17 مگ پچ!!
Printable View
17 مگ پچ!!
گرون میده !نقل قول:
مثلا game card قیمتش 37 تومن هستش اینا 10 تاییش رو 4 تومن گرونتر میدن!
باز که خراب شد attemping to reconnect
نت من گوزید دوباره واسه شما هم همینه؟؟؟:n13:
اون که شما دیدی انتخابات بود
حالا که انتخابات تموم شده بالاخره باید برگردیم به دوران ت--- ترین نت جهان دیگه:n08:
نت خراب شده . مال منم خراب ا . قطع شد بعد 15 دقیقه وصل شد بعد پینگ گرفتم رو 150 بود . بعد 5 دقیقه تایم اوت شدید بهش اضافه شد
نت دوباره بی ادبی کرد
پینگ میاد رو 130 اما dc میشه تا دلت بخواد,کلا dc هستم تازه به زور log in میشه:n13:
آقا اینم برای تمامی ایرانی هایی که تند تند دیسکانکت میشند
قبل بازی دیدم مید نیستش منم apc خوشم نمیاد لیو دادم، بعد کلا نت قطع شد :|
بعد 20 دقیقه اومدم دیدم WTF تو بازیه.
سریع رسوندم دیدم تیممون داره میبازه (طبیعه دیگه Aatrox دارند) و تقریبا همه میگفتن بیخیال شو فید نده.
با کمک Ward و اینا تونستم 10 دقیقه اولو فارم کنم و لولمو به 10 برسونم، دیگه جوگیر شدم تا آخر بازی فارم کردم فقط :n08:
البته 2 3 جا هم Teamfight بود میزدم ولی سر همین Nidalee مکافات داشتیم. از اینور جانگل دارم میرم یه Spear میزنه 1000 تا دمیج میده :n09:
خلاصه اینکه آخرشم سارند کردن و بدون ریپورت اینا همه چی به خوبی و خوشی تموم شد :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من از صبح قط بود الان وصل شدم دارم پچ رو دانلود میکنم تا ببینم چی میشه
نت خراب شده . مال منم خراب ا . قطع شد بعد 15 دقیقه وصل شد بعد پینگ گرفتم رو 150 بود . بعد 5 دقیقه تایم اوت شدید بهش اضافه شد
اینترنت پوکیده گوگل هم باز نمیشه
اگه اینترنت درست داشتیم الان ما داشتم به جا خارجیا تو مسابقات شرکت میکردیم همیشه موقعا حساس قعطه
aatrox من یه بار تاپ مقابلش بودم زدمش با Nid ADTank ...
طرفم بازیش بد نبود ... فقط یه مقدار Passiveـش اذیت میکنه اگه نه چیزه خاصی نداره ...
×××
دوستان من دیروز یه دست Rank با Elise رفتم بازی قشنگی شد ...
خواستم بدونم به ساپورت بگم امکانش هست Replay بازیو بهم بده ؟
برای من همین فروم هم به زور باز ممی شه . حتما دارن باز یه کارایی می کنن
من رفتم یه دست بازی کردم مشکلی نبود
jax جز گزینه ها بود برداشتم خوشم اومد ازش :n02: ولی خوب هنوز از خیلی چیزها سر در نمیارم فقط میزنم :n08:
امروز اینترنت خیلیا 1 ساعت قطع بود، واسه من 20 مین قطع شد بعد رفتم پینگ 700 بود و در آخرم برگشت همون 200
من اینترنت 8 مگ دارم
تا دیشب از 4 مگ بیشتر نمیشد سرعتم. دیشب قطع شد و بعد پینگ بالا بود اما بعدش 8 مگ واقعی شد.
معنی واقعی زندگی شیرین میشود بود. 50 مگابایت در دقیقه دانلود میکنه
خوب یکی بگه الان اصلا وارد بازی میشه ؟؟؟؟
سلام دوستان من موقع اجرا بازی همچنین خطاییی میده از چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو چطوری 8mg داری؟کافی نت داری؟:n04: منم 8mg میخوام :n28: پینگت تو بازی چنده؟:n19:نقل قول:
خب چه فایده محدودیت حجمی دارینقل قول:
والا آخرین بار که 200 بود. پینگ زیاد ربطی به سرعت نداره الان نت 512 من پتانسیل اینو داره که پینگش 50-100 شه.نقل قول:
تو چطوری 8mg داری؟کافی نت داری؟:n04: منم 8mg میخوام :n28: پینگت تو بازی چنده؟:n19:
من بعد از ۶-۷ ماه الان میخوام بازی رو آپدیت کنم ولی سرعت دانلودش از ۱۵ بیشتر نمیشه ... ۷۰۰ مگه بعد از ۵ ساعت ۲۰۰ مگش دانلود شده :n28:
راه دیگه ای واسه آپدیت کردنش هست ؟ جایی هست که بازی رو با آپدیت بفروشه ؟
شما بازی رو از کجا تهیه کردید؟ و حجم پوشه بازی تون چند گیگابایته؟نقل قول:
من همش روزی 4-5 ساعت خونه هستم و برای اینکه تو اون مدت کم بتونم بیشترین استفاده رو ببرم 8 مگ گرفتمنقل قول:
پینگ من تو LOL 200 بود ولی تو استاکرافت و دیابلو 120 هستش.
