سلام به نظرتون honor 8 بخرم یا p9 یا LG nexus 5x یا شیائومی mi 5s?
مهم ترین چیز برای من اول باتری هست بعدش دوربین.
ممنون
Printable View
سلام به نظرتون honor 8 بخرم یا p9 یا LG nexus 5x یا شیائومی mi 5s?
مهم ترین چیز برای من اول باتری هست بعدش دوربین.
ممنون
من طرفداری برند خاصی رو نمیکنم ولی در این دو سال اخیر بنظرم گوشی های سامسونگ (با اینکه طراحی تکراری شبیه به هم دارن) بهترین انتخاب واسه خرید هستن. بیشتر بخاطر صفحه نمایش AMOLED که اگه از نزدیک با صفحه نمایشهای IPS موجود در گوشی های LG, Sony, HTC, Huawei ,... مقایسه کنید خودتون می تونید ببینید که چی میگم.نقل قول:
در ضمن شما با دو میلیون تومن پول میتونید به S7 یا S7 Edge سامسونگ فکر کنید بجای گوشی Sony xz!
به این دلایل که تو سال های اخیر سونی از نظر بازار فروش خیلی عقب مونده نسبت به سامسونگ و الجی و هوآوی. اگه این چند سال اخیر درگیر بازار این برندها بودید میفهمید چی میگم.
ولی خلاصه بگم که دوربین پیچیده پرچمدار s7 با 12مگاپیسلی 1.7 دیافراگم Dual LED سامسونگ کجا و دوربین ساده سونی با 19 مگاپیکسل 2 دیافراگم کجا!
سوای باطری و طراحی و هماهنگی سخت افزاری و سرعت عملکرد چیپست اگزینوس ساخته شده توسط سامسونگ در گوشی سامسونگ کجا و چیپست ساخته شده توسط کوالکام بنام اسنپدرگن که اکثر شرکت های سازنده موبایل ازش استفاده میکنند کجا. البته منظورم این نیست اسنپدرگن ضعیف یا بده ولی تو تست های به عمل آمده و مقایسه چیپست اگزینوس سامسونگ کاملا مشخص شد که عملکرد بهتری داره تو گوشی سامسونگ s7 نسبت به نسخه اسنپدرگن.
دوست نازنین، مرسی و مرسی از راهنمایینقل قول:
در این چند ساله از بازار دور نبودم، اما به دلیل اینکه تقریبا همیشه از اندروید خالص استفاده کرده ام، کار کردن با پوسته سفارشی نصب شده بر روی گوشی های سامسونگ را نمیپسندم. با عدم ارایه سری پیکسل در ایران به دنبال جایگزین نکسس هستم.
اگر اینطور هست من گوشی های سونی رو پیشنهاد میدم؛رابط کاربری با کمترین میزان تغیبر رو داردتجربه استفاده اش رو داشتم و میتونم بگم عالی هستنقل قول:
نقل قول:
توضیحاتتون به نظر من عالی وکامل بود واقعامن تازه بعد از کلی گشتنو تحقیق درباره ی اینکه گوشی باید چه مشخصاتی داشته باشه به نتایج شما رسیدم حرفاتون خلاصه ی خوبی بود به طور کلی
من می خواستم تا حدود یک میلیون سیصد گوشی بگیرم بین سونی اکسپریا زذ 5 و سونی اکسپریا ایکس موندم هرکدوم یه مزیت هایی داره یه ضعف هایی نمی دونم کدومشون رو بگیرم؟ یا اصلا تو این رنج چه گوشی های دیگه ای می شه گرفت؟یا ممکنه بعد از عید گوشی ارزون بشه؟ درکل تو این رنج نمی دونم چه گوشیی بخرم؟خواستم ببینم کسی پیشنهادی داره یا نه؟
A7 2017 سامسونگ هم گزینه خوبیه نسبت به سال قبل پیشرفت خوبی داشته و ضد آب هم هستنقل قول:
سونی که عالی هستنقل قول:
تو این رنج قیمت xiaomi mi 5 هم هست که گزینه خوبیه
شیاموی برند خیلی خوبیه ولی تو ایران هنوز ناشناخته هست و لوازم جانبی و قطعات راحت براش پیدا نمی شهنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
ببین مال من خراب شد(در اثر ضربه)،سه روزه برام درستش کردن؛تعویضقطعه شد؛نقل قول:
تازه شهرستان هستم،تهران مطمئنا راحت تر گیر میاد
من که دیگه سونی رو گرفتم ولی شیاومی با این مشخصاتش خیلی خوب و به صرفه است منم جز گزینه هام بود ولی چون به رابط کاربری سونی عادت داشتم همون سونی رو گرفتمنقل قول:
A7 2017 لرزشگیر اپتیکال نداره. بزرگترین کاستی این گوشی. دیگر ویژگیهاش برتریهای فراوانی دارند.
سلام دوستان. من میخوام واسه مامان و بابام گوشی بخرم. بودجه م هم واسه هرکدوم یک میلیون و سیصد (تا یک میلیون و چهارصد هم میتونم هزینه کنم)...
بعد نظر خودم Samsung Galaxy A5 2017 ست... به نظرتون منطقیه 2 تا گوشی2017 A5 بگیرم؟ یا دو تا گوشی متفاوت بگیرم؟ اصن گوشی خوبی هست A5؟
دوربین واسشون مهم نیست. فقط اینکه باطریش خوب باشه و این که تا چندسال کارایی داشته باشه. چون اهل زود به زود عوض کردن گوشی نیستن.
ممنون میشم نظرتون رو بدین و اگه پیشنهاد دیگه ای هم جز A5 داشتین بگین :sq_8:
گوشی خوبیه ولی به نظر من برای یه خانم یه مقدار بزرگ و سنگینهنقل قول:
کلا گوشی بستگی به خواسته ها و سلیقه آدم داره ولی به جز A5 2017 این گوشی ها رو هم میتونید در نظر بگیرید:
SONY XPERIA Z5 : اینو خودم یه ساله دارم و ازش راضیم
SONY XPERIA X
XIAOMI MI 5
HUAWEI P9
HONOR 8
با پیشنهاداتتون موافقمنقل قول:
بخصوص سونی ها چون رابط کاربری سرراستی دارند برای افراد مسن تر مناسب تر هم هستند
درودنقل قول:
گوشی سامسونگ A5 2017 یکی از بهترین و باکیفیترین گوشی هایی هست که خودتون مدنظر دارید. خیلی ها میگن برای یک میان رده این قیمت بالاست ولی به قابلیت های این گوشی فکر نمیکنند که قابلیت ضد آب و گرد و غبار داره، 3 گیگ رم داره و قابلیت Fast Charging داره با باطری 3000 میلی آمپری و صفحه نمایش Super Amoled که هم کم مصرفه و هم کیفیت و عمق رنگ بسیار واضحتری داره نصبت به صفحه نمایش IPS موجود در برندهای HTC, LG, Huawei و Sony و مهمتر اینکه درگاه شارژ Type-C داره که نسل جدید گوشی ها از این به بعد با این درگاه بازار میان و داره سراسری میشه و البته یکی از حُسن های ویژه این گوشی چیپست و پردازنده بسیار کم مصرف و بهینه و قوی اگزینوس خود سامسونگ هست؛ درضمن اندازه صفحه نمایش نرمالی داره که نه به اون اندازه دست و پاگیر هست که حمل و نگهداریش سخت باشه و نه انقدری کوجیک که نشه کارهای روتین روزمره مثل وب گردی و تایپ و متن نوشت و خوند 5.1". این گوشی در حد میان رده های معمولی نیست و میشه در کنار پرچمداران ازش یاد کرد حتی از پرچمدارهای بعضی از برندهای دیگه هم بهتره بدلایلی که بالا عرض کردم. دوست من بهترین انتخاب همین گوشی هستش البته با کاور محکم بدلیل جنس بدنه فلز و "شیشه" تا ایشالله مدت ها برای پدر و مادر عزیزتون کارا باشه.
تنها عیبی که از این گوشی و کلا سری گوشی های سری A سال 2017 سامسونگ میشه گرفت اینکه که دوربین با قابلیت OIS یا همون لرزش گیر اپتیکال نداره به همین خاطر موقع عکس برداری باید دقت لازم برای لزرش دست مد نظر داشت ولی از اونجایی که گفتین زیاد مهم نیست پس از این یک مورد میشه چشم پوشی کرد
درباره گوشی Samsung J7 2016 جهت راهنمایی خریداران این سری که بنظر بعضی ها خیلی مقرون به صرفه هست:
این گوشی علارغم داشتن چندین مزایا دارای معایب متعددی هست که امیدوارم خریداران تعصبی این گوشی الکی ازش تعریف نکنند. مورد داشتیم طرف اومده تو قسمت نقاط قوت نوشته همه چی و نقاط ضعف نوشته هیچی! انتقادهای من در مورد این گوشی در حد خود گوشی و هم رقیبان میان رده اش هستش نه کمتر نه بیشتر...
نقاط قوت:
+باتری 3300 میلی آمپر که با چیپست اگزینوس و صفحه نمایش Amoled کم مصرف خیلی بازدهی خوبی داره.
+کیفیت ساخت گوشی نسبتا خوبه و تا حالا گوشی بی کیفیت چه از لحاظ بدنه و چه سخت افزاری ندیدم از سامسونگ
+چیپست ساخته شده توسط سامسونگ که اگزینوس نام داره به کم مصرف بودن و بازدهی عالی در گوشی های سامسونگ شهرت داره و واقعا هم که اینجوریه
نقاط ضعف:
-کیفیت صفحه نمایش: با وجود Amoled بودن که رنک و وضوح بسیار چشم نواز و برتری نسبت به IPS داره اما از تراکم پیکسلی پایینی برخورداره و هرچند کیفیت بسیار خوبی در رنگ و نمایش و تفکیک رنگ ها داره ولی متاسفانه رنگ سفید روشن رو متمایل به زرد نشون میده (با صفحه نمایش IPS یا Amoled موحود در گوشی سری S یا A سامسونک مقایسه کنید متوجه میشید).
-سنسور: این گوشی فاقد سنسورهای مختلف هست و سامسونگ تا جایی که میتونست تو این سری به معلولیت این گوشی افزوده! حتی ساده ترین سنسور که سنسور نور باشه و حتی گوشی های پایین رده اکثرا دارنش در این گوشی حذف شده و باید دستی تنظیم نور صفحه رو انجام داد!
-اسپیکر: واقعا وضوح صدا و کیفیت خروجی مناسبی نداره مخصوصا AUX و برای کسی که اهل ساز و صدا باشه مایوس کنندست. ولی بصورت عمومی و کلی قابل قبول هستش.
-دوربین: نمی دونم بعضی ها چجوری از دوربین این گوشی تعریف میکنن! این دوربین علاوه بر اینکه فاقد لرزشگیر هست از حساسیت فوکوس پایینی هم برخوردار هستش. در حالت عادی و روز خیلی هم عکس های معمولی میگیره ولی بعضی ها فک میکنن چون یه گوشی عکس تار نگرفت و همه چیز واضح بود پس حتما دوربین فوق العاده ای هست! در حالی که فلسفه دوربین اونم در گوشی موبایل به زبون عامیانه باید توانایی عکس های با فوکوس قابل قبول، مایکروی نسبتا دقیق. رنگ بندی طبیعی، و چندین علت دیگه بستگی داره که این گوشی چندان سربلند از دوربین نیست مخصوصا سلفی! فلش دوربین سلفی هم چیز بدردبخوری نیست و الکی جهت بازارگرمی فقط رو این سری گذاشته شده و اصلا چیز استاندار ی برای گوشی های موبایل نیست اگه بود همه شرکت ها روی پرچمداراشون کار میذاشتن.
+حرف آخر: چون دلار تبدیل به ریال شده ما اجبارا با نرخ داخلی خرید میکنیم و با این قیمتی که پرداخت میکنیم ناخودآگاه فکر میکنیم گوشی کم نقصی هست و انتخاب خوبی و عاقلانه ای کردیم ولی واقیعت امر اینه که این گوشی در ممالک کفر یک گوشی معمولی و میان رده رو به پایین هست اما واسه ما با این وضع حقوق قانون کاری اکثریت جامعه شده بهترین انتخاب و گوشی بی نقض!
دوستان در کل اگه از گوشی کار لپتاپ میکشید و جزئی از لوازم لاینفک زندگیتون هست این گوشی اصلا توصیه نمیشه ولی برای افرادی که کارشون در حد چت و کلیپ و کارهای روتین معمولی هست میتونه انتخاب خوبی باشه.
سلام دوستان مشاوره می خواستم بین 3 گوشی
desire830 htc
Honor 6x 2016
Samsung Galaxy On7 (2016)
نظر خودم رو 830 هست اما دوستان چه نظری دارند؟
چیپست گوشی خیلی مهمه... گوشی ای بخر که پردازنده اش کوالکوام باشه ... مثلا تراشه های کرین هواوی عمر پایین تر نسبت به کوالکوام دارند...نقل قول:
نکسوس گوشی خوبیه اما الان دیگه قدیمیه... شیائومی MI 5s گوشی خوبیه ... می تونه به هواوی نوا پلاس هم فکر کنی چپیپست کوالکام داره.
درود.شاد باش سال نو
می خواستم بدونم Firmware چه هست و چه کاری برای گوشی انجام میده؟
ازبین این چندتا گزینه کدوم بهتره که بخرم....لطفا راهنمایی کنید
ال جی مدل K4 K130
لنوو مدل A1000
هوآوی مدل Y3 II 4G
هوآوی مدل Y3 II 3G
تی پی-لینک مدلNeffos Y5L TP801A
تی پی-لینک مدل Neffos C5L TP601A
ایسوس مدل Zenfone Go ZB452KG
سلام.نقل قول:
گوشی عمری با قیمت خوب همین zenfone go عالیه.
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام
من دو روزه گوشی a9 pro خریدم سوالی باشه در خدمتم
سلام
من قصد خرید گوشی دارم حدود 2 میلیون.
بعد از تحقیقاتی که داشتم به mate 9 هواوی و سامسونگ S7 رسیدم. خیلی ها میگن که هوواوی نگیرم. اما بیشتر جاها نسبت به این گوشی تعریف شنیدم. بغیر از مشکل داغ شدن که بعضی ها گله کردن و خالی کردن باطری. البته همه جا نبوده
تو این حدود قیمت بنظرتون میتوونم خرید بهتری داشته باشم؟ بین این دو کدوم بنظرتون بهتر هست ؟
دوربین خوب، باطری خوب، عدم هنگ کردن بعد از کار کردن طولانی مدت.
گوشی قبلیم هم Nokia Lumia 1520 بود ک بسیار بسیار ازش راضی بودم، ولی تاچش خراب شده و تصمیم گرفتم گوشی جدید بگیرم. متاسفانه ویندوز فون اونجور که باید نتونست جای خودشو باز کنه. بنابراین میخوام بیام سراغ اندروید.
سپاس
دوست من هیچ پرچمداری هنگ یا گرم نمیکنن مگر در موارد خاص که طبیعی هست مثلا گرم کردن هنگام استفاده از دیتا مخصوصا در حال دانلود و شئر دیتا با هاتسپات. خب معلومه هر برندی باشه چیپستش گرم میکنه و باطری زیادی مطلبه چون چیپست تو فشاره.نقل قول:
یا در مورد هنگ کردن که این روزا خیلی ها ازش میگن چون طرف تا دیروز گوشی 500 تومنی استفاده میکرد الان ترس داره که وقتی پرچمدار گرفت این بلا سرش نیاد! یا سواد درست حسابی از استفاده صحیح از گوشی نداره صدتا برنامه باز کرده، رم گوشیش پر شده از طرفی گوشی تو فست شارژینگه و دیتا و هاتسپات هم روشن! گیم سنگین هم چند ساعته بازی میکنه بعد میگه گوشی خریدم 2 میلیون گرم کرد هنگ کرد جرت بود!
واقعیت امر اینه از هر برندی بگیری پرچمدار بگیری مشکلات هنگ نخواهی داشت مطمئن باش. مگر در موارد خاص که اونم بیشتر مواقع ایراد نرم افزاری هستش نه سخت افزاری! یعنی به زبان عامیانه بصورتی که شما برنامه ای نصب میکنی ولی کد برنامه ایراد داره و جایی از برنامه هیچ دستوری نمییگیره و گوشی به اصطلاح قفل میشه.
و اما انتخاب گوشی: اگه صفحه نمایش با عمیق و غنی و کم مصرف میخوای و دنبال گوشی خاص هستی حتما بهتون سامسونگ s7 edge رو پیشنهاد میکنم با صفحه نمایش super amoled با لبه های خمیده که شاهکاریه واسه خودش با باتری 3600 میلی آمپر و صفحه همیشه روشن Always On که میتونه همیشه ساعت رو نشون بدون بهتون (یکم تو نت در مورد قابلیتش سرج کنید) و از همه مهمتر چیپست اگزینوس خود سامسونگ که به کم مصرفی و بازدهی خوب در گوشی های سامسونگ مشهورن. اما این گوشی یکم ظریف هستش و باید مراقب ویژه ای داشت به خاطر edge بودنش نسبت به صفحه نمایش های فلت. البته مدل ساده یا همون فلت هم داره ولی با باتری 3000 میلی به دلیل اینکه اندازه گوشی یکم کوچیک شده (5.1")
من که گوشی قبلیم هواوی بود و با رابط کاربری هواوی و کیفیت گوشی چندان راضی نبودم به همین خاطر نظر خاصی نمیدم من که باشم سامسونگ ور میدارم ولی بازم خودتو برین سایت های مطرج موبایل و مقایسه کنید دو گوشی رو از لحاظ سخت افزاری و مزایا و معایب بعد انتخاب کنید.
درسته گوشی های بالا رده دیگه به اوج رسیدن و شما با خرید پرچمدار هر شرکتی دیگه مشکل سخت افزاری نداری ولی بازم سامسونگ s7 یه سر گردن از هوآوی بهتره اگه از دوربین بهتر و کیفیت صفحه نمایش بگذریم پشتیبانی نرم افزاری سامسونگ خیلی قوی تر از هوآوی هستنقل قول:
سلام دوستان
بین دو مدل از هواوی گیر کردم ،y6ll و gr3
از همه چیز مهتر مقدار sar گوشیه .
سلام دوستان سال نوتون مبارک
بهترین انتخاب ممکن تو رنج 800-900 تومن چی خوبه؟
واسه یکی از دوستام میخام
خودش مارک سامسونگ دوست داره
بهش میگم زیاد تعصب نداشته باش رو برند ولی گوش نمیده
شما تو این رنج بهترین انتخاب هم از برند سامسونگ و هم از سایر برندها بگین
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با 1.5 میلیون چه گوشی اندروئیدی میشه خرید که قابلیت آپدیت به آخرین ورژن رو هم داشته باشه ( پشتیبانی اش تموم نشده باشه و مدل 2016 به بعد باشه )
الان گوشی نوکیا لومیا 925 دارم که با هک تونستم ویندوز 10 رو روش بریزم
به نظرتون نوکیا 8 و 9 تا سه ماه آینده به بازار میاد ؟ ارزش داره منتظرشون بمونم ؟
سلامنقل قول:
از هواوی میتونید به Mate8 نسخه 64 گیگ فکر کنید که یک سال هنوز پشتیبانی داره ( اندروید 8 هم میگیره ) 1560 تومن
از سونی Z5 پرمیوم هست که هنوز یکسال پشتیبانی داره
سامسونگ هم سری A سال 2017 هستن که از نظر سخت افزار به دو مدل بالا نمیرسن
نوکیاها اواسط تابستان وارد بازار ایران میشن و فعلا تا در زمینه اندروید مطرح بشن یه مدت طول میکشه و ارزش صبر کردن ندارن.
SAMSUNG GALAXY J7 2016نقل قول:
SONY XPERIA XA
XIAOMI REDMI NOTE 4
XIAOMI REDMI PRO
ولی در کل چون برای دوستتون میخواید و ایشون هم سامسونگ داره شاید بهتر باشه سامسونگ رو بخرید
دوست نازنین، برند نوکیا ویژگی خاصی برای متمایز کردن خود نسبت به پرچمداران سایر برندها در اختیار ندارد و در بازار اشباع شده گوشی، نبایست انتظار کسب سهم و عقب راندن رقبا را داشت. ضمن آنکه پشتیبانی و خدمات پس از فروش و تهیه تجهیزات جانبی آن هم به دغدغه ای برای خریدار بدل میشود. از ویژگیهای آن میتوان به استفاده از اندروید خالص و نیز شایعاتی در ارتباط با همکاری با شرکت زایس جهت ارتقا کیفیت دوربین و کیفیت ساخت بالا اشاره نمود. اگر اندروید خالص برای شما اهمیت دارد، در بازه قیمت اشاره شده، گوشی های بالارده سونی نیز دارای رابط کاربری نچندان دستکاری شده ای هستند که تجربه نزدیک به اندروید خالص را در اختیار قرار میدهند. در ارتباط با دوربین نیز برندهای سامسونگ و ال جی و سونی (با تنظیمات دستی به ویژه در نور کم) میتوانند جوابگوی نیازهایتان باشند.نقل قول:
اهمیت اندروید خالص از آن جهت است که کاربر با کمترین تاخیری هنگام کار با دیوایس روبروست. کاربرانی که قبلاً تجربه کار با سیستم عاملهای ویندوز فون و یا iOS را دارند، احتمالا هنگام کار با رابط دستکاری شده (مانند پوسته سنگین سامسونگ) به مدت طولانی، رضایت بالایی نداشته باشند.
سلام مجددنقل قول:
با بررسی رویو های خارجی و داخلی و نظرات افراد به گوشی های زیر رسیدم:
1-xiaomi redmi pro 3gb/64gb/panel amoled/dual camera/finger print
2-xiaomi redmi note 4 3gb/32-64gb
3-huawei nova plus
که با بررسی زیاد بین سه تا گزینه فوق xiaomi redmi pro در اکثر موارد بالاتر از بقیه قرار داشت که دیشب یهو تو یه سایت دیدم میشه با این بودجه غول نه چندان قدیمی شیاومی mi 5 رو بدون گارانتی بگیرم که تو تست هاش با غول های بزرگ و گران قیمت برندهای دیگه رقابت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته متاسفانه کارت حافظه جانبی ساپورت نمیکنه با این بودجه میتونم 32 گیگشو بگیرم نمیدونم به مشکل برمیخورم از لحاظ کمبود حافظه یا نه یا صبر کنم یکم بودجمو افزایش بدم 64اشو بگیرم- یه موضوع دیگه از لحاظ تامین قطعات شیاومی اوضاعش چجوریاست؟
j7 2016 که کلا با دیدن رویوها و نظرات افراد و دیدن تستهاش عمراً بگیرم خیلی افتضاحه به نظرم
یه زحمتی بکشین شما
بین 3 گزینه اولی که ذکر کردم کدومو شما پیشنهاد میدین و به چه دلیل؟
کلا اگه بتونین یه توضیح جامع و کاملی بهم بدین تا از این سردرگمی نسبی در بیام ممنون میشم
سلامنقل قول:
من یه چندتا نکه کلی رو بگم که اکثر وقتا صدق میکنه واسه مشاوره:
1. هیچوقت یه نفر نمیتون قطعی نظر بده راجع به این چیزا مگر با همه این گوشی ها کار کرده باشه. فقط میشه از روی مشخصات سخت افزاری و تا حدودی نظات قضاوت کرد که به نظر میاد خودتون بیشتر تحقیق کردید. حتی درباره یه برند هم نظرات کسایی که داشتن فرق میکنه. من یکی از دوستام گوشی هوآوی داره و خیلی راضیه و میگه گوشی بعدیم هم هوآوی خواهد بود و یکی دیگه داره و میگه عمرا سمت هوآوی نمیره دیگه!
2. شائومی قیمتش نصبت به سخت افزاری که ارائه میده عالیه و تقریبا هیچ برندی از این نظر باهاش قابل مقایسه نیست
3. سلیقه و نوع کارکرد با گوشی خیلی تاثیر داره رو انتخاب
درباره برندها هم به نظر من پرچمدار رو باید از یه برند معروف گرفت ولی میان رده شاید برندهای دیگه بهتر باشن
یه چیز دیگه که تو برندها مطرح هست و تو کاغذ دیده نمیشه بحث آپدیت دادنه. مثلا همین گوشی هایی که نام بردید فکر نمیکنم اندروید 7 رو گرفته باشن ولی مثلا xperia xa سونی این آپدیت رو میگیره
تو آپدیت دهی بعد گوگل که اندروید واسه خودشه، سونی رقیب نداره. بعدشم سامسونگ و برندهای دیگه
درباره تامین قطعات شیائومی شنیدم که سخت پیدا میشه چون هنوز تو ایران جا نیوفتاده ولی به نظر تا چند وقت دیگه مثل هوآوی قشنگ جا میوفته چون خریدارانش نسبت به چندین ماه پیش خیلی بیشتر شده
نسبت به قیمت هم گوشی های شیائومی بهتر هستن. کیفیتشونم از هرکی پرسیدم راضی بوده
ولی از لحاظ دوربین هواوی بهتره
mi 5 هم گوشی خوبیه و پرچمدار سال قبلش بوده ولی احتمال داره با 32 به مشکل بخورید
به شخصه فکر میکنم Xiaomi redmi pro 128/4gig گزینه بهتریه
قیمت عالی
حافظه و رم عالی که حتی تو خیلی پرچمدارا نیست
باتری 4000
nova plus هم از نظر CPU و دوربین به نظر بهتر میاد
کسایی که میخوان بالای 1 میلیون و صد بدن به a5 2017 یه نگاهی هم به گزینه های دیگه مثلاً پرچمدارهای قدیمی تر مثل lg g4 و یا گوشیهای از مارکهای دیگه مثل p9 lite بندازید
یا گوشی a7 2017 هم قیمت گوشی lg g5 هست
تو حدود یک میلیون صد هزار تومن سونی اکسپریا ایکس هم هست که تقریبا از همه لحاظ خیلی خوبه و تو خیلی قسمت ها در سطح پرچمداران استنقل قول:
دوستان من ال جی وی10 دارم.
میخواستم اس 7 معمولی بگیرم به جاش.
فقط دوربین جلوی v10 همونطور که میدونین دو تا لنز داره و وایده و عکسای خیلی خوبی میگیره.
دوربین جلوی اس 7 چطوره؟
سلام ، اگر صرفا دوربین براتون مهمه ، با تعویض چیز زیادی بدست نمیاورید . شخصا موافق این تعویض نیستم .نقل قول:
مگر مورد دیگری را بخواهید
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
راستش اندازه بزرگ وی10 دلیل اصلی تعویضه.نقل قول:
سلامنقل قول:
من خودم وی 10 داشتم ولی دوربین اس7 یه چیز دیگست
اگه اس7 میخای بگیری شک نکن تو خریدش
سایز اس7 هم کوچیکتر از وی 10
اگه بازکم دوربین وی 10 میخای با سایز کوچیکتر و قیمت مناسب تر الجی جی4