خارج از کشور پاسپورت میخواد و یکی از گزینهای خیلی مهم واسه گرفتن پاسپورت داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت و یا ... میباشد.
به نظرم عجله نکن تا 28 روز بعد تسویه به احتمال 95 درصد پست میاره کارتت رو.
1 هفته هم واسه گرفتن پاسپورت زمان میبره.
حاجی من تو پدافند هوایی بودم 3 4 تا از دوستام الان 4 ماه کارتشون نیومده مسول انجا گفت 2 ماه دیگه بیا تصفیه بعد 2 ماه بعدش گیرت میاد کارت من نیمتونم اینقدر صبر کنم کلاسام تو خارج از کشور شروع میشه ایا میتونم استعلام از نظام وظیفه بگیرم ؟ یا سندی وثیقه بزارم ؟نقل قول:
سلام دوست من.نقل قول:
مرکز آموزش ربطی به تقسیم نداره چون شما فقط اونجا آموزش میبینی.
مثلا شما کد خوردی:
نیرو: ناجا
مرکز آموزش: مالک اشتر اراک
خوب یعنی دوماه آموزشتو میری اراک بعدش یه روز مونده به تقسیم یه حکم میدن دستتون که رو اون یگانتون نوشته شده مثلا: راهور تهران!
یعنی شما بعد آموزش میری راهور تهران و اونجا مثلا بت میگن که کجا باید خدمت کنی!
در ضمن تقسیم هارو هم سامانه نیروی انسانی انجام میده در تهران ربطی به مرکز آموزش نداره! و تا روز قبل ار ترخیص هم جای هیچکی معلوم نیست.
این تجربه من تو ناجا بود و از نیروهای دیگه مثل سپاه و ارتش اطلاعی ندارم.
نقل قول:
من نیروی زمینی ارتش افتادم.
یعنی برای ارتش هم اینطوریه؟تهران مشخص میکنه؟
دوستان اصول تقسیم یه روندی داره:
مثلا نیرو انتظامی اراک واسه چند تا جا مختلف تقسیم داره و خود ناجا نیازهاشو مشخص کرده.
ولی مثلا مرزبانی بیرجند نیروهاشو برای مرزبانی اموزش میده و اکثر نفراتش هم میرن قسمت شرقی کشور.
بچه ها یه سوال!نخندینا بهم!:46:
تو بوفه پادگان شیر میفروشن؟کلاً شیر پیدا میشه اونجا؟
توی بوفه ما که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشد!!!ایشالا بوفه شما هم همینطوریه!نقل قول:
تازه هفته ای 3 بار همراه صبحانه شیر میدادن...در این مورد خاص جای تشکر داره!:31:
بله.شیرکاکائو و شیرموز هم پیدا میشه.نقل قول:
اصولا خودشون هفته ای 3 بار شیر-دوغ-ماست میدن.از لحاظ لبنیات مشکلی ندارید.
فقط باید میوه بگیرید که شدیدا دچار کمبود ویتامین میشید.قرص مولتی ویتامین همراهتان باشد.
سلام
من امرورز برگ سفیدم را گرفتم زده بود نیروی انتظامی - مرکز اموزشی شهید دستغیب جهرم
از دوستان کسی اونجا بوده خبر داره اوضاع چه طوری
یه سوال اساسی دیگه با مدرک فوق لیسانس معمولا بعد از این دوره اموزشی ا(این پادگان) معمولا کجا می افتی
توی پست های قبلی خوندم که تقسیم را یه سیستم کامپیوتری انجام می ده
حالا اگه پارتی داشته باشی می تونه محل خدمتت را عوض کنه؟؟؟
مگه جهرم هم فوق میگیره.عجب مملکتی شده.نقل قول:
اونجا نه خوبه نه بد.فقط تقسیماتش بده که معمولا میفرستن سیستان بلوچستان(البته نه همه رو).
شما چون فوق لیسانسی احتمالا جاهای بهتری برتون دارن.
سلام
من اموزشي شهيد هاشمي نژاد نيشابور افتادم. چه جورياس؟ چه وسايلي رو بايد ببرم؟
سلام ...نقل قول:
من آبان 89 افتادم اونجا . جايه خيلي خوبيه . زياد سخت نميگيرن . شهرش كه فوق العاده بيخوده . اين تايمي كه شما افتادي اونجا خيلي سرده . لباس گرم حسابي ببر .
اگه پ داشته باشي كه اصلا كاري به اين كه سيستم تقسيمت كنه نداره . اگه جايه بيخودي هم بيوفتي از همونجا درت مياره . از جهرم اكثرا واسه يگان امداد و پليس ديپيماتيك بر ميدارن .
من اصلا از مسائل خبر ندارمنقل قول:
این یگان امداد یا پلیس دیپلماتیک که می گید یعنی کجاها می شه
مثلا کارت مثل سیستم اداری است ؟
ساعات کاری اش چه طوری
راستی یه سوال شما ساکن شیراز هستی ؟ فقط می خوام بدونم چون اهل استان فارس هستی افتادی اونجا؟
الان شما محل خودمتت کجا است؟ و مدرکت چی بود؟
راستی هوای اونجا خیلی سرد است؟ یعنی تو مایه شیراز هست؟ یا گرمتره؟؟؟:5:
می دونی من یه 2 سال فوق لیسانسم تبریز بودم الان هوای شیراز برام بهاریه:8::31:
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
دوست عزیز ممنون ا پاسخ توننقل قول:
شما هم اونجا خدمت کردی ؟
این اطلاعات را کجا داری؟
سلام بچه ها
من برگه سفیدم اومده و " مازاد " خورده ( جلو نام مرکز آموزش و سازمان به کار گیرنده فقط نقطه چین خورده ) !!!
خیلی از اینکه باید صبر کنم تا همون روز معلوم بشه کجا افتادم ناراحتم !!!
می خواستم بدونم حالا کجا ها رو می شه احتمال داد تا بیفتم !
اصلا کلا کسی می دونه سر مازاد ها چه بلایی میاد ؟؟؟؟ :41:
نه داداشي من تهرانم .مدركم كارداني . خودمم دارم تهران خدمت ميكنم پليس ديپلماتيك .نقل قول:
جهرم هواش يكم از شيراز سردتره . چون بيشتر بيابوني . شباش نابود ميكنه :دي
شما كه فوق داري 100% ميوفتي يه جاي اداري . البته اينم بگم كه ما هم تو يگانمون فوق داشتيم كه 1 ماهي پست ميداد اما بعدش نامه اومد كه همه بايد از پست در بيان . من فكر كردم واسه تهراني . از شيراز خيلي كم بر ميداره واسه پليس ديپلماتيك . الان 4 5 تا شيرازي بيشتر نداريم . فكر نكم بيوفتي اينورا
سلامنقل قول:
شما 10/1 میای ؟ به به خوش اومدی :27:
لباس گرم با خودت بیار بقیه چیزها رو بهتون میدن از قبیل حوله و لباس زیر و صابون و شامپو و مسواک و جوراب و دستکش و کلاه و..... لباس گرم هم میدن ها اما هوا سرد هست من خودم 5 6 تا لباس تنم بود هرروز و تازه چون به اون هوا عادت داشتم کمتر هم بود مشکلی برام نبود ولی شما نمیدونم بچه کجایی ولی اگه از اطراف خوزستان یا جنوب هستی 100% بیار و بیشتر هم بیار تخت پایینی من شبا با کلاه و دستکش هم میخوابید میلرزید اونم تو آسایشگاهی که بخاری داره بچه خوزستان بود
باراضافی نیار مثل کتاب اینا وقت برای خوندنش نداری خوردنی اینا از بوفه میتونی بخری ولی مغز پسته یا از این چیزها بیار چون از صبح که کلاس دارین تا ظهر وقتی نداری توی جیبت بذار بخوری میتونی البته از بوفه هم چیزی بخری
پارسال زمان ما که ساندویچ هم آوردند امسال تا همین الان نیاوردند باز دوره ی شما بیارن یا نه نمیدونم یا نه فکر کنم اردیبهشت اینا بود هم آوردند آره
فصلی داری میای که من تجربه اش رو اونجا داشتم شدید باغرود سرد میشه
وسایل ضدسرماخوردگی هم از الان رعایت کن
هی روزگار یک سال از خدمت ما هم داره میگذره .....
دوست عزیز به هیچ وجه اینطور نیست . جایی که ما داریم خدمت میکنیم فوق لیسانس باتوم میبنده 4-8 دم در پست میدهنقل قول:
کلا نیروانتظامی توش درجه و مدرک معنی مفهومی نداره و تا نود درصد باکسی که اصلا سواد نداره یکی هستید
جهرم هم 70 درصد سیستان و بلوچستان و هرمزگان تقسیم میکنه 30 درصد باقی مونده هم برای پ دار ها هستند
ميشه بپرسم شما كجايين ؟؟
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
يعني من پ دار بودم افتادم تهران ؟؟
شاید شما شانستون خوب بوده من هم پلیس فرودگاه دارم خدمت میکنمنقل قول:
نقل قول:
کیا مازاد خوردن ؟؟
یکی بگه چی میشه ؟ و ممکنه کجا بیفتم ؟؟ :13:
رفیق بستگی به شانست داره که کجا بیفتی و اصلا مشخص نیستنقل قول:
خلاصه یعنی هر کجا که نیرو بخواد شما رو میفرستند چند بار که من تا حالا توجه کردم اولویت با پادگان های کوچک هست البته اینم صد در صد نیست
دوست عزیز شما اونجا خدمت کردی؟نقل قول:
یه سوال اساسی دیگه
این سیسان بلوچستان چه جور جایی
یعنی می ری همه اش درگیری با اشراره ؟؟؟
ریگی و دوستان؟؟:31:
راستی سهمیه منطقه محروم بهت نمی خوره؟؟
من خودم بچه شیرازم ولی دوستام اونجا بودن.نقل قول:
شما که فوق داری احتمالا جای خوب میوفتی نگران نباش.البته بستگی به زرنگی و اتحاد خودتون هم داره ها.
در ضمن جهرم تابستوناش گرمتر از شیرازه و زمستوناش خشک تره.ولی نه اونقدرا که فکر کنی.
خیر انشا...نقل قول:
یکی از دوستان مازادبود و نفر اخر برای تقسیم همون نیرو انتظامی شهر خودش افتاد کلی حال کرد
اصلا نگران نباش هر چی پیش بیاد زیاد فرق نمیکنه......
کدوم استان هیستین؟
سلام
نیرو هوایی تهران چجوریه؟؟؟؟؟
بچه هایی که همه اش میا سوال می کنن من افتادم فلان جا چطوره و همه اش استرس دارن
من پارسال دی ماه اعزامی عجب شیر بودم !! یعنی سردترین زمان سال در سردترین نقطه ایران و یکی از بدترین پادگان های کشور از نظر امکانات و رفتار وو....
الان هم زنده هستم .دیگه بدتر از اونجا ؟ اونوقت میان سوال می کنند من افتادم 01 چه جور جاییه؟ :31: من افتادم نیروهوایی استرس دارم :27:
شما هم فکر نمی کنم دیگه بدتر از اینجا بفتید پس امید به زندگی بعد از آموزشیتون بالاست.
دوست عزیز با تمام احترامنقل قول:
این حرف شما کاملا بی ربط است
دوران سربازی دروره ای از زندگی است که پسرهای این مملکت (به جز......) به عنوان یک مرحله از زندگی باید بگذرانند شما هم مسلما قبل از رفتن سوالاتی تو ذهنت بود خوب چه بهتره ادم قبل از وارد شدن به این مرحله از زندگی یه پیش زمینه نسبت به اون داشته باشی
آدم که قراره از یه حالت پایدار به یه حالت جدید وارد بشه مسلما استرس و نگرانی داره خوب این سربازی که همه ازش بد می گویند
خوب با این سوالات دنبال کاهش اون هست حالا ربطی نداره رفته باشی عجب شیر یا رفته باشی هتل ترین پادگان ایران
داداش منم 1 دی دارم میرم 03 عجبشیر :31:نقل قول:
جای همگی خالی:31::31:
خیلی مشتاقم ببینم هنوز اون جمله سر جاشه یا نه؟همون جمله ی معرووووووف خر بیا آدم برو!!:31::31::31:
اگر برگ سفیدت اومده باشه می شه بری تهران و در ملاقات های حضوری تقاضای تعویق بکنی تا بتونی امریه بگیری قبول می کنند راستی این ملاقات های حضوری هنوز برقراره ؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون سپاه خوبه یا ارتش
اخه من هم قراره برم اش خوری
دوست عزیزفعلا شرایط یکم فرق کرده الان اموزشی به ترتیب سختی :نقل قول:
1.ارتش
2.سپاه
3.نیروانتظامی
و برای بعد اموزشی:
1.نیروانتظامی
2.سپاه
3.ارتش
توجه کن همه جا خوب بد داره من به صورت کلی گفتم حالا دوستان نیان بگن ما فلان جا بودیم هتل بود یا ...
نقل قول:
قم ...
خیلی بده آدم تکلیفش دقیقه 90 مشخص بشه ... حداقل اگه مشخص می شد کجا افتادم خودم رو برای اونجا آماده می کردم !
اینم شانس من دارم آخههه ؟؟؟
قبول ندارم این رده بندی رو.نقل قول:
ما توی تیپ بندرعباس هستیم.تقریبا یک روز در میان بازدید آموزشی و عملی از گردان های رزمی میشه و پوست بچه ها (از سرباز تا افسر) رو اونجا میکنن و 90% بچه ها طعم بازداشت رو چشیدن.سیرجان هم همین طوره.
به نظر من سخت ترین یگان 1-نیروانتظامی 2-ارتش 3 -سپاه
برداران سپاه 2 روز امدن همراه ما رژه برن بنده خداها نمیتونستن پاهاشونو بالا ببرن.:27:
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
شک نکن که سپاه.نقل قول:
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
اون کادری یا دژبان یا مربی یا هر کسی از این حرفا میزنه خودش ...بیش نیست.نقل قول:
سربازی فقط عمرتو تلف میکنه و باعث پسرفتت تو زندگی میشه.فقط واسه یه عده خوبه که اراده ضعیفی تو زندگی داشتن.
جناب rahashad1 قصد من هم چیزی جر دلداری نبود. منظورم این بود که اصلا سخت نگیرید.
odise2004
چند تا پیشنهاد از سر تجربه
1- تا می می تونی لباس گرم ببر و بپوش. سرمای اونجا در ماه زمستان چیزی حدود 15تا20 درجه زیر صفر بود بعضی روزها رو ما تا 26 درجه زیر صفر تجربه کردیم و ما آرزوی دیدن خورشید و عرق کردن رو داشتیم.غده های تولید عرقمون کلا از کار افتاده بود.خود من دو جفت جوراب زمستانی مخصوص که جفتی 4000 تومن خریده بودم و دستکش مخصوص و کلیه بند و دو تا کلاه زمستونی مدام توی تنم بود و فقط در کل دوره وقتی میرفتم حموم در می آوردم. (هفته ای یک بار ) به جان خودم بدون اینکه بخوام اغراق کنم حدود 12 تا تن پوش بدون شلوارها و پوتین و جوراب و کلاه تنم بود.یعنی با اونها در طول روز و شب چیزی حدود 25 نوع پوشش تنم بود و خدا می دونه که با اون لباس ها در شب های نگهبانی باز هم یخ می زدیم. تنها چیزی که ما رو ازار میداد همین سرما بود و بس. نگهبانی بیرون از آسایشگاه یک جور تنبیه حساب میشد.
2- از روز اول دی که اعزام شدید اونجا تا روز 20-25 از مرخصی خبری نیست ونخواهد بود . بیخود به دلتون صابون نزنید و به هیچ وجه به شایعه ها توجه نکنید.خود ما تا روز 22 دی رنگ بیرون رو ندیدیم و روز 22 ما رو بردن نمازجمعه که خیلی چسبید :8: (اولین مرخصی که اومدی مثل آدمی می مونی که بعد از زندگی توی غار اومده توی شهر ! ماشین ، ضبط ، کامپیوتر !!!!)میان دوره هم نمیدن مگر اینکه دو روز تعطیلی اربعین که به ما 3 روز دادن.
3- همیشه طول مدت اموزشی در 01 و 02 به عنوان هتل های ارتش 50 تا 55 روزه بوده ولی با تجربه خودم و سایر دوستانم که در دوره های غیر از من عجب شیر بودن ، بهتون میگم که تا روز حداقل اول اسفند نگهتون میدارن . پس باز هم به شایعات توجه نکنید و خودتون رو برای حداقل 61 روز آموزشی آماده کنید(چون دوره تیر امسال رو 63 روز به بهونه نیومدن امریه ها نگهشون داشتن)
4-تا می تونی سعی کن در رژه و جابجایی تختها و سایر حمالی ها به خودت فشار نیاری که الان همدوره ای های من مشکلاتی مثل زانو دردهای مزمن و دیسک کمر گریبان گیرشون شده.
5- نموه بالای آموزشی که گاهی ازش به عنوان فرمالیته یاد میکنن و بچه ها همه اش میگن الکی کاملا تاثیر گذاره .نمره بالای آموزشی خودم باعث شد که بعد از دوره کد ، شهر خودم بیفتم.
محیط اونجا قدیمی ، کثیف ، دلگیر کننده و با کمترین امکانات هست. برای توی صف ایستادن های چند ساعته برای تلفن زدن ، نخوردن یه غذای درست و حسابی و ... آماده باش. اصولا 03 به مکان فراموش شده است. به ندرت سالی یک بار از فرماندهان رده بالا از اونجا بازدید میکنن.(پوردستان که فقط آدرس 01 رو بلده و نمیدونه توی باقی مراکز آموزشی شهرستان توی چه جای مزخرفی سربازها دارن آموزش میبینن )
6- سعی کن با همه خوب باشی چون همه قشر آدمی رو اونجا می بینی و نمی تونی با همه سر همه چیز کنار بیای .پس سعی کن به هر طریقی شده با بقیه کاری نداشته باشی.
تا می تونی بزن به بیخیالی که هر قدر هم سخت بگذره بالاخره تموم میشه و میری توی یگان و راحت میشی. من الان دارم به خاطرات سخت اون دوره به شیرینی یاد میکنم.
اگر منظورت شهید خضرایی هست که به هتل بودن معروفه.نقل قول:
درسته دوست عزیز از نظر سختگیری که سپاه واقعا هتل هست اما من منظورم از نظر خطرناک بودن خدمت هستنقل قول:
الان یه مدتی هست سپاه درگیری های مرزیش بیشتر شده
در همین مورد از یکی از کادری ها پرسیدم.گفت همش الکیه.میگفت اگر هم قرار باشه بر اساس نمره تقسیم کنن اونایی رو که نمره های بالا میاوردن رو به خاطر کار خوبشون میفرستادن جاهای حساس ایران مثل مرزهای دریایی یا نقاط حساس کشور.:blush:نقل قول:
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
درگیری هاش رو تو این اواخر قبول دارم زیاد بود.ولی تمام شد دیگه.الان بیشترین درگیری رو ارتش داره.چون خبرای جنگ بود(همش شایعه هست فعلا) و به عنوان نیروی شناخته شده جهانی این ارتشه که اماده باشه.:41:نقل قول:
ولی نیرو دریایی سپاه هم همین وضعیت ما رو داره.
از لحاظ خطرپذیری هم یگان ویزه همیشه بد بوده و هست.
شما در دوره آموزشی از 100 یه نمره ای دریافت میکنید ، 70 نمره شامل رزم انفرادی ، امتحانات عقیدتی و تیر اندازی و ... هست ، 30 نمره هم نمره فرماندهی هست که فرمانده یگانتون بهتون میدهنقل قول:
در همین مورد از یکی از کادری ها پرسیدم.گفت همش الکیه.میگفت اگر هم قرار باشه بر اساس نمره تقسیم کنن اونایی رو که نمره های بالا میاوردن رو به خاطر کار خوبشون میفرستادن جاهای حساس ایران مثل مرزهای دریایی یا نقاط حساس کشور.:blush:
این 30 نمره شدیدا تاثیر گذار خواهد بود ، این رو به عینه در آموزشی دیدم ، بچه هایی که از 30 خود 30 نمره رو گرفتن بهترین جاها تو شهر های خودشون افتادن