سرورهای LOL کلا پینگشون افتضاحه. طرف خونشون تو همون شهری هست که سرورهای LOL هست بعد پینگش 76 هستش
خوب پس به چی بستگی داره؟ :n13:منم 512 دارم اما پینگم رو 200تا 250 هست :n28:چی کار کنم که پینگ منم مثل مال تو 50,100 بشه؟:n19:نقل قول:
به isp بستگی داره :n02: و اینکه لینک خروجی اون آی اس پی چقدر شلوغ باشه و این جور چیزهانقل قول:
تقریبا 90 درصد دست ISP خودته
اره هست,1 فلش بردار جنگی بپر کافی نت یا گیم نت سر کوچه واست کپی کنه تو فلش :n10:نقل قول:
jax رو آنلاک کردم :n07:
خوب الان من باید چی کار کنم که isp پینگ منو کم کنه؟:n07:نقل قول:
شما احتمالا سرویس از های وب میگیرین؟پینگ این شرکت واقعا افتضاح شنیدم؟نقل قول:
من همش روزی 4-5 ساعت خونه هستم و برای اینکه تو اون مدت کم بتونم بیشترین استفاده رو ببرم 8 مگ گرفتم
پینگ من تو LOL 200 بود ولی تو استاکرافت و دیابلو 120 هستش.
سرورهای LOL کلا پینگشون افتضاحه. طرف خونشون تو همون شهری هست که سرورهای LOL هست بعد پینگش 76 هستش
دوستان نت درست شد بریم بازی کنیم یا هنوز ریپ داره؟:n29:
برا منم این خطا رو میداد یبار با شیلتر شکن بازش کردم درست شد الان خوبنقل قول:
پینگ های وب از سپنتا که بهترین ISP تهرانه 20 درصد کمترهنقل قول:
پینگم با آلمان 89 تا 110 هستش
اونا اگه سرویس خودشون خوب نباشه نمی تونن کاری برات بکنننقل قول:
باید بری از ISP های مختلف تو شهرت بپرسی مثلا پینگ با 4.2.2.4 چنده ببینی کدوم کمتره بری همونجا سرویس بگیری
یا مثلا تو همین سایت از بچه های همشهریت بپرسی
دادا همین الان مچ هیستوریتو دیدم:n02:یکم داغون ایتم میبندی :n02: ولی خوب واسه 1 لول 8 بد نیست :n09: ولی تو همون recommended رو ببند:n07: اها اینقد با bot بازی نکن با player بازی کن که حرفه ای بشی:n05: اقای عشقه jax :n02:نقل قول:
مرده روزی 40 ملیون نفر تو سرورای LoL بازی میکنن توقع پینک 10 داری ؟نقل قول:
روزی 100 میلیون رو سرورهای بلیزارد بازی میکنن اما پینگ اروپایی ها زیر 50 هستش.
ما که با اینترنت ذغالی بازی میکنیم رو سرورهای هلند بلیزارد پینگ 120 میگیریم
مشکل پوله آقانقل قول:
چون هم تیمی های نوبی داشتم 1vs2 میفتادم و نمی تونستم بکشم احمقها چهارتایی میرفتن یه جا منه بیچاره تنها با دوتا بوت
جوری بود که جون بوت رو تا نزدیک 0 می بردم (با کل آیتم ها :n02:) اما کمکی کنارم نبود
برا همین پول کم گیر میاوردم و تا من به مثلا 3000 میرسیدم برا یه ایتم ممکن بود گیم کلا تموم شه
:n08:
صفحات قبل دوستان هم گفتند که مهمترین و اولین مهارت در این بازی last hit کردن مینیون هاست که منجر به بدست آوردن gold میشه و همین gold اگه آیتم های مناسب رو باهاش بخرید میتونه نتیجه بازی رو عوض که... دقیق نمیدونم چند تا مینیون(فکر کنم 8 تا) last hit بکنید به اندازه کشتن یه چمپ پول میگیرید! با جکس last hit کردن نسبت به چمپ های دیگه (مثل vlad , shyvana , lux و ......) یکم سخت تره چون ability نداره که تند تند بتونید باهاش damage بالایی به چندین مینیون بزنید. بهتر بود بازی رو با یه چمپ recomended شروع می کردید مثل Garen , Ryzeنقل قول:
ببین اگه فایروال داری به بازی گیر نده وتنظمیات IE رو reset کن و تو قسمت کانکشن تو همون تنظیمات IE اگه آدرس pروکسی دادی یا از قبل مونده درستش کننقل قول: